DrLo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, orck είπε Στις coca cola αλλαζει το νερο, μεταφερουν σε καθε χωρα τον συμπηκνωμενο χυμο (με την μυστικη συνταγη και αλλες τετοιες βλακειες) και στην χωρα παραγωγης απλα μιξαρουν με το τοπικο νερο της καθε χωρας. Τι εννοεις οτι σιχαινοσουν τα παντα; Και καλα τι βλαχοι που ειμαστε; Η ειχαν ολα διαφορετικη γευση και σου ελειπε η χωρα που μενεις; Δε ξέρω για την κοκα κολα αλλά σε συζήτηση που είχα παλιά με άγγλο μηχανικό της GE Water, μου έλεγε ότι εξόπλιζαν εργοστάσια της Pepsi στην αγγλία με εγκαταστάσεις απιονισμού ακριβώς για να ξεκινάνε όλα τα εργοστάσια και όλες οι γραμμές παραγώγής με ακριβώς το ίδιο νερό πάντα ώστε να μην υπάρχει επίπτωση στη γεύση.
orck Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, defacer είπε Φοινικέλαιο έχουν. Καρκινογόνο δεν είναι. Σταματήστε να λέτε χοντράδες βλακείες χωρίς καμία σοβαρή πηγή για σημαντικά θέματα. Και όμως έχει κατηγορηθεί για καρκίνο σε υψηλές θερμοκρασίες. Τώρα σίγουρα θα μου ζητήσεις να σου δώσω πηγή με την έρευνα που το αποδεικνύει αυτό. Δεν είναι ακριβώς έρευνα αλλά κάτι λέει για μια ευρωπαϊκή επιτροπη, αξιολογήσεις το μόνος σου καθώς εγώ δεν είμαι σε θέση να διαβάσω ιατρική έρευνα http://www.iatropedia.gr/diatrofi/poia-kathimerina-proionta-periechoun-foinikelaio-den-einai-mono-nutella-vid/72625/
defacer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταλαβαίνεις τη διαφορά ανάμεσα στο "αυτό είναι καρκινογόνο" και στο "μπορείς επεξεργαζόμενος αυτό να παράξεις κάτι καρκινογόνο"; Αν ναι, καταλαβαίνεις και ποιός λέει πράγματα που δεν ισχύουν. https://www.snopes.com/fact-check/nutella-cancer-risk/ Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από defacer
Peleus17 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 17 ώρες πριν, orck είπε Στις coca cola αλλαζει το νερο, μεταφερουν σε καθε χωρα τον συμπηκνωμενο χυμο (με την μυστικη συνταγη και αλλες τετοιες βλακειες) και στην χωρα παραγωγης απλα μιξαρουν με το τοπικο νερο της καθε χωρας. Τι εννοεις οτι σιχαινοσουν τα παντα; Και καλα τι βλαχοι που ειμαστε; Η ειχαν ολα διαφορετικη γευση και σου ελειπε η χωρα που μενεις; Διάβασε ξανά τι έγραψα γιατί νομίζω μπερδεύτηκες λίγο. Και δεν είπα κανέναν βλάχο. Είπα ότι η κάθε χώρα εχει τα δικά της STANDARDS για το τι γεύση πρέπει να έχει το κάθε προϊόν. Απλά συνήθισα τα γερμανικά προϊόντα και πλέον τα ελληνικά μου φαίνονται κάπως περίεργα. Ρωτά όποιον άλλο θες που μένει σε άλλη χώρα εκτός Ελλάδας για αρκετό καιρό, και θα σου πουν το ίδιο πράγμα. Cheeers....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα