Mr V Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Είχαμε νοικιάσει με τον αδερφό μου σπίτι στο οποίο εγω ήμουν φιλοξενούμενος του και το ρεύμα ήταν στο όνομα του . Εδώ και 8 μήνες όμως αυτός μετακόμισε και θα δηλώσω εγώ το σπίτι στο όνομα μου σαν ενοικιαστής (στην δήλωση του 2017 που θα αρχίσει υποβολή τον απρίλη). Το ρεύμα όμως έχει παραμείνει σε αυτόν...θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? πρέπει να αλλάξω το όνομα του ρεύματος σύντομα? (υπόψιν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με πληρωμές κτλπ , απλά για τυπικούς λόγους)
owen83e Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα. δεν θα εχεις κανενα προβλημα απλα αν για καποιο λογο θα χρειαστει να κανεις καποια διαδικασια πχ διακανονισμο δοσεων τοτε θα πρεπει να παρεις εξουσιοδοτηση. απο την στιγμη που ειστε αδερφια δεν θα υπαρχει προβλημα. εμενα στο πατρικο μου το ονομα ειναι στης ιδιοκτητριας πανω απο 10 χρονια και απλα αν πρεπει να κανουμε διακανονισμο ζηταμε να μας στειλει μια εξουσιοδοτηση. το καλο ετσι ειναι οτι δεν χρειαζεται να δωσεις παλι εγγυηση αλλα το κακο ειναι οτι μπορει να μην δικαιουσαι να παρεις καποιο κοινωνικο τιμολογιο ( οπως δεν μπορει να παρει ο πατερας μου λογω οτι δεν ειναι στο ονομα του). Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από owen83e
Mr V Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, owen83e είπε Γεια χαρα. δεν θα εχεις κανενα προβλημα απλα αν για καποιο λογο θα χρειαστει να κανεις καποια διαδικασια πχ διακανονισμο δοσεων τοτε θα πρεπει να παρεις εξουσιοδοτηση. απο την στιγμη που ειστε αδερφια δεν θα υπαρχει προβλημα. εμενα στο πατρικο μου το ονομα ειναι στης ιδιοκτητριας πανω απο 10 χρονια και απλα αν πρεπει να κανουμε διακανονισμο ζηταμε να μας στειλει μια εξουσιοδοτηση. σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την γρήγορη απάντηση! Ο ιδιοκτήτης χρειάζεται ενημέρωση για την αλλαγή αυτή , για να αλλάξει κάτι στην δήλωση του ή απλά δηλώνει τα χρήματα που έλαβε?
owen83e Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να αλλαξει κατι απο την στιγμη που αλλαζει το ενοικιαστηριο. μην σε παρω στον λαιμο μου. φανταζομαι ομως οτι δεν θα χρειαζεται να αλλαξει τπτ απο την στιγμη που δεν αλλαζει και το ονομα του ρολογιου. ο ιδιοκτητης δεν εχει παρε δωσε με την δεη σου, μονο τα χρηματα του ενοικιου λαμβανει. απλα αφου αλλαζει το ονομα στο ενοικιαστηριο τοτε θα πρεπει να κοβει την αποδειξη στο δικο σου ονομα. ρωτα για σιγουρα και κανεναν αλλον για δευτερη γνωμη. ελπιζω να βοηθησα.
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Καλό θα ήταν να το αλλάξεις για τυχόν επιδόματα που μπορεί να δικαιούσαι (θέρμανσης μέρισμα κλπ) 1
Mr V Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Στις 1/23/2018 στις 3:45 ΜΜ, owen83e είπε Γεια χαρα. δεν θα εχεις κανενα προβλημα απλα αν για καποιο λογο θα χρειαστει να κανεις καποια διαδικασια πχ διακανονισμο δοσεων τοτε θα πρεπει να παρεις εξουσιοδοτηση. απο την στιγμη που ειστε αδερφια δεν θα υπαρχει προβλημα. εμενα στο πατρικο μου το ονομα ειναι στης ιδιοκτητριας πανω απο 10 χρονια και απλα αν πρεπει να κανουμε διακανονισμο ζηταμε να μας στειλει μια εξουσιοδοτηση. το καλο ετσι ειναι οτι δεν χρειαζεται να δωσεις παλι εγγυηση αλλα το κακο ειναι οτι μπορει να μην δικαιουσαι να παρεις καποιο κοινωνικο τιμολογιο ( οπως δεν μπορει να παρει ο πατερας μου λογω οτι δεν ειναι στο ονομα του). με το συμβόλαιο που έχουμε κάνει μέσω taxisnet δεν θα υπάρχει πρόβλημα? μπορώ να το δηλώσω εγώ ενώ ο αδερφός μου είχε κάνει το συμβόλαιο στο taxisnet?
meletis_m Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, Mr V είπε με το συμβόλαιο που έχουμε κάνει μέσω taxisnet δεν θα υπάρχει πρόβλημα? μπορώ να το δηλώσω εγώ ενώ ο αδερφός μου είχε κάνει το συμβόλαιο στο taxisnet? Αυτό είναι το μόνο εύκολο , ρωτησε το λογιστη σου
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Αλλαγη μισθωτηριου συνεπαγεται που ευκολη αλλαγη ονοματος παροχης .Ασχετα με φορολογκη δηλωση κλπ αλλα θελει και το μισθωτηριο απο το taxis .
Diskimpex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δεν ζηταει η ΔΕΗ κατι απο το ταχις .Απλα το συμβολαιο με το αλλο ονομα φωτοτυπια .Εκτος αν αλλαξε αυτο
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Δεν ζηταει η ΔΕΗ κατι απο το ταχις .Απλα το συμβολαιο με το αλλο ονομα φωτοτυπια .Εκτος αν αλλαξε αυτο https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpoidiwtis31143 Ψετικα ιδιωτικα συμφωνητικα μπορει ο καθενα να φτιαξει και μετα να τα σκισει οποτε δεν εχουν ισχυ .
Diskimpex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Ταυτοτητα ,αφμ κλπ . παντου τα ζητανε οτι εισαι εσυ .Για το ταχις γραφει μπορει να ζητηθει .
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Ταυτοτητα ,αφμ κλπ . παντου τα ζητανε οτι εισαι εσυ .Για το ταχις γραφει μπορει να ζητηθει . Αρα για αποφυγη ταλαιπωριας καλο ειναι να υπαρχει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα