Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι η πολυ τακτοποιηση βλαπτει.Θελεις να βγαλεις ενα μεγαλο καλωδιο και λυνεις 50 δεματικα :P

Το βασικο ειναι αυτολλητακι που να γραφει τι ειναι ο καθε καλωδιο και να μην πηγαινεις ψαχουλευοντας, λες και κρατας τον μιτο της Αριαδνης :D

Επεξ/σία από bluesattack
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 minutes ago, bluesattack said:

Kαι η πολυ τακτοποιηση βλαπτει.Θελεις να βγαλεις ενα μεγαλο καλωδιο και λυνεις 50 δεματικα :P

Το βασικο ειναι αυτολλητακι που να γραφει τι ειναι ο καθε καλωδιο και να μην πηγαινεις ψαχουλευοντας, λες και κρατας τον μιτο της Αριαδνης :D

για αυτο λεμε οχι tie wraps ωστε να μην χρειαζεται να τα κοβεις ανογειις αλλα scratch που ειναι ολα πιο ευκολα.τα Lables βοηθανε αν ειναι ολα το ιδιο χρωμα ή εχεις πολλες συσκευες.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Rocket science" έγινε το θέμα με την οργάνωση καλωδίων...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

"Rocket science" το καταντήσατε το θέμα με την οργάνωση καλωδίων.

Κατσε ρε συ.Εδω υπαρχει ολοκληρη επιστημη.Κρυφα καναλια, πλατες στα επιπλα , αυτονομες συσκευες που παιζουν τον ρολο του hdmi switch πχ .Aπλο θεμα ειναι ? :D

• Like 1
Δημοσ.
On 26/1/2018 at 12:32 PM, Diskimpex said:

Κοιταχτε τι βολευει αν χρειαστει  σερβις σε κατι

για αυτο λεμε οχι tie wraps ειδικα αυτα που δεν ανοιγουν

On 26/1/2018 at 12:23 PM, ThReSh said:

"Rocket science" έγινε το θέμα με την οργάνωση καλωδίων...

εξαρτατε που θελει να το φτασει ο καθενας παντα.

• Moderators
Δημοσ.

Και εξαρτάται και πως είναι το σετ απ του καθενός. Θα βάλω μετα το δικό μου. Αν δεν είχα τα άπειρα καλώδια από τα ηχεία θα ήμουν πιο άνετα. Πάντως έχω καταφέρει να μην φαίνεται τίποτα αν και δεν είναι για μετακινήσεις 

Δημοσ.

Εγώ σαν οργάνωση καλωδίων θεωρώ πρωτίστως να έχω βάλει σε κάθε καλώδιο αυτοκόλλητο που να λέει που πάει (και στα 2 άκρα), και δευτερευόντως το συμμάζεμαι ώστε να φαίνεται και καλαίσθητο στο μάτι αλλά και λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν βαζω το δικο μου..cable managment με τα 5 πολυπριζα (28 θεσεων συνολο ).Τα δεματικα μοιαζουν σαν σαν εχεις παρεις ενα κουταλακι και να ριχνεις με φινετσα σαλτσα πανω σε ενα καζανι μακαρονια :D

Αλλα ολα κι ολα .Αυτοκολλητακια παντου .Απο και προς 

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.

Για μενα ξεκινα και βγαζε ενα ενα τα καλωδια.Καθε καλωδιο που θα βγαζεις θα του βαζεις ενα αυτοκολλητο χαρτακι διπλωμενο στη μεση,με την ταυτοτητα του καλωδιου.

Εαν μπορεις να αντικαταστησεις καποια καλωδια με πιο κοντα καντο,αρκει να ειναι μονιμες οι θεσεις.

Ισως καποιο καναλι να σε βοηθουσε.Δε θα εβαζα τροφοδοτικα μεσα σε κουτι,καθως πρεπει να αεριζονται.

Δημοσ.

Ορίστε το χάος που έχω μπροστά μου. Η φωτογραφία με τα λίγα καλώδια είναι από το δεύτερο γραφείο και οι άλλες 2 από το πρώτο. Πριν μου πείτε για το δεύτερο γραφείο να περάσω στο πλάι προς τον τοίχο τα καλώδια, να σας πω ότι αριστερά που είναι και ο τοίχος υπάρχει εκτυπωτής λέιζερ (βοδάκι) στη μεριά του τοίχου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι από κάτω υπάρχουν συρτάρια, τα οποία φαίνονται και στη φωτό, οποτε τα καλώδια του πληκτρολογίου/ποντικιού δεν φτάνουν. Σε αυτό το χάλι τι κάνω; Επειδή στο πρώτο γραφείο στην άκρη του τοίχου έχω κουλουριάσει κάποια καλώδια σκέφτομαι να πάρω κουτί από χαρτί Α4 και να τα τοποθετήσω μέσα με άνοιγμα στο πλάι, όπως είδα και στην εικόνα του Muchacho. Για τα υπόλοιπα;

2.png

3.png

4.png

• Moderators
Δημοσ.

Βγαζεις τα περιττα καλώδια, στα υπόλοιπα βαζεις οσο το δυνατόν μικρότερα, πιανεις με δαματικα τα καλωδια μεταξυ τους οσο μπορείς, βαζεις πολυμπριζα και οχι 'ταφ' και τελος κουτι για τα καλωδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωμη μου ειναι να καρφωσεις το πολυπριζο στην πλατη του γραφειου και να παρεις ενα τετοιο απο ΙΚΕΑ (η κατι αντιστοιχο απο αλλο καταστημα, δεν χρηματιζομαι)
http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/diaheirisi-kalodion/signum-orizontio-kanali-kalwdiwn-18314/30200253/

Θα εβαζα και δυο ταπες διελευσης απο την επιφανεια του γραφειου, αυτο ομως θελει ποτηροτρυπανο και γνωση πως να κανεις τις τρυπες.

Επεξ/σία από orck

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...