Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,

σημερα εφυγε απο τη ζωή  ο παππους μου η ερωτηση μου είναι

δικαιουμαι από την εργασία μου άδεια λόγο πενθους η οχι.

Γνωρίζω οτι κανονικά δικαιουμε 2 μέρες με πλήρεις αποδοχές , αλλα επειδη μεσολαβει το Σ/Κ μήπως τις χάνω?

θέλω να πω δηλαδή οι 2 μερες που δικαιούται καποιος λόγο πένθους είναι εργάσιμες η είναι απαραίτητα οι 2 μέρες υποχρεωτικα μετα την ημερομηνια θανατου ?

Ευχαριστω!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Anorymous είπε

την αδεια την παιρνεις απο την ημερα θανατου η της κηδειας ?

Νομιζω την παιρνεις απο την ημερομηνια θανατου, αλλα εμενα πεθανε χθες το απογευμα ( ειναι η μια μερα της κηδειας συν αλλη μια ) αλλα μεσολαβει το ΣΚ.... εκει ειναι η απορια μου...

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω αλλά άδεια θανάτου άνευ αποδοχών για συγγενή πρώτου βαθμού άντε να πούμε ότι κάποιος να πάρει 1 ή 2 μέρες .

Αλλά για τον παππού;;; Μήπως να λέγαμε 1 ρεπό  ή κάποια άλλη διευκόλυνση να πάει στην κηδεία;;;;; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Thukididis είπε

Καλησπέρα παιδια,

σημερα εφυγε απο τη ζωή  ο παππους μου η ερωτηση μου είναι

δικαιουμαι από την εργασία μου άδεια λόγο πενθους η οχι.

Γνωρίζω οτι κανονικά δικαιουμε 2 μέρες με πλήρεις αποδοχές , αλλα επειδη μεσολαβει το Σ/Κ μήπως τις χάνω?

θέλω να πω δηλαδή οι 2 μερες που δικαιούται καποιος λόγο πένθους είναι εργάσιμες η είναι απαραίτητα οι 2 μέρες υποχρεωτικα μετα την ημερομηνια θανατου ?

Ευχαριστω!!

Πρώτη φορά ακούω να παίρνει κάποιος άδεια μετ' αποδοχών για κηδεία του παππού του. Και δεν μου φαίνεται και λογικό.
Εφόσον μεσολαβεί Σ/Κ, τότε ναι -και όπως είναι λογικό- τις χάνεις.

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν δικαιούσαι διότι ο παππούς θεωρείται 2ου βαθμού συγγένειας. Η άδεια νομοθετικά καλύπτει μόνο για συγγενείς 1ου βαθμού.

Συλληπητήρια.

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Anorymous είπε

την αδεια την παιρνεις απο την ημερα θανατου η της κηδειας ?

Νομιζω την παιρνεις απο την ημερομηνια θανατου, αλλα εμενα πεθανε χθες το απογευμα ( ειναι η μια μερα της κηδειας συν αλλη μια ) αλλα μεσολαβει το ΣΚ.... εκει ειναι η απορια μου...

Ok

Euxaristw!!

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν παίρνεις άδεια γιατί ο παππούς είναι β' βαθμού.  Αυτό που έγραψε και ο sundance_kid δηλαδή.

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...