Thukididis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδια, σημερα εφυγε απο τη ζωή ο παππους μου η ερωτηση μου είναι δικαιουμαι από την εργασία μου άδεια λόγο πενθους η οχι. Γνωρίζω οτι κανονικά δικαιουμε 2 μέρες με πλήρεις αποδοχές , αλλα επειδη μεσολαβει το Σ/Κ μήπως τις χάνω? θέλω να πω δηλαδή οι 2 μερες που δικαιούται καποιος λόγο πένθους είναι εργάσιμες η είναι απαραίτητα οι 2 μέρες υποχρεωτικα μετα την ημερομηνια θανατου ? Ευχαριστω!!
Anorymous Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ναι τις χάνεις λογο σ/κ την αδεια την παιρνεις απο την ημερα θανατου η της κηδειας ?
Thukididis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Anorymous είπε την αδεια την παιρνεις απο την ημερα θανατου η της κηδειας ? Νομιζω την παιρνεις απο την ημερομηνια θανατου, αλλα εμενα πεθανε χθες το απογευμα ( ειναι η μια μερα της κηδειας συν αλλη μια ) αλλα μεσολαβει το ΣΚ.... εκει ειναι η απορια μου...
papoys1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δεν το γνωρίζω αλλά άδεια θανάτου άνευ αποδοχών για συγγενή πρώτου βαθμού άντε να πούμε ότι κάποιος να πάρει 1 ή 2 μέρες . Αλλά για τον παππού;;; Μήπως να λέγαμε 1 ρεπό ή κάποια άλλη διευκόλυνση να πάει στην κηδεία;;;;; 1
l337 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Thukididis είπε Καλησπέρα παιδια, σημερα εφυγε απο τη ζωή ο παππους μου η ερωτηση μου είναι δικαιουμαι από την εργασία μου άδεια λόγο πενθους η οχι. Γνωρίζω οτι κανονικά δικαιουμε 2 μέρες με πλήρεις αποδοχές , αλλα επειδη μεσολαβει το Σ/Κ μήπως τις χάνω? θέλω να πω δηλαδή οι 2 μερες που δικαιούται καποιος λόγο πένθους είναι εργάσιμες η είναι απαραίτητα οι 2 μέρες υποχρεωτικα μετα την ημερομηνια θανατου ? Ευχαριστω!! Πρώτη φορά ακούω να παίρνει κάποιος άδεια μετ' αποδοχών για κηδεία του παππού του. Και δεν μου φαίνεται και λογικό. Εφόσον μεσολαβεί Σ/Κ, τότε ναι -και όπως είναι λογικό- τις χάνεις. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από l337 1
sundance_kid Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Όχι δεν δικαιούσαι διότι ο παππούς θεωρείται 2ου βαθμού συγγένειας. Η άδεια νομοθετικά καλύπτει μόνο για συγγενείς 1ου βαθμού. Συλληπητήρια. 3
Thukididis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Anorymous είπε την αδεια την παιρνεις απο την ημερα θανατου η της κηδειας ? Νομιζω την παιρνεις απο την ημερομηνια θανατου, αλλα εμενα πεθανε χθες το απογευμα ( ειναι η μια μερα της κηδειας συν αλλη μια ) αλλα μεσολαβει το ΣΚ.... εκει ειναι η απορια μου... Ok Euxaristw!!
l337 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Το θέμα είναι ότι δεν παίρνεις άδεια γιατί ο παππούς είναι β' βαθμού. Αυτό που έγραψε και ο sundance_kid δηλαδή. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα