Προς το περιεχόμενο

VFM ως 120€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:   Ως 120€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):  Μονο για E-banking - Facebook - Viber - Στοίχημα . Oxι παιχνίδια κλπ.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:   4.5'  ως  5.00΄ .  Για μεγαλύτερη δύσκολο , λόγω δουλειάς κ μεγέθους. Εκτός και αν οι 5.5'  δεν κάνουν μεγάλη διαφορά στην κωλότσεπη :lol:
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): -
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;  Τα βασικά για απλές φωτο αρκουν.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;   Ναι.
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;   Δεν νομίζω... Γιατί?
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;  Δες το (1) &  (7) :D
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;   Οχι.
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;   Τουλάχιστον Android 6.00
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;   Toυλάχιστον 2700 
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;  Ναι, κανένα πρόβλημα.
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);   Οχι.
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;  ΟΚ  αρκεί η μπαταρία του να είναι σαν καινούρια.

*Το VFM που λέω αφορά:

1) τη χρήση που θα του κάνω μόνο για τις ανωτέρω apps , και σε επιλεγμένες  -λίγες-  ώρες χρήσης wifi.

2) Γιαυτό και θέλω να έχει ευχρηστο μενου για sms και κλήσεις στις 2 sim ,  κι όχι σαν ένα XPERIA που έχω δει, που θέλει πυρηνικό επιστήμονα σε σχέση με το Samsung duos που έχω... (μιλώ για τα μενου των sms)

3) Aπαραίτητα 4G.

4) Kαλή μπαταρία.

Επεξ/σία από kounga
Δημοσ.
6 ώρες πριν, BigPantzi είπε

καλημερα φιλε μου εχω να σου προτινω ενα αριστο hauwei p8 lite οι αξιολογησεις μου η εγγυηση μου

Αν θες να πουλήσεις στείλε pm  καλύτερα.

6 ώρες πριν, kounga είπε

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:   Ως 120€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):  Μονο για E-banking - Facebook - Viber - Στοίχημα . Oxι παιχνίδια κλπ.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:   4.5'  ως  5.00΄ .  Για μεγαλύτερη δύσκολο , λόγω δουλειάς κ μεγέθους. Εκτός και αν οι 5.5'  δεν κάνουν μεγάλη διαφορά στην κωλότσεπη :lol:
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): -
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;  Τα βασικά για απλές φωτο αρκουν.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;   Ναι.
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;   Δεν νομίζω... Γιατί?
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;  Δες το (1) &  (7) :D
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;   Οχι.
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;   Τουλάχιστον Android 6.00
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;   Toυλάχιστον 2700 
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;  Ναι, κανένα πρόβλημα.
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);   Οχι.
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;  ΟΚ  αρκεί η μπαταρία του να είναι σαν καινούρια.

*Το VFM που λέω αφορά:

1) τη χρήση που θα του κάνω μόνο για τις ανωτέρω apps , και σε επιλεγμένες  -λίγες-  ώρες χρήσης wifi.

2) Γιαυτό και θέλω να έχει ευχρηστο μενου για sms και κλήσεις στις 2 sim ,  κι όχι σαν ένα XPERIA που έχω δει, που θέλει πυρηνικό επιστήμονα σε σχέση με το Samsung duos που έχω... (μιλώ για τα μενου των sms)

3) Aπαραίτητα 4G.

4) Kαλή μπαταρία.

Στα 114€ αυτό https://m.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4X-Global-Edition-5_0-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-435-Octa-core-4G-Smartphone-p-1141850.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://m.banggood.com/LEAGOO-KIICAA-MIX-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MT6750T-1_5GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1204340.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB

Το παραπάνω μοντέλο έχω αγοράσει και είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά από οθόνη ,διαστάσεις και βάρος. Γύρω στα 125€ αν πέσει τελωνείο, τόσο πλήρωσα και εγώ. Κάμερα και μπαταρία τίποτε το ιδιαίτερο αλλά κάνουν τη δουλειά τους. Επίσης με βολεύει το fingerprint scanner που το χρησιμοποιώ και σαν κουμπί λειτουργιών.

Επεξ/σία από KyrGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2018 στις 3:07 ΠΜ, Havik είπε

Kαι τι είναι το "λειτουργικό MIUI"  που αναφερει ?  Δεν έχει Android?  Τι θα γίνει με τις apps που γράφω επάνω οτι δουλεύω?  Συγγνώμη που δεν ξέρω, μόνο  Samsung είχα ως τώρα...

Επεξ/σία από kounga

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...