ootyposoo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Έκανα το τραγικό λάθος πάνω στην βιασύνη μου και παραγάγγλια κάρτα γραφικών από το amazon.uk μέσο DHL! Θα πληρώσω για τον εκτελωνισμό του δέματος ενώ αυτό απεστάλη από Αγγλία ή κάτι τέτοιο;
Lanike71 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Φίλε, αν μπλέξεις με τελώνια, είσαι για εξορκισμό...
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Η Αγγλία ειναι ακομα μέλος της ΕΕ και ως γνωστόν εντός ΕΕ δεν εχει τελωνεια.
opera Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Έκανες το τραγικό λάθος πάνω στη βιασύνη σου να υποθέσεις ότι έκανες λάθος. 1
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ootyposoo είπε Έκανα το τραγικό λάθος πάνω στην βιασύνη μου και παραγάγγλια κάρτα γραφικών από το amazon.uk μέσο DHL! Θα πληρώσω για τον εκτελωνισμό του δέματος ενώ αυτό απεστάλη από Αγγλία ή κάτι τέτοιο; Νομίζω σημασία έχει από που θα έρθει η κάρτα όχι απλά ότι το έκανες από το amazon.co.uk Αν αυτός που θα στο στείλει είναι εντός ΕΕ όχι δε θα πληρώσεις ... έχει σημασία τι είναι αυτό το "κάτι τέτοιο" δηλαδή. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από DrLo
overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Νομίζω σημασία έχει από που θα έρθει η κάρτα όχι απλά ότι το έκανες από το amazon.co.uk Αν αυτός που θα στο στείλει είναι εντός ΕΕ όχι δε θα πληρώσεις ... έχει σημασία τι είναι αυτό το "κάτι τέτοιο" δηλαδή. Αλλο το amazon και αλλο το ebay
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, overpower είπε Αλλο το amazon και αλλο το ebay Υπάρχουν και στο Amazon κινέζοι ... "Λίγοι αλλά καλοί" https://www.amazon.co.uk/Dispatched-China-Hantek-PP-80-Probe/dp/B00QLY4I20 υπάρχουν επίσης πωλητές που ναι μεν έχουν την έδρα τους εντός ΕΕ αλλά συγκεκριμένες πωλήσεις του γίνοτναι dispatched από αλλού. https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=olp_intl_help?ie=UTF8&nodeId=502492 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από DrLo
cambo99 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 8 minutes ago, DrLo said: Υπάρχουν και στο Amazon κινέζοι ... "Λίγοι αλλά καλοί" https://www.amazon.co.uk/Dispatched-China-Hantek-PP-80-Probe/dp/B00QLY4I20 υπάρχουν επίσης πωλητές που ναι μεν έχουν την έδρα τους εντός ΕΕ αλλά συγκεκριμένες πωλήσεις του γίνοτναι dispatched από αλλού. Ακριβώς έτσι την πάτησα πρόσφατα! Είδα στο amazon stock σε προϊόν και το αγοράζω, και μετά έπαθα σοκ! Παράδοση σε 1μιση μήνα περίπου! Κινέζος στο αμερικάνικο amazon!
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Εκτός αν το "η κάτι τέτοιο" κολλάει στο εκτελωνισμό δηλ Θα πληρώσω για τον εκτελωνισμό ή κάτι τέτοιο του δέματος ενώ αυτό απεστάλη από Αγγλία; οποτε η απάντηση είναι "Όχι δε θα πληρώσεις".
Highlander Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Αυτό είναι επιβεβαιωμένο όσο αφορά την Αγγλία ; Δεν έχω κάνει μια αγορά με το φόβο μήπως περάσει τελωνείο.
isay Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, Highlander είπε Αυτό είναι επιβεβαιωμένο όσο αφορά την Αγγλία ; Δεν έχω κάνει μια αγορά με το φόβο μήπως περάσει τελωνείο. Τα αντικείμενα που στελνονται απο εντός ΕΕ (η uk ειναι ακομα στην ΕΕ) δεν σταματανε τελωνειο εκτος αν ειναι απαγορευμενα ειδη (οπλα, καπνικα, ντόπα, κλπ). Αν λοιπον ο πωλητης σου επιβεβαιωσει τη χώρα αποστολής, δεν υπάρχει θέμα Αν τώρα εσύ ακομα χρειάζεσαι επιβεβαίωση, της επιβεβαίωσης, ω επιβεβαιωση, καλύτερα μην ψωνίσεις,γιατί αν ψωνίσεις, θα θες χάπια, μεχρι να φτάσει η παραγγελία σου.
opera Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Αγορά κάρτας γραφικών από amazon.co.uk κατά 99% από Ευρώπη θα έρθει. Οι Κινέζοι και οι Αμερικάνοι πουλάνε άλλες κατηγορίες προϊόντων.
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μην αγχώνεσαι τζάμπα, δεν θα πληρώσεις παραπάνω και θα έρθει και γρήγορα.
Highlander Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, isay είπε Τα αντικείμενα που στελνονται απο εντός ΕΕ (η uk ειναι ακομα στην ΕΕ) δεν σταματανε τελωνειο εκτος αν ειναι απαγορευμενα ειδη (οπλα, καπνικα, ντόπα, κλπ). Αν λοιπον ο πωλητης σου επιβεβαιωσει τη χώρα αποστολής, δεν υπάρχει θέμα Αν τώρα εσύ ακομα χρειάζεσαι επιβεβαίωση, της επιβεβαίωσης, ω επιβεβαιωση, καλύτερα μην ψωνίσεις,γιατί αν ψωνίσεις, θα θες χάπια, μεχρι να φτάσει η παραγγελία σου. Εντάξει καλό μου, σε ευχαριστώ. Πιθανόν μια ανάρτηση που είδα σε άλλο site θα αφορούσε κάτι από τα προαναφερόμενα. Παρόλα αυτά, αν πάρει το μάτι μου πάλι την ανάρτηση που αναφερόταν σε δέμα από Αγγλία θα το γράψω εδώ.
zio10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, Highlander είπε Εντάξει καλό μου, σε ευχαριστώ. Πιθανόν μια ανάρτηση που είδα σε άλλο site θα αφορούσε κάτι από τα προαναφερόμενα. Παρόλα αυτά, αν πάρει το μάτι μου πάλι την ανάρτηση που αναφερόταν σε δέμα από Αγγλία θα το γράψω εδώ. Μήπως ήταν αποστολή από Κίνα μέσω Αγγλίας; Είναι ένας τρόπος για αποφυγή τελωνείου αλλά εκεί μπορεί να σταμάτησε, νομίζω ότι έχω διαβάσει κι εδώ κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα