Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adsl2+ είπε

Το έγραψα και ποιο πίσω ότι ο λογαριασμός πληρώθηκε κανονικά με τον νέο κωδικό με πάγια εντολή στην τράπεζα

Από 29/11/2018 Νέα Ιωνία και Ηλεία

Με πάγια εντολή στην Τράπεζα ποια είναι η χρέωση στον κάθε λογαριασμό;;;;;;;;

• Like 1
  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Καλη χρονια papous1 

Αναλαογα την τραπεζα αλλα καπου στα 0,50 ευρω το πολυ .

Δημοσ.
Στις 24/1/2018 στις 8:45 ΜΜ, kostas1966 είπε

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Ας ξαναπροσπαθήσω μιας και ξέρω ότι σαν κι εμένα είναι πολλοί με παραπλήσιες περιπτώσεις:

Πατρικό στην επαρχία στο όνομα γιαγιάς (97).

Γκαρσονιέρα στο όνομα ανιψιού(28) που βρίσκεται εξωτερικό.

Εξοχικό στο όνομα πατέρα (77).

Ενοικιαζόμενο στο ονομά μου αφού ο νοικάρης δεν επιθυμεί στο δικό του. Μου πληρώνει όταν και όποτε μαζί με το νοίκι. 

Σπίτι στο όνομα του θείου μου(82).

Και της αδελφής μου που όταν παντρεύτηκε άλλαξε διεύθυνση και μιάς και υπάρχει η ευκολία του pc-με ανάθεση σε μένα βέβαια- δεν πήγε να αλλάξει/ενημερώσει διεύθυνση αποστολής λογαριασμού. Νομίζω ότι δεν παρέλειψα κάτι.

Τα παραπάνω τα πλήρωνα ηλεκτρονικά μέχρι τον περασμένο μήνα. Τώρα τι κι αν κάνω ταυτοποίηση σε όλα (μπορώ να μαζέψω τα στοιχεία τους) η δεη α) θελει φυσική παρουσία στο κατάστημα επειδή δεν μπορεί να αντιπαραθέσει με τα ανύπαρκτα δικά της αφού δεν έχει αφμ αδτ, β) πρέπει κάθε φορά που μπαίνω στο site να κάνω είσοδο- έξοδο 6 φορές με άλλους κωδικούς κάθε φορά ενώ δεν ξέρω ανδεχτεί το ίδιο email για όλα, γ) η android εφαρμογή δεν συγκρατεί username password ούτε για ένα προφίλ.

Μα τέλος πάντων είναι ένας λογαριασμός πληρωμής κρατικό μυστικό; Γιατί τέτοια δοκιμασία σε αυτόν που προσπαθεί να πληρώσει;

Μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτό;

Υγ. Με τα πολλά ξέχασα αυτό που μένω εγώ.Αλλά αυτό έτσι κι αλλιώς είναι ήδη ταυτοποιημένο. Όμως...7 φορές έμπα έβγα .

Πηγαινε σε άλλη εταιρία αν δεν σου αρέσει . Υπάρχουν άλλες 15 . Σε ελεύθερη αγορά είμαστε .

Δημοσ.

πλήρωσα διακανονισμο με χρεωστική μέσω του site και μου έβγαλε μηνυμα ότι αλλάζει ο κωδικός. Ο λογαριασμός μου δεν έχει ακόμη εκδοθεί με το νέο.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, papoys1 είπε

H Eurobank έχει δωρεάν συναλλαγές αν έχεις καταθέσεις πάνω από ένα ποσό που δεν θυμάμαι ποιο είναι γιατί δεν περισσεύουν για καταθέσεις!

Αλλά με 1 ευρώ το μήνα έχεις δωρεάν όλες τις συναλλαγές στο ebanking.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

H Eurobank έχει δωρεάν συναλλαγές αν έχεις καταθέσεις πάνω από ένα ποσό που δεν θυμάμαι ποιο είναι γιατί δεν περισσεύουν για καταθέσεις!

Αλλά με 1 ευρώ το μήνα έχεις δωρεάν όλες τις συναλλαγές στο ebanking.

Δεν το κατάλαβα 1 ευρώ για την κάθε συναλλαγή θα θέλεις να πεις γιατί 1 ευρώ για όλες (πληρώνω 4 μόνο ΔΕΗ) μου φαίνεται τρελό.Αν είναι να πάω αύριο να ανοίξω λογαριασμό να μην τρέχω κάθε δίμηνο  στη ΔΕΗ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν το κατάλαβα 1 ευρώ για την κάθε συναλλαγή θα θέλεις να πεις γιατί 1 ευρώ για όλες (πληρώνω 4 μόνο ΔΕΗ) μου φαίνεται τρελό.Αν είναι να πάω αύριο να ανοίξω λογαριασμό να μην τρέχω κάθε δίμηνο  στη ΔΕΗ.

1 ευρώ το μήνα για όλες τις συναλλαγές, όσες κι αν είναι!

Πληρώνω λογαριασμούς δεη, επα, ευδαπ, κάρτα άλλης τράπεζας, ενοίκιο και ό,τι τυχόν μεταφορά σε λογ/σμό άλλης τράπεζας μόνο με 1 ευρώ το μήνα.

https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/upiresies-kai-pliromes-ilektronikis-trapezikis/oi-online-pliromes-sas/e-sunallages

Επεξ/σία από SB_1957
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Στην Εθνική σε συνταξιοδοτικό λογαριασμό μηδενική χρέωση ,στο σαιτ της ΔΕΗ άνευ χρέωση με χρεωστική 

24 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Φτιάξε ένα λογαριασμό εδώ https://www.dei.gr/EBill/ να βλέπεις του λογαριασμούς  να σταματήσεις τα χάρτινα έντυπα και δεν θα έχεις 1 ευρώ επιβάρυνση από 01/01/2019 για τις τράπεζες θέλει ψαξιμο ποιες δεν χρεώνουν με προϋποθέσεις

Επεξ/σία από adsl2+
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SB_1957 είπε

1 ευρώ το μήνα για όλες τις συναλλαγές, όσες κι αν είναι!

Πληρώνω λογαριασμούς δεη, επα, ευδαπ, κάρτα άλλης τράπεζας, ενοίκιο και ό,τι τυχόν μεταφορά σε λογ/σμό άλλης τράπεζας μόνο με 1 ευρώ το μήνα.

https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/upiresies-kai-pliromes-ilektronikis-trapezikis/oi-online-pliromes-sas/e-sunallages

Νομιζω ισυχει και αν εχουμε λογαραισμο μισθοδοσιας σε Eurobank το 1 ευρω τον μηνα για ολλες της συναλλαγες.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Νομιζω ισυχει και αν εχουμε λογαραισμο μισθοδοσιας σε Eurobank το 1 ευρω τον μηνα για ολλες της συναλλαγες.

Πιθανόν να είναι έτσι. Γιατί όντως είναι μισθοδοτικός ο λογαριασμός που έχω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, divo είπε

Χωρις παγεια εντολη σε Πειραιως ειναι 0,50€ το  λογαριασμο.

Λάθος.Τις προάλες που πλήρωνα τα τέλη στο μηχάνημα όπου δεν είχαν επιβάρυνση,για κάθε λογαριασμό ΔΕΗ στο ίδιο μηχάνημα πλήρωναν 1,20.Άσε δεν ξέρουμε από που να φυλαχτούμε. Και στο γκισέ όπως μου είπαν το ίδιο είναι.Εγώ πάω στη ΔΕΗ όπου δεν πληρώνω τίποτε προς το παρόν και θα δω τι θα κάνω.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Λάθος.Τις προάλες που πλήρωνα τα τέλη στο μηχάνημα όπου δεν είχαν επιβάρυνση,για κάθε λογαριασμό ΔΕΗ στο ίδιο μηχάνημα πλήρωναν 1,20.Άσε δεν ξέρουμε από που να φυλαχτούμε. Και στο γκισέ όπως μου είπαν το ίδιο είναι.Εγώ πάω στη ΔΕΗ όπου δεν πληρώνω τίποτε προς το παρόν και θα δω τι θα κάνω.

Γιατί βρε παιδί μου (τρόπος του λέγειν το παιδί) δεν φτιάχνεις λογαριασμό στο ebill και να πληρώνεις με τη χρεωστική σου κάρτα; Καμία επιβάρυνση δεν θα έχεις και θα γλυτώσεις και το 1 ευρώ που ξεκινάει από 01/01/19 λόγω έντυπης μορφής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Γιατί βρε παιδί μου (τρόπος του λέγειν το παιδί) δεν φτιάχνεις λογαριασμό στο ebill και να πληρώνεις με τη χρεωστική σου κάρτα; Καμία επιβάρυνση δεν θα έχεις και θα γλυτώσεις και το 1 ευρώ που ξεκινάει από 01/01/19 λόγω έντυπης μορφής.

Λογαριασμός έγινε εντάξει η εκτύπωση τόχουμε αυτό.Απλά με την κάρτα στο μηχάνημα έξω στο πεζοδρόμιο δεν γουστάρω να προσπαθώ να πληκτρολογήσω 175 αριθμούς και σύμβολα (τρόπος του λέγειν) :D για αυτό κοιτάζω να δω τι εναλλακτικές έχω.Δεν καίγομαι κιόλας η ΔΕΗ κοντά είναι ποτέ δεν έχει ουρά μπαίνεις πληρώνεις και με κάρτα τώρα φεύγεις.

Edit.Η ΔΕΗ είναι πονεμένη ιστορία δίπλα στα γραφεία εξυπηρέτησης όπου πάνε να κάνουν δόσεις δεν τις πληρώνουν ως συνήθως ξεφεύγουν σε 7-8 μήνες ξαναπάνε για νέες ρυθμίσεις και δώστου πάλι από την αρχή μετά από καμιά 10αριά μήνες.Όποιος πάει εκεί το έχασε το μεροκάματο.☺️ Αναμονή ένα  δίωρο και βάλε.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...