pizzelli Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα παιδιά. Χτες έβγαλα τον σκύλο μου βόλτα ράτσας ντοπερμαν στην περιοχή που μένω γύρω από το δάσος του Σέιχ σου το οποίο είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου. Μπαίνοντας στο δασάκι βλέπω ένα ψηλό γεροδεμενο άνθρωπο (ντουλάπι κανονικοτατο) τον λέω καλησπέρα και δεν μου απαντάει κάτι που με παραξενευσε και λίγο παραδίπλα του βλέπω ένα θηρίο ροτβαιλερ χωρίς λουρί. Και τον ρωτάω είναι ροτβαιλερ ; (καθώς ήταν βραδυ και δεν φενόταν καλά το σκυλί) Συνεχιζει να μην μου απανταει και καπακι στο επόμενο δευτερόλεπτο με ένα νευμα του χεριού του σε κλάσματα του δευτερολέπτου το ροτβαιλερ ορμάει πάνω στον δικό μου και τον ρίχνει κάτω και τον δαγκώνει,σοκαρισμένος αρχίζω και τον τραβάω τον δικό μου και μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέρνω να τον αφήσει όσο ο ιδιοκτήτης του απαθεστατος απλως κοιτούσε χωρίς να κάνει τίποτα. Με το που πήρα το δικό μου στην αγκαλιά μου που σφαδαζε από πόνο μου λέει ο αλήτης : Αυτό γιατί τον είχε δαγκώσει μια μέρα ο δικός σου που είχε βγει βόλτα με τον μπαμπά σου. Και έφυγε σαν κύριος οσο εγω προσπαθουσα να κρατησω τον δικό μου για να τον βάλω παλι πισω στο σπιτι. (Ρώτησα τον πατέρα μου αν τον ξέρει και μου ειπε ότι όντως είχαν μαλώσει μια μέρα πάλι αλλά το είχε προκαλέσει το δικό του σκυλί.) Όπως και να χει ο δικός μου είναι 22 κιλά και έχει και λεισμανιωση και είναι αδύναμος,πώς θα μπορούσε να πειράξει ένα θηρίο 50 κιλών; Ο αληταρας αποδείχτηκε ότι το έκανε με δόλο. Όχι δεν φορούσε φίμωτρο το ροτβαιλερ που ειναι απαραίτητο αλλά ούτε καν λουρί. Δηλαδή αν με έριχνε και εμένα κάτω τι θα γινόταν; Ή οποιοσδήποτε τον στραβοκοιταει ψάχνει εκδίκηση με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης του; Αν ειναι κανένα παιδί ή άλλο σκυλάκι την επόμενη φορά τι θα γίνει ; Κρατάει ένα ροτβαιλερ για δολοφόνο ή για συντροφιά; Θέλω να τον καταγγείλω αλλά δεν έχω τα στοιχεία του παρά μόνο ότι μένει κοντά σε μενα. Αν ζητήσω από τον κυνολογικο όμιλο να μου δώσουν τα στοιχεια του,θα μου τα δώσουν ; Ο δικός μου από χτες είναι μόνιμος στο κρεβάτι και ούτε έχει σηκωθεί ούτε έχει φάει κάτι και είναι μόνιμος στεναχωρημένος,νερακι του έδωσα στο κρεβατι. Έχει δυο τραύματα στην πλάτη χαμηλά και στο μηρό του και δεν έχει σηκωθεί να κατουρησει όλη μέρα:( Ούτε με αφήνει να τον πάω στον κτηνίατρο. Πραγματικά θέλω να φάει μια πρστιματαρα ο παλιομα**κας και να του πάρουν τον σκύλο. 16
Baator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Πλάκα κάνεις; Τι ιστορία είναι αυτή ρε φίλε; Αν γίνανε τα πράγματα όπως τα περιγράφεις έπρεπε με την μία στην Αστυνομία να είχες πάει, όχι να ανοίγεις θέμα στο Ινσόμνια. Ο τύπος που περιγράφεις είναι επικίνδυνος. Να πας κατευθείαν Αστυνομία, να τους πεις τι έγινε και εννοείται θα τον βρούνε αυτοί, έδωσε εντολή στον σκύλο του να κάνει δολοφονική επίθεση και καθόμαστε και το συζητάμε; Απίστευτη ιστορία. 19 2
christakos07 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καταγγελία στην αστυνομία άμεσα. Μπορείς πρώτα να επικοινωνήσεις και με την Ελληνική φιλοζωική εταιρεία, μήπως σου δώσουν κατευθυντήρια γραμμή. Έχει πάθει σοκ το γλυκάκι Μήπως να επικοινωνήσεις με τον κτηνίατρο έστω τηλεφωνικώς?
pizzelli Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Έχω επικοινωσισει ήδη με την φιλοζωική στην Θεσσαλονίκη αλλά μου είπαν ότι πρέπει να βρω τα στοιχεια του μεσα σε 48 ωρες για να περάσει αυτόφωρο και να πληρώσει το πρόστιμο που του αναλογεί. Χωρίς στοιχεία μου είπαν ότι δεν θα κανει τίποτα η αστυνομία. Έτσι και τον βρούμε όμως θα τον ξεσκίσουν τα ραμματα είπαν από την φιλοζωική. Θα κάνω μια προσπάθεια από πάρω τα στοιχεία του από το κυνολογικο Όμιλος που έχει όλα τα στοιχεία των ιδιοκτητών,δεν νομίζω να υπάρχει άλλο ροτβαιλερ στην γειτονιά. Όπως και να χει θα πάω το πρωί στην αστυνομία να τον καταγγειλω και αν μου πουν μα και μου θα καλέσω την δικηγόρο μου να κάνουμε μήνυση. Πήρα τον κτηνίατρο,δεν μπορεί να Κάνει κάτι αν δεν το πάω στο ιατρείο.
Δημοφιλής ανάρτηση papoys1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς μεγάλο ποσοστό αυτών που έχουν τέτοιου τύπου σκυλιά ροτβάϊλερ - πίτμπουλ δεν τα έχουν γιατί είναι ζωόφιλοι. Τα έχουν γιατί νομίζουν ότι μεγαλώνει με αυτά το ανύπαρκτο πουλί τους. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από papoys1 31 1
txcellas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 ΕΛπιζω να τον βιάσει ο βιαστής του σειχ σου! 4
Getta Robo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δεν ειναι λογικα πραγματα να μην εχεις παει ουτε στον κτηνιατρο, ουτε στην αστυνομια. Αν ειναι δυνατον τωρα το σκυλι να υποφερει και εσυ να καθεσαι. Τελος παντων, αφου κανεις τα παραπανω, ρωτα στην γειτονια και αλλους συνοδους σκυλων στο παρκο αν τον εχουν ξαναδει και που μενει. Ολο και καποιος θα τον εχει δει η και θα τον ξερει. Περαστικα στο σκυλο σου. 3 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 κανε ότι μπορεις φιλε, κυνηγα τον οσο παει!και μετα τις 48 ωρες,αυριο μεθαύριο όπως λες μπορει να είναι ένα παιδι η οποιοσδηποτε. ΑΚομα και εσυ ο ιδιος. Περαστικα στο σκυλι σου. και πηγαινε τον σε κτηνιατρο για καλο και για κακο να τον δει. 2
mylo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Αν θες πες μας και περιοχή για να έχουμε το νου μας και εμείς; Σέιχ σου που;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό που φαίνεται πως έγινε επίτηδες από τον ιδιοκτήτη του μεγάλου σκύλου, να αναφέρω πως τελευταία παρατηρώ όλο και περισσότερο κόσμο που βγάζει βόλτα εξαιρετικά μεγαλόσωμα και δυνατά σκυλιά, τα οποία δεν τα έχει εκπαιδεύσει σωστά ως προς τη συμπεριφορά τους απέναντι στους άλλους σκύλους που συναντούν έξω. Όσο δυνατός και να είσαι, δεν γίνεται να κοντρολάρεις έναν τέτοιο σκύλο και να τον κρατήσεις, όταν αυτός θα αποφασίσει να επιτεθεί σε ένα άλλο ζώο. Οι ιδιοκτήτες μικρών σκύλων κλπ δεν φταίνε σε τίποτα να χάσουν τα ζώα τους από επίθεση άγριου σκύλου την ώρα που κάνουν τη βόλτα τους, ενώ από την πλευρά τους είναι σε όλα σωστοί... Κανένας σκύλος δεν γίνεται άγριος by default. Ο ιδιοκτήτης-κάγκουρας είναι αυτός που τα μεγαλώνει έτσι είτε επίτηδες, είτε εξαιτίας της αδιαφορίας του. :/ 16 3
Dimi00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ρε σεις η Αστυνομία ειναι υπεύθυνη όχι το ινσομνια. Επιτόπου καλείς το 100. Μάρτυρες δεν υπηρχαν?
nipoa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 funny mode on η ντροπη των ντοπερμαν funny mode off ε ναι ρε φιλε αμεσως αστυνομια παιρνεις..
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Οπωσδήποτε πήγαινε το σκυλί στον κτηνίατρο. Μπορεί ακόμα και λύσσα να έχει το άλλο σκυλί, αν ο ιδιοκτήτης του είναι Μ@λ@κ@ς, όπως φαίνεται, αλλά μπορεί να υπάρχει και καμιά εσωτερική αιμορραγία που να μη φαίνεται. Μην το αφήνεις έτσι το σκυλάκι σου... Θα έχεις κι αποδείξεις εξάλλου για το ότι ο σκύλος σου δαγκώθηκε, που θα σε βοηθήσει και για την καταγγελία που σκοπεύεις να κάνεις. 1
gia_nnis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, pizzelli είπε Καλησπερα παιδιά. Χτες έβγαλα τον σκύλο μου βόλτα ράτσας ντοπερμαν στην περιοχή που μένω γύρω από το δάσος του Σέιχ σου το οποίο είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου. Μπαίνοντας στο δασάκι βλέπω ένα ψηλό γεροδεμενο άνθρωπο (ντουλάπι κανονικοτατο) τον λέω καλησπέρα και δεν μου απαντάει κάτι που με παραξενευσε και λίγο παραδίπλα του βλέπω ένα θηρίο ροτβαιλερ χωρίς λουρί. Και τον ρωτάω είναι ροτβαιλερ ; (καθώς ήταν βραδυ και δεν φενόταν καλά το σκυλί) Συνεχιζει να μην μου απανταει και καπακι στο επόμενο δευτερόλεπτο με ένα νευμα του χεριού του σε κλάσματα του δευτερολέπτου το ροτβαιλερ ορμάει πάνω στον δικό μου και τον ρίχνει κάτω και τον δαγκώνει,σοκαρισμένος αρχίζω και τον τραβάω τον δικό μου και μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέρνω να τον αφήσει όσο ο ιδιοκτήτης του απαθεστατος απλως κοιτούσε χωρίς να κάνει τίποτα. Με το που πήρα το δικό μου στην αγκαλιά μου που σφαδαζε από πόνο μου λέει ο αλήτης : Αυτό γιατί τον είχε δαγκώσει μια μέρα ο δικός σου που είχε βγει βόλτα με τον μπαμπά σου. Και έφυγε σαν κύριος οσο εγω προσπαθουσα να κρατησω τον δικό μου για να τον βάλω παλι πισω στο σπιτι. (Ρώτησα τον πατέρα μου αν τον ξέρει και μου ειπε ότι όντως είχαν μαλώσει μια μέρα πάλι αλλά το είχε προκαλέσει το δικό του σκυλί.) Όπως και να χει ο δικός μου είναι 22 κιλά και έχει και λεισμανιωση και είναι αδύναμος,πώς θα μπορούσε να πειράξει ένα θηρίο 50 κιλών; Ο αληταρας αποδείχτηκε ότι το έκανε με δόλο. Όχι δεν φορούσε φίμωτρο το ροτβαιλερ που ειναι απαραίτητο αλλά ούτε καν λουρί. Δηλαδή αν με έριχνε και εμένα κάτω τι θα γινόταν; Ή οποιοσδήποτε τον στραβοκοιταει ψάχνει εκδίκηση με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης του; Αν ειναι κανένα παιδί ή άλλο σκυλάκι την επόμενη φορά τι θα γίνει ; Κρατάει ένα ροτβαιλερ για δολοφόνο ή για συντροφιά; Θέλω να τον καταγγείλω αλλά δεν έχω τα στοιχεία του παρά μόνο ότι μένει κοντά σε μενα. Αν ζητήσω από τον κυνολογικο όμιλο να μου δώσουν τα στοιχεια του,θα μου τα δώσουν ; Ο δικός μου από χτες είναι μόνιμος στο κρεβάτι και ούτε έχει σηκωθεί ούτε έχει φάει κάτι και είναι μόνιμος στεναχωρημένος,νερακι του έδωσα στο κρεβατι. Έχει δυο τραύματα στην πλάτη χαμηλά και στο μηρό του και δεν έχει σηκωθεί να κατουρησει όλη μέρα:( Ούτε με αφήνει να τον πάω στον κτηνίατρο. Πραγματικά θέλω να φάει μια πρστιματαρα ο παλιομα**κας και να του πάρουν τον σκύλο. Οταν βγαζουμε σκυλο παντα κραταμε ενα ξυλο(βεργα) για ευνοητους λογους... Βασικα σε λιγο πρεπει να οπλοφορουμε οπως στην ΡΩΣΙΑ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις