ZahosDoganos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Το θεμα ειναι οτι το τσιγαρο ειναι ξεκαθαρα μονο για ευχαριστηση και δεν παρχει τιποτα αλλο. Το αυτοκινητο πλεον ειναι σχεδον ειδος πρωτης αναγκης, αλλα μαντεψε, γινεται προσπαθεια να μειωθουν οι ρυποι συνεχεια, και απο την εξελιξη των κεκ, και απο την εισαγωγη αυτοκινητων με ηλεκτρικο κινητηρα. Τέλος πάντως εκτός τοπικ κιόλας αυτό απλά είναι κ αυτό ένα πολύ σοβαρό θέμα σε πόλεις όπως Αθήνα, σε σημείο να αγανακτείς.. Μακάρι να φτιάξουν και τα 2 κάποια στιγμή.
katergaris79 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, mp123 είπε Δεν έχω θέμα να πέσουν πρόστιμα.να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Θα προσαρμοστούμε.δεν θα πηγαίνουμε για καφε η ποτό. Εχεις σκεφτεί πόσοι άνθρωποι θα χάσουν την δουλειά τους γιατι στο κάτω κάτω ενας καφές μας μένει να απολαύσουμε.πατε να μας τον βγάλετε ξυνο.ελεος. Ένας καφές μας μένει να απολαύσουμε και πάτε να μας τον βγάλετε ξινό με την κάπνα σας! 1
Ntinaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε Οκ δεν καταλαβα.το είπες με καλο σκοπό.ευχαριστω. Δεν έχω θέμα να πέσουν πρόστιμα.να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Θα προσαρμοστούμε.δεν θα πηγαίνουμε για καφε η ποτό. Εχεις σκεφτεί πόσοι άνθρωποι θα χάσουν την δουλειά τους γιατι στο κάτω κάτω ενας καφές μας μένει να απολαύσουμε.πατε να μας τον βγάλετε ξυνο.ελεος. Να σταματησουμε να πιανουμε και τα βαπορακια τοτε. Κριμα ειναι τοσοι ανθρωποι να χανουν τη δουλεια τους 2
Menelaos83 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε Άσε μας ρε φίλε με τους ξένους... Δεν είναι επιχείρημα, είναι απορία και από που έβγαλες συμπέρασμα ότι δεν είμαι υπέρ της απαγόρευσης παντού σε κλειστούς χώρους Οσο θα συνεχιζεται αυτο το πραγμα στην Ελλαδα ,με καθε απουσια σεβασμου και ταυτοχρονα απο την σχετικη συχνη επαφη που εχω με το εξωτερικο, οπου αισθανομαι ανθρωπος οταν μπαινω σε κλειστους χωρους και αναπνεω ελευθερα ,τοτε εχω καθε δικαιωμα να τους εχω σαν παραδειγμα. Οσον αφορα το δευτερο το θεωρησα επιχειρημα οποτε γραψε λαθος . 1
webparts Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε Τα θεωρείς ας πούμε μη βλαβερά τα καυσαέρια που αμολας άσκοπα με το αυτοκίνητο ετσι? Δεν ειναι σχετικο με τη συζητηση μας,ουτε και στεκει σαν επιχειρημα. Βρειτε κατι αλλο επιτελους. 2 ώρες πριν, Alejandro είπε Στην Ελλάδα φαίνεται πως αυτό ισχύει. Μπορούμε να το δούμε παντού. Αν δεν υπάρχει αστυνόμευση 24/7, δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να δεις νόμο να τηρείται. Τα πιο εύκολα παραδείγματα που μου έρχονται έχουν να κάνουν με τον ΚΟΚ, παράνομη στάθμευση σε ράμπες και διαβάσεις, κόκκινοι σηματοδότες, αντίθετη κίνηση σε μονόδρομους, μηχανάκια σε πεζόδρομους και πεζοδρόμια. Για να περάσει στο πετσί του Έλληνα, πρέπει πρώτα να υπάρξει κυνήγι για χρόνια ολόκληρα. Συμφωνω σε αυτο.Η μονη διαφορα ειναι οτι τα κανουν στη λουφα και πληρωνουν το προστιμο επειδη ξερουν οτι κανουν μαλακιες. Εδω πανε να μας πεισουν οτι ειναι δικαιωμα τους, καλα κανουν,να παει να γ@μηθει και ο νομος και εμεις και ολα αυτα. Μονο στο τσιγαρο ειναι η μαγκια σας ομως,αλλου δεν ξερετε να σηκωσετε κεφαλι.
