phanispal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tierney είπε Γενικά αυτό που λέει και ο φίλος πιο πάνω, να ακούς αυτούς που έχουν ζήσει σε μία περιοχή, και όχι τους απ' έξω. Ναι, τους είδαμε όλους που κάνουν ακριβώς αυτό. Μέσα σε λίγες ώρες έχουν βγει όλοι οι δήμοι της Αθήνας οι πιο ήσυχοι, με τη μικρότερη εγκληματικότητα. Κανείς δεν είδε, κανείς δεν άκουσε. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από phanispal 1
txcellas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Ρωσσοποντιοι φουλ.. και φουλ Αλβανα.. 1
villasg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Λοιπον να πω και εγω για την δικια μου περιοχη ( ιδιοκτητο διαμερισμα , δεν φευγω γιατι δεν πιανει οπως εγινε η περιοχη ουτε 10.000 56m2 , 1956 κατασκευη ) απλα εκανα το εξοχικο μονιμη κατοικια εχω την μανα μου εκει και εγω μοιραζω την βδομαδα λογω εργασιας στην αθηνα κατω πατησια οδος φολεγανδρου : πλ αμερικης - αγ νικολαος αχαρνων - κολιατσου ειναι το "τριγωνο" μου . λοιπον φουλ μαυροι & οι πελατες τους ναρκομανεις καθως και οι μαυρες που κανουν πιατσα στα γυρω στενα με του μαυρους νταβαδες να παρατηρουν . μαυροι που εχου ρημαξει στο ξυλο και κλοπη τις γριουλες . τουρκογυφτοι - ρωμα - βουλγαρογυφτοι που βουτανε οτι βρουν ( προσφατα την κοπαστη μεσα στην εισοδο της πολυκατοικιας ) Αφγανοι και αυτοι με ναρκωτικα κλοπες Επισης αλβανοι παλιοι δεν ενοχλουν πολυ , ρουμανοι μονο μεθυσμενοι , πολωνοι άψογοι , πολλοι προσφυγες απο συρια κλπ δεν ενοχλουν . Ακλεφτο μαγαζι και δε φαρμακειο δεν υπαρχει . κατεβαζεις σκουπιδια το βραδυ και τσεκαρεις γυρω γυρω μπας και , επισκεπτες απλα δεν σου ερχονται την νυχτα . Αμαξι μηχανακι Joker λιγες μερες πριν 10 αμαξια σπασμενα ( οδος φιντιου ) 1
Lazlow Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε Ρωσσοποντιοι φουλ.. τι είναι αυτό;
Getta Robo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 10 minutes ago, Lazlow said: τι είναι αυτό; Γενικος και λανθασμενος ορος που περιγραφει ολους τους μεταναστες της ΕΣΣΔ, βαση της γλωσσας (ρωσσικα) και του γεγονοτος πως αρχικως πολλοι ηρθαν απο τον ευρυτερο Ευξεινο Ποντο. Στην πραγματικοτητα ειναι ανθρωποι απο διαφορες εθνοτικες ομαδες και περιοχες της πρωην ΕΣΣΔ. Καλλιθεα τωρα που μεγαλωσα και ζω, δεν θα την ελεγα και την ασφαλεστερη περιοχη, σιγουρα οχι σε σχεση πχ με Μοσχατο, αλλα δεν εχουμε καμια σχεση με το κεντρο και αλλες αντιστοιχες περιοχες. Ειμαστε ακριβοι παντως σαν περιοχη, ειδικα προς την παραλια εχουν ξεφυγει για ενοικια αγριως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 21 minutes ago, Lazlow said: τι είναι αυτό; Μπλιετ 1
Gregory_House Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Dimi00 είπε Πού καλέ? Σύνορα λαμπρινη γαλατσι περισσό μένω. Τιποτα δεν εχει γίνει. Παραείναι ήσυχα. Ακουσες εσυ για το Γαλάτσι προχτες μια φορά και εβγαλες συμπέρασμα. Αν δεν ήταν ήσυχα, η πρώτη που θα χα φύγει θα ημουν εγώ. Είναι ωραία, και δεν ειναι τυχαίο το οτι οι περισσότεροι φοιτητες επιλεγουν Γαλάτσι για να μεινουν. Μπορεις να το δεις και σε πολλ του τει Αθηνών που το εχουν κανει.. Συν το οτι ειναι απο τις περιοχές που θα δεις περιπολία σε καθε σου βόλτα και αν καλέσεις αστυνομία γιατι ο γειτονας ενοχλει π.χ ειναι εκεί σε λιγοτερο απο 10'.. Oντως?? Κι εγω Περισσο μένω ρε Dimi! Παντως, για να ειμαι και ον-τοπικ, Νεα ιωνια θεωρειται μια νορμαλ περιοχη, ουτε πολυ ησυχη, αλλα οχι οτι δεν εχουμε και εγκληματικοτητα.
Dimi00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Gregory_House είπε Oντως?? Κι εγω Περισσο μένω ρε Dimi! Παντως, για να ειμαι και ον-τοπικ, Νεα ιωνια θεωρειται μια νορμαλ περιοχη, ουτε πολυ ησυχη, αλλα οχι οτι δεν εχουμε και εγκληματικοτητα. Εγω είμαι συνορα. Πιανω και λαμπρινη. Στο υδραγωγειο!! Νεα Ιωνία ειναι ενα τσακ χειροτερα αλλα σε συγκριση με άλλες περιοχές της Αθηνας ειναι στολίδι 1
Saramo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, ThReSh είπε Μπλιετ Εγώ το ξέρω Μπλιατ. Χα χα 1 1
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Στο υδραγωγειο!! Μόνο οδό και αριθμό δεν μας είπες.. Κλάμα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, Saramo said: Εγώ το ξέρω Μπλιατ. Χα χα Έχεις δίκιο. 1
Dimi00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, TriLoBiTe είπε Μόνο οδό και αριθμό δεν μας είπες.. Κλάμα! Ξες ποσο μεγάλο είναι το υδραγωγειο? Αντε βρες με. Χιλιάρικο στοίχημα
*nenya* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Στο επομενο θρεντ: περιοχες με την μικροτερη σεισμικη δραστηριότητα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dimi00 είπε Αντε βρες με. ... μέσα είσαι; Αρχίζω από αύριο έρευνες
Saramo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Γενικος και λανθασμενος ορος που περιγραφει ολους τους μεταναστες της ΕΣΣΔ, βαση της γλωσσας (ρωσσικα) και του γεγονοτος πως αρχικως πολλοι ηρθαν απο τον ευρυτερο Ευξεινο Ποντο. Στην πραγματικοτητα ειναι ανθρωποι απο διαφορες εθνοτικες ομαδες και περιοχες της πρωην ΕΣΣΔ. Καλλιθεα τωρα που μεγαλωσα και ζω, δεν θα την ελεγα και την ασφαλεστερη περιοχη, σιγουρα οχι σε σχεση πχ με Μοσχατο, αλλα δεν εχουμε καμια σχεση με το κεντρο και αλλες αντιστοιχες περιοχες. Ειμαστε ακριβοι παντως σαν περιοχη, ειδικα προς την παραλια εχουν ξεφυγει για ενοικια αγριως. Στην ουσία έτσι αναφέρουν τους "ελληνοποιημένους" της πρώην ΕΣΣΔ. Εκείνους που και καλά είχαν προπρο ...προγιαγιά Πόντια και έχουν πάρει ελληνική υπηκοότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα