DRHOUSE1985 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 παιδια καλησπερα εχω μια αρκετα μεγαλη συλογη απο κομικς τα μισα ειναι σε μορφη pdf,θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καοιοα εφαρμογη για να τα μετατρεψω ολα σιγα σιγα σε cbr η cbz γιατι ειναι πολυ πιο ευκολη η αναγνωση σε ταμπλετ 8 ιντζων που διαθετω.δεκτες οποιεσδηποτε πληροφοριες για το θεμα ψαξει αρκετα στο ιντερνετ αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι. ευχαριστω εκ των προτερων.
accipio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή που να κάνει απευθείας τη μετατροπή. Αυτό που θα έκανα πάντως είναι εξαγωγή των σελίδων του pdf ως εικόνων (π.χ. με το PDF-XChange Viewer - δεν ξέρω αν υποστηρίζει εξαγωγή σελίδων ως εικόνων το δημοφιλές Acrobat Viewer) και δημιουργία του cbr/cbz με το WinRAR ή ανάλογη εφαρμογή. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από accipio
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα cbr/cbz είναι απλά rar/zip αρχεία (αντίστοιχα) τα οποία έχει γίνει αλλαγή κατάληξης. Κατά τ' άλλα, όπως είπε ο accipio, πρέπει με κάποιον τρόπο να εξάγεις τις εικόνες από τα pdf και μετά συμπίεση σε ότι σε βολεύει. EDIT: Όταν κάνεις συμπίεση στο winrar άλλαξε την κατάληξη απευθείας σε .cbr και θα πρότεινα την συμπίεση να την βάλεις στο very fast (πολύ γρήγορη) γιατί η επανασυμπίεση jpg εικόνων δεν θα δώσει αξιόλογο κέρδος σε μέγεθος, απλά θα χάσεις χρόνο. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα