John344 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Λόγω συγκεκριμένων δραστηριοτήτων μου στο ίντερνετ θα χρειαστεί να κάνω αρκετές συναλλαγές και οι περισσότερες απαιτούν PayPal ή πιστωτική. Αυτή την στιγμή παρόλα αυτά δεν έχω κάρτα. Καθώς δεν εχω κλείσει τα 18, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία που οφείλω να ακολουθήσω; Ευχαριστώ.
unos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Αν δεν έχεις κλείσει τα 18 τότε δε μπορείς να κανείς τίποτα. Δεν έχεις την δίκαιο πρακτική ικανότητα εκ του νόμου προκειμένου να υπογράψεις και ως εκ τούτου δε μπορείς να προβείς σε συναλλαγές με οποιαδήποτε τράπεζα. Το μόνο να ζητήσεις από τους γονείς σου να σου εκδώσουν μια προπληρωμένη κάρτα για να την χρησιμοποιείς εσυ. Τέλος τα site ζητούν κάρτα αλλά δε χρειάζεται να είναι απαραιτήτως πιστωτική, κανείς την δουλειά σου κανονικά και με προπληρωμένη η οποία λειτουργεί και στο paypal 2
Manjaro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, John344 είπε Λόγω συγκεκριμένων δραστηριοτήτων μου στο ίντερνετ 3
torq Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 δε ξέρω αν ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς. αν ναι, ας σου ανοίξουν οι δικοί σου έναν και θα κάνεις δουλειά με τη χρεωστική. η προπληρωμένη έχει προμήθειες, δε συμφέρει 1
John344 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ για την βοήθεια σας. 7 ώρες πριν, unos είπε Αν δεν έχεις κλείσει τα 18 τότε δε μπορείς να κανείς τίποτα. Δεν έχεις την δίκαιο πρακτική ικανότητα εκ του νόμου προκειμένου να υπογράψεις και ως εκ τούτου δε μπορείς να προβείς σε συναλλαγές με οποιαδήποτε τράπεζα. Το μόνο να ζητήσεις από τους γονείς σου να σου εκδώσουν μια προπληρωμένη κάρτα για να την χρησιμοποιείς εσυ. Τέλος τα site ζητούν κάρτα αλλά δε χρειάζεται να είναι απαραιτήτως πιστωτική, κανείς την δουλειά σου κανονικά και με προπληρωμένη η οποία λειτουργεί και στο paypal Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει δυνατότητα ένας ενήλικας να βγάλει μια prepaid και έπειτα να την κάνει "δώρο σε άτομο άνω των 14; Μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει αυτο; 4 ώρες πριν, torq είπε δε ξέρω αν ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς. αν ναι, ας σου ανοίξουν οι δικοί σου έναν και θα κάνεις δουλειά με τη χρεωστική. η προπληρωμένη έχει προμήθειες, δε συμφέρει Σχετικά με τις προμήθειες, αναφερόμενος στο "x" ποσοστό που θα κρατήσει από κάθε κατάθεση χρηματικού ποσού στην προπληρωμένη κάρτα; Επίσης, γνώριζε κανείς πόσο μπορεί να είναι;
Diskimpex Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καθε τραπεζα στις προμηθειες τα δικα της .Το ιδιο οροι για τις καρτες Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από Diskimpex
SeXBOX Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Just now, John344 said: Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει δυνατότητα ένας ενήλικας να βγάλει μια prepaid και έπειτα να την κάνει "δώρο σε άτομο άνω των 14; Μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει αυτο; Φυσικά, και μικρότερος αν είναι ο άλλος. Δεν σε βλέπει κανείς στο ίντερνετ. Υπάρχουν προπληρωμένες(prepaid) mastercard και visa, συνήθως οι προμήθειες ανεξαρτήτως ποσού που βάζει ο άλλος στην κάρτα κυμαίνονται από 5 μέχρι και 10€... ανάλογα την τράπεζα. Το μόνο εμπόδιο που θα συναντήσεις είναι η θέληση του άλλου να εκδώσει μια για εσένα/να τον πείσεις. Αν υπάρχει web banking η έκδοση γίνεται μέσα σε 5 λεπτάκια, αν την θες σε πλαστική μορφή θες 10 εργάσιμες αλλά αν το παρουσιαστικό με την πλαστική κάρτα δεν πείθει πρέπει να δίνεις και ταυτότητα.
John344 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, SeXBOX είπε Φυσικά, και μικρότερος αν είναι ο άλλος. Δεν σε βλέπει κανείς στο ίντερνετ. Υπάρχουν προπληρωμένες(prepaid) mastercard και visa, συνήθως οι προμήθειες ανεξαρτήτως ποσού που βάζει ο άλλος στην κάρτα κυμαίνονται από 5 μέχρι και 10€... ανάλογα την τράπεζα. Το μόνο εμπόδιο που θα συναντήσεις είναι η θέληση του άλλου να εκδώσει μια για εσένα/να τον πείσεις. Αν υπάρχει web banking η έκδοση γίνεται μέσα σε 5 λεπτάκια, αν την θες σε πλαστική μορφή θες 10 εργάσιμες αλλά αν το παρουσιαστικό με την πλαστική κάρτα δεν πείθει πρέπει να δίνεις και ταυτότητα. Δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς μπορώ να βάλω έναν κηδεμόνα να την βγάλει. Κοίταγα στο site της Πειραιώς, εκδιδούν και "reloadable", που να υποθέσω δεν είναι μίας χρήσης. Αμα δεν εχω πλαστική, μπορώ να την ανανεώνω μονάχα άμα στέλνω χρηματικά ποσά απο τραπεζικό λογαριασμό και όχι από ATM? (>Προβλημα). Ευχαριστώ.
MapleLeafs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εάν είστε καλός μαθητής και διαβάζετε, εάν ζητήσετε από τους γονείς σας να σας βγάλουν μια prepaid και τους πείτε τους λόγους που την θέλετε καθώς και σε τι πρόκειται να τη χρησιμοποιήσετε, δε θα σας το αρνηθούν. Θα μπορούσε και κάποιος από τους γονείς σας να χρησιμοποιήσει τη δική του κάρτα, αν έχει. Οι prepaid έχουν προμήθεια, μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις στα site των τραπεζών. Εκδίδονται άμεσα Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από MapleLeafs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα