Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέπρα σε όλους. Εχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το ίντερνετ που πραγματικά δεν το παλέυω άλλο! Μένω λίγο πιο έξω από το κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης και πληρώνω 24άρι ίντερνετ. Πίανω ταχύτητες από 4-6 mbps και όταν έχει πολύ κίνηση ή κακό καιρό ακόμα χαμηλέτερα. Το θέμα μου έιναι πως δεν μπορώ κάποιες φορές να παίξω online και τα βίντεο στο youtube πρέπει να τα βλέπω 480-720p. Πραγματικά να έχω 2K οθόνη και να αναγκάζομαι να βλέπω αισχρά βίντεο. Μέσω του 4G της Vodafone πιάνω ~13mbps . Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα- πατέντα- κάτι το οποίο μπορώ να κάνω και να το αξιοποιήσω αυτό? Θα το κόψω τελείως το άλλο γιατί με κοροιδεύουν. Έπαθαν βλάβη και τους έχω πρίξει στα τηλέφωνο και με έχουν αφήσει μια βδομάδα χωρίς ίντερνετ. Απο Δευτέρα θα έρθει ο τέχνικός και βλέπουμε λέει. Απαράδεκτοι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε μου η απάντηση είναι στην ανάρτησή σου. αν όπως αναφέρεις έχουν βλάβη και περιμένεις τους τεχνικούς εμείς τι βοήθεια θα μπορούσαμε να δώσουμε; 

εγώ για παράδειγμα πληρώνω 24 μπαίνω με 2 με το ζόρι και βρίσκομαι και δίπλα στο καφαο και χρειάζομαι τη γραμμή για δουλειά και όχι παιχνίδι και youtube και δεν παραπονιέμαι επειδή ξέρω πως δε γίνεται τίποτα γιατί οι γραμμές είναι παλιές και όπως με ενημέρωσαν πριν το 2025 δεν υπάρχει περίπτωση να τις αλλάξουν. τι θα έπρεπε να κάνω; να πουλήσω το σπίτι μου και να μετακομίσω αλλού για να έχω καλύτερο δίκτυο ή να πάω να τους δείρω; συμβιβάστηκα με ότι έχω και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο μπορώ καλύτερα έστω και αν δε παλεύεται γιατί χρειάζομαι την ταχύτητα. οπότε κάνεις υπομονή μέχρι να βγάλουν άκρη οι τεχνικοί και εγώ μέχρι το 2025 που θα μπει οπτική ίνα. 

Επεξ/σία από zeibei
Δημοσ.

Αν εννοείς ότι πιάνεις 4G στο κινητό σου από την βόντα τότε κάνε χοτσποτ το κινητό σου. Αλλά να ξέρεις ότι πρέπει να έχεις πραγματικά άπειρα δεδομένα για να χρησιμοποιήσεις στο πισι αυτό το ίντερνετ (μιας και αναφέρεσαι σε youtube).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εννοω μηπως εχει υποψην του κανενας καποιο πακετο απο καποια εταιρια κι αυτο το hotspot το κσνω σαν βασικο τροπο συνδεσης στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Το hotspot που σου πρότειναν δεν είναι για οικιακή χρήση τουλάχιστον για το λόγο που το θες εσύ είναι με ογκοχρεωση και είναι ακριβό. Η αποστατση του DSLAM απο το στιτι σου ποσσο ειναι περιπου? Μπορεί απλά αλλάζοντας πάροχο να φτιάξουν τα πράγματα.

Δημοσ.
Στις 28/1/2018 στις 8:20 ΜΜ, zeibei είπε

φίλε μου η απάντηση είναι στην ανάρτησή σου. αν όπως αναφέρεις έχουν βλάβη και περιμένεις τους τεχνικούς εμείς τι βοήθεια θα μπορούσαμε να δώσουμε; 

εγώ για παράδειγμα πληρώνω 24 μπαίνω με 2 με το ζόρι και βρίσκομαι και δίπλα στο καφαο και χρειάζομαι τη γραμμή για δουλειά και όχι παιχνίδι και youtube και δεν παραπονιέμαι επειδή ξέρω πως δε γίνεται τίποτα γιατί οι γραμμές είναι παλιές και όπως με ενημέρωσαν πριν το 2025 δεν υπάρχει περίπτωση να τις αλλάξουν. τι θα έπρεπε να κάνω; να πουλήσω το σπίτι μου και να μετακομίσω αλλού για να έχω καλύτερο δίκτυο ή να πάω να τους δείρω; συμβιβάστηκα με ότι έχω και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο μπορώ καλύτερα έστω και αν δε παλεύεται γιατί χρειάζομαι την ταχύτητα. οπότε κάνεις υπομονή μέχρι να βγάλουν άκρη οι τεχνικοί και εγώ μέχρι το 2025 που θα μπει οπτική ίνα. 

εγω ειμαι με 1,7 mbps μονιμα οποτε μην γκρινιαζεις οταν εισαι στα 2 :P 

Δημοσ.

Ειδικά στο ηράκλειο παίζει 1-2 περιοχές να έχουν καλή ποιότητα ίντερνετ (vdsl δηλαδή). Είναι γενικό το κακό και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα εκτός του να δεις ποιος παροχος πιάνει λίγο καλύτερα. Το mobile data εχει ογκοχρέωση και δεν ειναι λύση δυστυχώς αν ψάξεις λίγο τι μέγεθος έχει ένα 2Κ βίντεο(αφού αυτό σε ενδιαφέρει). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...