mp123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Το να συνδεουν μερικοί το τσιγάρο με τα βαποράκια και τα σχετικά με αυτα είναι άτοπο.δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ. Να τελειώνουμε όλοι που δεν θέλετε το τσιγάρο στα καφε η' όπου αλλού να πάτε να τα πείτε στον ιδιοκτήτη η' να φωνάξετε τον νόμο.δεν υπάρχει πρόβλημα.
katergaris79 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Είναι θέμα νοοτροπίας, αυτό δε λες να καταλάβεις. Η θέση "ξέρω ότι παρανομώ κι αν έχετε πρόβλημα φωνάξτε την αστυνομία" ευθύνεται για πολλά από τα στραβά σε αυτή τη χώρα. Το χειρότερο δε, είναι ότι φαίνεται να την υιοθετούν αρκετοί νέοι, δυστυχώς. 9
ZahosDoganos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, webparts είπε Δεν ειναι σχετικο με τη συζητηση μας,ουτε και στεκει σαν επιχειρημα. Βρειτε κατι αλλο επιτελους. Αν κ τα διευκρίνισα παραπάνω σε άλλα σχόλια λοιπόν , ποιοι είμαστε εμείς? Εγώ συμφωνώ 100% με την απαγόρευση παντού, ούτε καν μέσα σε διαμέρισμα ενοικιαζόμενο δεν πρέπει να επιτρέπεται όπως συμβαίνει κ έξω . Το άλλο δεν είναι αντεπιχείρημα για το τσιγάρο και προφανώς είναι off topic απλά αναφέρθηκε με ειρωνία και είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό για την υγεία από το τσιγάρο κάτι που με βγάζει έξω από τα ρούχα μου όταν κάποιος παίρνει το αμάξι για μια βόλτα κέντρο και εισπνέω τον καρκίνο από την εξατμιση. Τέλος πάντων κλείνει εδώ το ζήτημα στο τσιγάρο συμφωνούμε απόλυτα έτσι κ αλλιώς 1
mp123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Τέλος συμφωνούμε σε όλα 100%. Λύεται η συνεδρίαση , πάμε για τσιγάρο.
Ntinaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, mp123 είπε Το να συνδεουν μερικοί το τσιγάρο με τα βαποράκια και τα σχετικά με αυτα είναι άτοπο.δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ. Να τελειώνουμε όλοι που δεν θέλετε το τσιγάρο στα καφε η' όπου αλλού να πάτε να τα πείτε στον ιδιοκτήτη η' να φωνάξετε τον νόμο.δεν υπάρχει πρόβλημα. Ατοπα τα βαπορακια ε? Αλλα οι εξατμισεις και τα κινητα ειναι πολυ σχετικα με το τσιγαρο... 1
ZahosDoganos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε Οσο θα συνεχιζεται αυτο το πραγμα στην Ελλαδα ,με καθε απουσια σεβασμου και ταυτοχρονα απο την σχετικη συχνη επαφη που εχω με το εξωτερικο, οπου αισθανομαι ανθρωπος οταν μπαινω σε κλειστους χωρους και αναπνεω ελευθερα ,τοτε εχω καθε δικαιωμα να τους εχω σαν παραδειγμα. Οσον αφορα το δευτερο το θεωρησα επιχειρημα οποτε γραψε λαθος . Δεν έγινε και τίποτα οκ, απλά δεν είμαστε όλοι οι καπνιστές ιδιοι (αν και εδώ και μέρες είμαι μη καπνιστής ), εγώ μαζί σας είμαι full και ουτε που ανάβω τσιγάρο σε κλειστό χώρο ούτε καν σπίτι. Μακάρι να απαλλαγούν οι κοινωνίες μια και καλή κάποια στιγμή Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από ZahosDoganos 2
Menelaos83 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, mp123 είπε Να τελειώνουμε όλοι που δεν θέλετε το τσιγάρο στα καφε η' όπου αλλού να πάτε να τα πείτε στον ιδιοκτήτη η' να φωνάξετε τον νόμο.δεν υπάρχει πρόβλημα. To θεμα θα τελειωσει μονο αν ο νομος τηρηθει απο τους καπνιστες και οχι με το να πανε αλλου οσοι δεν καπνιζουν η να φωναξουν την αστυνομια, τα οποια μονο ως αστεια ακουγονται.Το αν καποιος εχει τα λεφτα να πληρωσει το προστιμο η το οτι δεν τον νοιαζει να του κανει παρατηρηση ο ιδιοκτητης, δεν αποτελουν δικαιολογια οτι μπορει να καπνισει μεχρι να τον ενοχλησουν. 1
Zaknafein Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Δυστυχώς, έτσι είναι τα πράγματα και φυσικά ξεφεύγει απ΄το θέμα του καπνίσματος. @Menelaos83 Το ίδιο ισχύει για όλους τους νόμους όμως, δεν αφορά αποκλειστικά τους καπνιστές αυτό - και εκεί είναι το πρόβλημα όπως επισήμανε κι ο κατεργάρης παραπάνω.
mp123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ατοπα τα βαπορακια ε? Αλλα οι εξατμισεις και τα κινητα ειναι πολυ σχετικα με το τσιγαρο... Όχι συνδέονται άμεσα. Οτι πεις. Εχεις δίκιο .Ναι σε όλα.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέχρι και πολύ πρόσφατα η δουλειά μου ήταν σερβιτόρος. Το τι μαρτύριο ήταν για εμένα να δουλεύω σε μαγαζιά στην Ελλάδα ως μη καπνιστής πραγματικά δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας από εσάς αν δεν βρίσκεται στη δική μου θέση. Η ζημιά που έκανα στην υγεία μου για μια κωλονοοτροπία την οποία κανείς δεν ήθελε να διορθώσει δεν λέγεται. Οταν άλλαξα χώρα και συνέχισα να δουλεύω service είδα πως συμπεριφέρονται οι σωστοί άνθρωποι και δεν μιλάω για καμιά χώρα τύπου Δανίας αλλά στην κοντινή μας Κύπρο που εκεί και περισσότερο από το 50% καπνίζει και ως νοοτροπία είναι πολύ περισσότερο "ότι θέλω θα κάνω" από εμάς. Πραγματικά μένω άναυδος με αυτά που διαβάζω από κάποιους καπνιστές εδώ μέσα και είναι και αυτό άλλο ένα δείγμα της γενικότερης σαπίλας που διακατέχει τη χώρα και είναι τραγικό ότι αυτό κατά κύριο λόγο γράφετε από σχετικά νέα παιδιά και όχι από ηλικιακά γκρουπ 35+ που έχουν και μια (α)δικαιολογία να λένε "ε και τι πειράζει μωρέ;". Κρίμα και για τους βλάκες τους έλληνες επιχειρηματίες νύχτας που δεν καταλαβαίνουν ότι απαγορεύοντας το τσιγάρο στο κατάστημα τους η πελατεία τους και η κατανάλωση τους θα εκτοξευτεί (απλά μαθηματικά πρώτης δημοτικού είναι). 9 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα