Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω τα web tv στο εξωτερικο? Τα εχω καταφερει μονο με το plugin του hola ,αλλα το φοβαμαι γιατι εχω διαβασει διαφορα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, harisv είπε

Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω τα web tv στο εξωτερικο? Τα εχω καταφερει μονο με το plugin του hola ,αλλα το φοβαμαι γιατι εχω διαβασει διαφορα.

Ποιό είναι δηλαδή το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, harisv είπε

Αν εννοεις απο θεμα ασφαλειας του hola διαβασε το παρακατω και κρινε αν θες να το εχεις

https://www.cloudwards.net/hola-vpn/

Αν εννοεις απο θέμα παραβίασης copyright, το να βλεπεις webtv απο επισημους ιστοτοπους δεν θα σου δημιουργησει κανενα προβλημα

Αν εννοεις απο δυνατοτητα προσβασης θες ενα vpn/proxy με exit προς Ελλαδα. Υπάρχουν διαφορες εταιρειες, ξερω σιγουρα οτι το παρεχει η paid version του windscribe vpn

Τέλος μπορεις να δοκιμάσεις να βάλεις το kodi με το addon aliveGR που εχει διαφορα streams με ελληνικα καναλια που κάποια παιζουν και χωρις γεωγραφικους περιορισμους. ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ, αν εισαι σε χώρα που ειναι ευαισθητη με streaming πνευματικου περιεχομενου (π.χ. Γερμανια) τοτε μεσα απο το kodi ΜΗΝ δοκιμασεις να δεις κατι εκτός της κατηγορίας ελληνικα live καναλια γιατι κατα περιπτωση μπορεις να μπλεψεις. Αν θες να δεις τετοιο υλικο σε σφιχτες χωρες, θες vpn σε ολο το συστημα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Ποιό είναι δηλαδή το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί?

Επειδη ειμαι Γερμανια, μην μου ερθει κανενα προστιμο 900ε απο την Γερμανικη κυβερνηση , εδω δεν παιζουν με τα streaming και τα torrent.

1 ώρα πριν, isay είπε

Αν εννοεις απο θεμα ασφαλειας του hola διαβασε το παρακατω και κρινε αν θες να το εχεις

https://www.cloudwards.net/hola-vpn/

Αν εννοεις απο θέμα παραβίασης copyright, το να βλεπεις webtv απο επισημους ιστοτοπους δεν θα σου δημιουργησει κανενα προβλημα

Αν εννοεις απο δυνατοτητα προσβασης θες ενα vpn/proxy με exit προς Ελλαδα. Υπάρχουν διαφορες εταιρειες, ξερω σιγουρα οτι το παρεχει η paid version του windscribe vpn

Τέλος μπορεις να δοκιμάσεις να βάλεις το kodi με το addon aliveGR που εχει διαφορα streams με ελληνικα καναλια που κάποια παιζουν και χωρις γεωγραφικους περιορισμους. ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ, αν εισαι σε χώρα που ειναι ευαισθητη με streaming πνευματικου περιεχομενου (π.χ. Γερμανια) τοτε μεσα απο το kodi ΜΗΝ δοκιμασεις να δεις κατι εκτός της κατηγορίας ελληνικα live καναλια γιατι κατα περιπτωση μπορεις να μπλεψεις. Αν θες να δεις τετοιο υλικο σε σφιχτες χωρες, θες vpn σε ολο το συστημα.

Επειδη ειναι για Γερμανια το Κοdi  ειναι παρανομο?

Νομιζω καλυτερα να πληρωσω μια συνδρομη στο windscribe. Υπαρχουν εναλλακτικοι Vpn με ελληνικους server?

Δημοσ.

To kodi δεν ειναι πουθενά παρανομο. Παρανομο ειναι να χρησιμοποιεις κάποια addons για να βλέπεις streaming υλικο. Οπως το μαχαίρι δεν ειναι παρανομο, αλλά αν σφάξεις ειναι ο κατοχοε.

Αν σε παιρνει οικονομικα βάλε vpn. Υπάρχουν και αλλοι με ελληνικους servers αλλά δεν ξερω

Δημοσ.

Κodi για streaming ταινιων θα εχω τρεξιματα σιγουρα, τωρα για streaming ελληνικων καναλιων δεν ξερω. Eχω φαει ηδη ενα προστιμο 900e για ενα torrent , για αυτο ειμαι επιφυλακτικος.

Δημοσ.

Ρε Χάρη αυτό σου εγραψα νωρίτερα. 

Αν με το kodi βλέπεις μονο τα ελληνικα καναλια απο το kodi, δεν θα εχεις προβλημα. Αν ομως πας να δεις κατι αλλο και το τσιμπήσει ο πάροχος θα φας και αλλο 900αρι.

Τεσπα, βαλε vpn 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, harisv είπε

Κodi για streaming ταινιων θα εχω τρεξιματα σιγουρα, τωρα για streaming ελληνικων καναλιων δεν ξερω. Eχω φαει ηδη ενα προστιμο 900e για ενα torrent , για αυτο ειμαι επιφυλακτικος.

Το purevpn έχει ελληνικό server αν θες να δοκιμάσεις.

Από περιέργεια κάποιες ερωτήσεις παρακαλώ:

Το πρόστιμο πώς το έφαγες? Σου ήρθε χαρτί σπίτι? Από ποιόν? Ποιά ήταν η κατηγορία και πώς τεκμηριώθηκε?

Thanks.

Δημοσ.

Ειχα κατεβασει μια ταινια, και μετα εφυγα για Ελλαδα. Εκει που με φιλοξενουσαν ηρθε γραμμα οτι κατεβασα παρανομο υλικο και ενα προστιμο. Μετα ηρθαν απο σπιτι για να ελεγξουν για αυτο το θεμα. Οι ανθρωποι που με φιλοξενουσαν, οι οποιοι  ειναι μεγαλοι σχετικα σε ηλικια, χωρις ιδεα απο αυτα και εκαναν οτι δεν ηξεραν τιποτα και τι γλυτωσαν. Ισχυριστηκαν οτι καποιος εκλεψε wifi λογικα.

Αλλα ενας φιλος μου στο Βερολινο δεν τι γλυτωσε, το πληρωσε κανονικα το προστιμο...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 1/22/2018 στις 4:58 ΜΜ, harisv είπε

Ειχα κατεβασει μια ταινια, και μετα εφυγα για Ελλαδα. Εκει που με φιλοξενουσαν ηρθε γραμμα οτι κατεβασα παρανομο υλικο και ενα προστιμο. Μετα ηρθαν απο σπιτι για να ελεγξουν για αυτο το θεμα. Οι ανθρωποι που με φιλοξενουσαν, οι οποιοι  ειναι μεγαλοι σχετικα σε ηλικια, χωρις ιδεα απο αυτα και εκαναν οτι δεν ηξεραν τιποτα και τι γλυτωσαν. Ισχυριστηκαν οτι καποιος εκλεψε wifi λογικα.

Αλλα ενας φιλος μου στο Βερολινο δεν τι γλυτωσε, το πληρωσε κανονικα το προστιμο...

Απο τα ολιγα που ειχα διαβασει για αυτο το ζητημα στην Γερμανια, νομιζω οτι σε δικαστηριο δεν μπορει να σταθει επειδη δεν μπορει να αποδειχθει ποιος το κατεβασε.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, tsioulak είπε

Απο τα ολιγα που ειχα διαβασει για αυτο το ζητημα στην Γερμανια, νομιζω οτι σε δικαστηριο δεν μπορει να σταθει επειδη δεν μπορει να αποδειχθει ποιος το κατεβασε.

Νομικα δεν γνωριζω τι μπορεις να κανεις, αλλα φαινεται απο ποια ip κατεβηκε. Οπως και να εχει το θεμα, σε οσους μιλησα, μου ελεγαν οτι χρησιμοποιουν vpn η τα βλεπουν σε streaming.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, harisv είπε

Νομικα δεν γνωριζω τι μπορεις να κανεις, αλλα φαινεται απο ποια ip κατεβηκε. Οπως και να εχει το θεμα, σε οσους μιλησα, μου ελεγαν οτι χρησιμοποιουν vpn η τα βλεπουν σε streaming.

Ναι η "παρανομία" έγινε απο το δικο σου πράγμα αλλα δεν ειναι εύκολο να αποδειχθεί το ποιος την έκανε. 

Ακραίο παράδειγμα, μεσα στο σπιτι σου γίνεται φόνος, σημαίνει οτι ντε και καλά τον έκανες εσύ τον φόνο επειδή είναι δικό σου το σπίτι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε με πιανεις αδιαβαστο πανω στο θεμα. Δεν γνωριζω νομικα πως μπορεις να υπερασπιστείς τον ευατο σου.  Αλλα φανταζομαι αν υπογραφεις με τον γερμανικο παροχο οτι ειμαι υπευθυνος για οτι παρανομο υλικο κατεβει απο αυτη την Ip , δεν μπορεις να κανεις και πολλα μετα. Αν καποιος ζει στην Γερμανια μπορει  να μας βοηθησει.

Το σιγουρο παντως ειναι οτι αν κατεβασεις torrent στην Γερμανια , εχει προστιμο.

Επεξ/σία από harisv
Δημοσ.
5 ώρες πριν, harisv είπε

Φιλε με πιανεις αδιαβαστο πανω στο θεμα. Δεν γνωριζω νομικα πως μπορεις να υπερασπιστείς τον ευατο σου.  Αλλα φανταζομαι αν υπογραφεις με τον γερμανικο παροχο οτι ειμαι υπευθυνος για οτι παρανομο υλικο κατεβει απο αυτη την Ip , δεν μπορεις να κανεις και πολλα μετα. Αν καποιος ζει στην Γερμανια μπορει  να μας βοηθησει.

Το σιγουρο παντως ειναι οτι αν κατεβασεις torrent στην Γερμανια , εχει προστιμο.

Αν υπάρχει τέτοιος όρος είναι καταχρηστικος. 

Οπως και να εχει το θέμα, το ζήτημα είναι στον δικαστή, αν έχει πάρει εντολές να καταδικάζει και να κρίνει ένοχος τοτε αυτο θα κάνει δεν πα' να έχεις ολα τα δικια του κόσμο με το μέρος σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2018 στις 2:52 ΜΜ, harisv είπε

Επειδη ειμαι Γερμανια, μην μου ερθει κανενα προστιμο 900ε απο την Γερμανικη κυβερνηση , εδω δεν παιζουν με τα streaming και τα torrent.

Επειδη ειναι για Γερμανια το Κοdi  ειναι παρανομο?

Νομιζω καλυτερα να πληρωσω μια συνδρομη στο windscribe. Υπαρχουν εναλλακτικοι Vpn με ελληνικους server?

Χρησιμοποιώ το windscribe εδω και ενα μήνα δωρεάν με 60GByte το μήνα οριο  (ήταν δωρεάν προσφορά απο ενα site για 6 μήνες :D) , πολύ καλό με πολλούς διαθέσιμους servers και καλή ταχύτητα για streaming ακόμη και στην free έκδοση που έχω. Αν σε συμφέρει οικονομικά, προχώρα...

Επεξ/σία από molot12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...