Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  1. Ποσό που διαθέτουμε : 400 euro 
  2. Χρήση υπολογιστή : VM Hosting (Metasploitable, kali κ.α.)
  3. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -
  4. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? θα το δουλεύω με vnc
  5. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι
  6. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα
  7. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δε με ενδιαφέρει, θα το συναρμολογήσω εγώ
  8. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Έχω key για windows 10 αλλά δεν είναι σίγουρο τι θα τρέχει.

α)Εκτός από τα παραπάνω, επειδή δε γνωρίζω και ακόμη δεν έχω ψάξει, ήθελα να ξέρω εάν υπάρχει κάποιο ΛΣ το οποίο μπορώ να στήσω και πάνω σε αυτό να τρέχουν 2-3 VMs παράλληλα ώστε να κάνω practive.

β)Επίσης το μπάτζετ είναι ενδεικτικό και μέσος όρος. Αν μπορώ να κάνω και τη δουλειά με λιγότερα, ακόμα καλύτερα.

γ)Θα αγοραστούν με τιμολόγιο.

Επεξ/σία από Romanzo Criminale
Δημοσ.

Να σου προτείνω μια αλλαγή, ΛΣ βάλε linux. Για καλύτερη "διαχείριση" RAM. Από τη στιγμή που θα τρέχεις linux στα VMs, θα σου έλεγα να υπολογίστεις  512ΜΒ RAM και κάθε VM (το ελάχιστο), οπότε σίγουρα ξεκινάς με 2GB.

Σε κάθε περίπτωση, θα σου πρότεινα να αποφύγεις το γραφικό περιβάλλον.

Γιατί δεν αγοράζετε VM από κάποιον provider (linode)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, klimac είπε

Να σου προτείνω μια αλλαγή, ΛΣ βάλε linux. Για καλύτερη "διαχείριση" RAM. Από τη στιγμή που θα τρέχεις linux στα VMs, θα σου έλεγα να υπολογίστεις  512ΜΒ RAM και κάθε VM (το ελάχιστο), οπότε σίγουρα ξεκινάς με 2GB.

Σε κάθε περίπτωση, θα σου πρότεινα να αποφύγεις το γραφικό περιβάλλον.

Γιατί δεν αγοράζετε VM από κάποιον provider (linode)?

Γιατί το θέλω για pentest, οπότε θέλω για αρχή μία τοπική λύση. Επίσης δεν έχω και σταθερό, παρά ένα macbook pro 13,3 του 17, οπότε το pc αργότερα μπορεί να γίνει είτε το desktop μου, είτε ένα ωραιότατο htpc.

Επεξ/σία από Romanzo Criminale

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...