Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sotiris diamantopou είπε

καλησπερα στην παρεα.θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος που εχει μια ομαδα-σελιδα στο (fb πχ με αγγελιες) με αρκετα μελη,μπορει να την πουλησει????

επισημως δεν νομιζω... ανεπισημως βεβαιως ομως υπαρχει η περιπτωση να την κοπανησουν ολοι μετα αμα σπαμάρει ή/και αλλαξει το ονομα της σελιδας

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sotiris diamantopou είπε

με μπερδεψατε λιγακι

Επισημα δεν ξερω αν μπορεις να την πουλησεις ,εννοω οπως θα πουλαγες το μαγαζι σου.. Ανεπισημα πουλας το username + password . Ομως ελλοχευει ο κινδυνος αν πχ παρεις μια σελιδα που εχει κοσμο και την μετονομασεις σε κατι αλλο ,  να φύγει ο κοσμος που εχει κανει like και να εχεις μια μισοαδεια ή εντελως αδεια ομαδα...
Για παράδειγμα, το 2010 ειχα φτιαξει ενα group που το ειχα ονομασει : "Να σταματησει την ντουντούκα του ο Σακης ο Γλύκας" και μεσα σε ουτε μια εβδομαδα ειχα 1000 ατομα που χανε κανει like ! Για πλακα μετα απο 2 βδομαδες αφοτου την δημιουργησα, και ειχε 1500 λαϊξ την πουλησα σε ενα φιλο μου που μου τη ζητησε (δεν ξερω γιατι) προς 10 ευρω. Εφυγα και απο διαχειριστης, τον εκανα εκεινον και εμεινα ως απλο μελος.  Εκεινος αλλαξε την ονομασια της ομαδας σε κατι βλακειες και σε 2 μερες εφυγαν ολοι σχεδον , ειχε πεσει στα 100 ατομα . Καταλαβε τη βλακεια του και ηθελε...refund και του λεω ωπ δεν εχει τετοια , σε κερναω 2 πιτογυρα αν θες κι μου τη δινεις πισω, οπως καιεγινε ! Την ξαναονομασα με το ιδιο ονομα αλλα βαριομουν να ασχοληθω, οποτε την παρατησα και εγω, εφυγα και απο μελος :P ! Αν μπεις τωρα εχει 28 ατομα ... :P 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πλέον για να αλλάξεις όνομα σε ομάδα fb ποιο ευκολο είναι να πάρεις υπηκοότητα από Ηνωμένα αραβικά Εμιράτα παρά να αλλάξεις όνομα σε ομάδα fb

Είναι απίστευτα δύσκολο και υπάρχουν άπειρα παράπονα. Γ αυτό προσοχή τι θα πάρεις και τι θα κάνεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν μιλάμε για εταιρεία που κάνει πωλήσεις και θέλεις να την μεταβιβάσεις επίσημα μιλάς με λογιστή.

Αν μιλάμε για ένα απλό λογαριασμό, σου δίνει κάποιος τα χρήματα στο χέρι και του δίνεις τους κωδικούς. Ολα αυτά ανεπίσημα βέβαια όπως ειπώθηκε.

Δημοσ.

Καπου ειχα διαβασει οτι πανω απο καποια likes δε μπορει να αλλαχθει το ονομα της σελιδας,αν και βλεπω τελευταια κατι ηλιθια notifications που λενε οτι η ταδε σελιδα αλλαξε ονομα.

Βεβαια οι αλλαγες που εχω δει ειναι τυπου "world  fitness" σε "world  fitness insipiration",οχι "Did you know" σε "survivor3" .
Ισως δεν επιτρεπει δραστικη αλλαγη στο ονομα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως τον τελευταίο  καιρό βλέπω συνέχεια διαφημίσεις χορηγούμενες από μια σελιδα η οποία ανεβάζει συνεχώς διάφορα πράγματα ..

Πχ κάνε Like αν σου αρέσει το ελληνικό φαγητό, πάτα Like αν αγαπάς την χώρα σου, πάτα Like αν σου αρέσουν τα σκυλάκια

Η συγκεκριμένη σελίδα αριθμεί  προς το παρόν εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, αποκτά δημοσιότητα με χορηγούμενες αλλά δεν βγάζει κάτι. Δεν δημοσιεύει δηλαδή κατι το οποίο θα μπορέσει να της αποφέρει κέρδος... Συνεπώς...

Το μόνο που μου πάει στο μυαλό είναι να φτάσει κάποιον αριθμό Likes Και να την πουλήσει...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Εγώ πάντως τον τελευταίο  καιρό βλέπω συνέχεια διαφημίσεις χορηγούμενες από μια σελιδα η οποία ανεβάζει συνεχώς διάφορα πράγματα ..

Πχ κάνε Like αν σου αρέσει το ελληνικό φαγητό, πάτα Like αν αγαπάς την χώρα σου, πάτα Like αν σου αρέσουν τα σκυλάκια

Η συγκεκριμένη σελίδα αριθμεί  προς το παρόν εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, αποκτά δημοσιότητα με χορηγούμενες αλλά δεν βγάζει κάτι. Δεν δημοσιεύει δηλαδή κατι το οποίο θα μπορέσει να της αποφέρει κέρδος... Συνεπώς...

Το μόνο που μου πάει στο μυαλό είναι να φτάσει κάποιον αριθμό Likes Και να την πουλήσει...

Ετσι ακριβώς ειναι. Υπάρχουν άπειρες facebook σελίδες που το μονο που θέλουν ειναι like farming και μετά ... πώληση. Υπάρχουν αγοραστές, οποτε η αγορά καλα κρατεί.

Το like farming μπορει να ειναι "παιδικό" τύπου "Like σε οποιον αγαπά την Ελλαδα", "Like οποιος αγαπά τα ζώα", "Like οποιος του αρεσουν οι μελαχρινές¨

ή μπορει να ειναι πιο  οργανωμένο με άρθολογία, fake news, κλπ

ή πιο επαγγελματικό με fake διαγωνισμους, giveaways, κληρώσεις, κλπ

• Like 2
Δημοσ.

Πως μπορει να βγαλει λεφτα καποιος απο μια ομαδα στο facebook, εστω οτι εχεις φτιαξει ομαδα και συζητανε μεσα διαφορα, τα λεφτα πως ερχονται;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, orck είπε

Πως μπορει να βγαλει λεφτα καποιος απο μια ομαδα στο facebook, εστω οτι εχεις φτιαξει ομαδα και συζητανε μεσα διαφορα, τα λεφτα πως ερχονται;

Υπαρχουν τροποι αλλα πρεπει να εχεις σπουδασει και να εχεις φαει καποια χρονια. Για το οτιδηποτε. Δεν σε κοβω για τετοια βλεποντας την φωτο προφιλ. Δεν γινεται βεβαια ολοι να γινουν επιστημονες, σωστα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...