skaftiaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Έχω το αμάξι στο συνεργείο και θέλω να πάω για φαγητό Λυκαβηττό. Έχει κανείς την λύση?
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πας ευαγγέλισμο ή Μέγαρο κ 3€ ελάχιστη ταξί...μην ταλαιπωρηθείς τίποτα δε θα σε πάει ακριβώς εκεί που θέλεις Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από paylidis 1
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ευρω το ατομο για πάνω κατω διαδρομη Περσι ηταν δωρεαν καθε πε-πα βραδυ, τηλεφωνησε αν ισχυει ακομα http://urbanlife.gr/urban-city/teleferik-lykavittou/ Το εκανα μια φορα, ετσι για το γαμώτο αλλά δεν το κανω ξανα. Καλυτερα ταξί, αυτοκινητο Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από isay
MikeJ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μεγάλη απάτη το τελεφερίκ... Είναι κλειστό , δηλαδή δε βλέπεις έξω όπως είναι συνήθως τα τελεφερίκ ανά το κόσμο και πληρώνεις 7 ευρώ για μια διαδρομή 2 λεπτών. Χίλιες φορές ταξί από Ευαγγελισμό. Και πιο οικονομικό γιατί αν είστε 2 άτομα θα πάει 14 το τελεφερίκ. 1
txcellas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, milf fronter είπε παντως εχω παρατηρησει οτι τις τελευταιες δεκαετιες, τα συνεργεια μαζευουν καλυτερο κοσμο απο τον Λυκαβηττό Ομολογώ ότι το διάβασα 3 φορές για να καταλάβω το χιούμορ σου και ήταν έξυπνο! Συμφωνώ!
christopher0016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Εαν είσαι απο την μεριά προς αλεξανδρας μετρό Αμπελοκήπων ταξακι 3.5 ευρω και ανεβηκες. Εαν εισαι προς πλατεία καλύτερα απο μετρο ευαγγελισμο ταξακι και εφτασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα