nikos_greece Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα..θέλω να πάρω τα DEEPCOOL RGB 350 LED STRIPS DEEPCOOL αλλα δε ξέρω να τα συνδέσω στην μητρικη...μπορεί καποιος να με βοηθησει...και έβγαλα φώτο την μόνη τετράπινη υποδοχη που βρήκα αλλα λεει για φαν και φοβαμαι μην κάνω καμια βλακια
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Τις ταινίες τις συνδέουμε στο τροφοδοτικό όχι επανω στην μητρική 1
lionheart75 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάρε waterproof kit RGB λεντοταινίας SMD 5050 απο Κίνα (π.χ Banggood - Gearbest) το οποίο θα περιλαμβάνει και remote controler και τροφοδοτικό, πιο φθηνά πιστεύω θα σου βγεί και θα έχεις αρκετή λεντοταινία να χρησιμοποιήσεις. Βέβαια βγαίνουν κομμάτια 1Μ RGB με τροφοδοσία απο USB και έχουν και remote για να αλλάξεις χρώματα. Οπότε μπορεί να έχεις τροφοδοσία απο USB θύρα στο πίσω μέρος του κουτιού αν π.χ αφαιρέσεις ένα λαμάκι pci απο το κουτί για να περνά το καλώδιο. Εγώ αγόρασα waterproof RGB SMD 5050 λεντοταινία μαζί με τροφοδοτικό και remote. Μέτρησα το μήκος της λεντοταινίας που θέλω για το κουτί και μετά έκοψα το καλώδιο του τροφοδοτικού και το σύνδεσα σε ένα θηλυκό molex το οποίο στην συνέχεια συνδέθηκε σε αρσενικό molex στο τροφοδοτικό του pc. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από lionheart75
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Κατα την γνώμη μου η ταινία 5050 ειναι εντελώς υπερβολική για εσωτερικό υπολογιστή
nikos_greece Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τις ταινίες τις συνδέουμε στο τροφοδοτικό όχι επανω στην μητρική Δηλαδη αμα τις πάρω και πάω στο τροφοδοτικο θα είναι μια τετραπινη υποδοχή που θα τα βάλω??ενοώ σε μια υποδοχή θα μπαίνει δεν έχω περιθόριο να τα βάλω λάθος και να κάνω ζημια σωστα? βέβαια μπορώ να παρω και αυτο και να τελειώνω με την σύνδεση http://www.mediamarkt.gr/el/product/_isy-ilg-5020-1175857.html#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από nikos_greece
cpc464 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι απλό, εάν έχει header 5050 η μητρική συνδέεις το 1 με το +12, αυτό που δείχνεις ειναι fan header μή βάλεις εκεί μπορεί να κάψεις τίποτα, εάν δέν έχει header η μητρική αγοράζεις μία με τηλεκοντρόλ σαν της akasa που βγαζει molex και την συνδέεις επάνω σε psu, καλύτερα πάρε μαγνητικές γιατί αυτές με κόλλα φε'υγουν με τον καιρό. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από cpc464 διορθωση
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που είδα στο 24 πινο δεν μου άρεσε. Έχεις force τροφοδοτικό; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Sheogorath
johnpopexi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τον μπερδεύετε νομίζω. Λέει για DEEPCOOL RGB 350 LED STRIPS DEEPCOOL. Άρα αυτά : http://www.cosmodata.gr/product/284206/ Βάση περιγραφής έχει : δύο ταινίες LED(2x30cm μανγητικές), ένα καλώδιο προέκτασης, έναν ελεγκτή, ένα τηλεχειριστήριο, έναν αντάπτορα 4pin D-Connector = καλώδιο τροφοδοσίας Περισσότερα εδώ : http://www.deepcool.com/product/dcoolingaccessory/2016-03/12_4814.shtml Το κιτ έχει τα πάντα για να παίξει απο τροφοδοτικό.RGB header μάλλον δεν έχεις και καλύτερα να μην πήγαινες σε αυτό το κιτ και να είχες. Δες φώτο/περιγραφές κλπ απο το site της deepcool και θα βγάλεις άκρη δεν μπορεί. Επιχειρώ να στο εξηγήσω παρακάτω , οι φωτογραφίες στο site τα δείχνουν όλα αυτά. Spoiler Απ'οτι βλέπω στη φωτο παρακάτω: Μια ταινία στο αρσενικό τετράπινο του ελεγχτή , μια ταινία(θυληκό) μαζί με επέκταση(αρσενικό) στο θυληκό του ελεγχτή. Το ματάκι είναι το 3ο καλώδιο το κοντό , το βάζεις σε σημείο που να πιάνει το remote. Συνδέεις το βυσμα τροφοδοσίας στον ελεγχτή και το θυληκό molex ("χοντρό"-"όρθιο"-"τετράπινο") σε αντίστοιχο αρσενικό του τροφοδοτικού. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από johnpopexi
nikos_greece Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, johnpopexi είπε Τον μπερδεύετε νομίζω. Λέει για DEEPCOOL RGB 350 LED STRIPS DEEPCOOL. Άρα αυτά : http://www.cosmodata.gr/product/284206/ Βάση περιγραφής έχει : δύο ταινίες LED(2x30cm μανγητικές), ένα καλώδιο προέκτασης, έναν ελεγκτή, ένα τηλεχειριστήριο, έναν αντάπτορα 4pin D-Connector = καλώδιο τροφοδοσίας Περισσότερα εδώ : http://www.deepcool.com/product/dcoolingaccessory/2016-03/12_4814.shtml Το κιτ έχει τα πάντα για να παίξει απο τροφοδοτικό.RGB header μάλλον δεν έχεις και καλύτερα να μην πήγαινες σε αυτό το κιτ και να είχες. Δες φώτο/περιγραφές κλπ απο το site της deepcool και θα βγάλεις άκρη δεν μπορεί. Επιχειρώ να στο εξηγήσω παρακάτω , οι φωτογραφίες στο site τα δείχνουν όλα αυτά. Απόκρυψη περιεχομένων Απ'οτι βλέπω στη φωτο παρακάτω: Μια ταινία στο αρσενικό τετράπινο του ελεγχτή , μια ταινία(θυληκό) μαζί με επέκταση(αρσενικό) στο θυληκό του ελεγχτή. Το ματάκι είναι το 3ο καλώδιο το κοντό , το βάζεις σε σημείο που να πιάνει το remote. Συνδέεις το βυσμα τροφοδοσίας στον ελεγχτή και το θυληκό molex ("χοντρό"-"όρθιο"-"τετράπινο") σε αντίστοιχο αρσενικό του τροφοδοτικού. επειδη το τροφοδοτικο ειναι μεσα σε ενα καλιμα στο κουτι και δε φενεται...θα υπαρχει η αντίστιχη θύρα έτσιι???δε παιζει να μην εχει ή να μπαίνει και σε αλλη και να κανω μαμακια...
johnpopexi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nikos_greece είπε επειδη το τροφοδοτικο ειναι μεσα σε ενα καλιμα στο κουτι και δε φενεται...θα υπαρχει η αντίστιχη θύρα έτσιι???δε παιζει να μην εχει ή να μπαίνει και σε αλλη και να κανω μαμακια... Το αριστερά καλώδιο φεύγει απο το τροφοδοτικό στην εικόνα στο spoiler.Πάρε και ενα βιντεο για το κουτί σου μπας και σου λύσει καμια επιπλέον απορία. Απο τα πιο βασικά καλώδια , αν δε το χει θα ναι θαύμα. Αν θες να δεις το τροφοδοτικό και να επιβεβαιώσεις θα ανοίξεις το cover απο την δεξιά πλευρά του κουτιού .Με το να κοιτάς το psu shroud απο την πλευρά του παραθύρου δεν κάνεις δουλειά φίλε μου. Γνώμη μου , αν φοβάσαι / το θεωρείς επικίνδυνο καλύτερα να το αφήσεις . Spoiler Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από johnpopexi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα