antbyron Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, barman_ είπε Ρωταω εδω παλικαρια να μην ανοιγω τοπικ. Μονο σε μενα μου σπαει τις μπαλες το σαιτ του ebill?παταω να συνδεθει με τα στοιχεια μου και κανει refresh τη σελιδα.Απο chrome,το προβλημα,εχω κλεισει adblock κτλ Γενικώς το κάνει αυτό. Με το που μπαίνεις στην σελίδα πάτα το εικονίδιο ebill και μετά δεν θα έχεις πρόβλημα.
barman_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 7 minutes ago, antbyron said: Γενικώς το κάνει αυτό. Με το που μπαίνεις στην σελίδα πάτα το εικονίδιο ebill και μετά δεν θα έχεις πρόβλημα. Ευχαριστω πολυ,δεν αλλαξε κατι δυστυχως.Υποθετω καποια ασυμβατοτητα με browser ειναι?μπαινει κανονικα με edge
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, barman_ είπε Ευχαριστω πολυ,δεν αλλαξε κατι δυστυχως.Υποθετω καποια ασυμβατοτητα με browser ειναι?μπαινει κανονικα με edge Δοκιμασε με chrome Μια χαρα μπαινει Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από Γιάννης Platano
barman_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 minute ago, Γιάννης Platano said: Δοκιμασε με chrome Μια χαρα μπαινει με chrome ειναι το προβλημα μου
Joshua21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, barman_ είπε με chrome ειναι το προβλημα μου Δοκίμασε τα γνωστά, σβήσε cookies, κάνε restart το pc ή ότι έχεις κτλ.
barman_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 5 minutes ago, Joshua21 said: Δοκίμασε τα γνωστά, σβήσε cookies, κάνε restart το pc ή ότι έχεις κτλ. ευχαριστω θα κανω μια δοκιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα