Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα κ απο μενα. Ενδιαφερομαι για αναβαθμιση - mobo / cpu - απο τον 2500κ στα 4.2 που δουλευω εδω και χρονια καθαρα για gaming μαζι με μια gtx 970 4gb και 16gb ram corsair vengeance DDR3 τις οποιες προφανως θα πρεπει να πουλησω για να παρω ddr4. Το μοναδικο παιχνιδι στο οποιο εχω θεμα και ουσιαστικα ο κυριος λογος που σκεφτομαι για την αναβαθμιση ειναι το BF1 σε multi φαση με 64 παιχτες. Ενω φορτωνω και παιζω σε medium 1080 ολα τα maps, υπαρχουν φασεις που τα frames πεφτουν αρκετα. Ακομα και σε low να παω το ιδιο γινεται. Ειναι πολυ περιεργο γιατι υπαρχουν μερες που παιζω σταθερα στα 60 fps και αλλες που πεφτουν συνεχεια. Οπως και να εχει, φανταζομαι οτι το παιχνιδι θελει δυνατο επεξεργαστη με πολλα threads μαλλον για multiplayer 64. Δεν εχω σκοπο να παρω αλλη οθονη - καρτα για πανω απο 1080 και πραγματικα ο,τι αλλο παιχνιδι (witcher 3 - gta...) εχω παιξει, κανενα δεν ειχε θεμα με τον 2500κ. Μαξιμουμ budget 300 ευρω. Οποτε ειμαι μεταξυ -8400 και 1600 -. Τι θα μου προτεινατε; Ευχαριστω εκ των προτερων!

Επεξ/σία από prince_21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για gaming  και κυρίως για BF1 και αν δεν εχεις σκοπό για OC τότε πας στον 8400 που ειναι καλύτερος out of the box. Αλλιώς βλεπεις το πιο οικονομικό σύνολο και αποφασίζεις βάση των χρημάτων που διαθέτεις.

Βέβαια η σύγκριση στο βίντεο γίνεται με την 1060 που όμως είναι παρόμοιων επιδόσεων με την 970.

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, prince_21 είπε

Καλησπερα κ απο μενα. Ενδιαφερομαι για αναβαθμιση - mobo / cpu - απο τον 2500κ στα 4.2 που δουλευω εδω και χρονια καθαρα για gaming μαζι με μια gtx 970 4gb και 16gb ram corsair vengeance DDR3 τις οποιες προφανως θα πρεπει να πουλησω για να παρω ddr4. Το μοναδικο παιχνιδι στο οποιο εχω θεμα και ουσιαστικα ο κυριος λογος που σκεφτομαι για την αναβαθμιση ειναι το BF1 σε multi φαση με 64 παιχτες. Ενω φορτωνω και παιζω σε medium 1080 ολα τα maps, υπαρχουν φασεις που τα frames πεφτουν αρκετα. Ακομα και σε low να παω το ιδιο γινεται. Ειναι πολυ περιεργο γιατι υπαρχουν μερες που παιζω σταθερα στα 60 fps και αλλες που πεφτουν συνεχεια. Οπως και να εχει, φανταζομαι οτι το παιχνιδι θελει δυνατο επεξεργαστη με πολλα threads μαλλον για multiplayer 64. Δεν εχω σκοπο να παρω αλλη οθονη - καρτα για πανω απο 1080 και πραγματικα ο,τι αλλο παιχνιδι (witcher 3 - gta...) εχω παιξει, κανενα δεν ειχε θεμα με τον 2500κ. Μαξιμουμ budget 300 ευρω. Οποτε ειμαι μεταξυ -8400 και 1600 -. Τι θα μου προτεινατε; Ευχαριστω εκ των προτερων!

Γιατί δεν κοιτάζεις σε μεταχειρισμένο 2600k που έχει 8 threats ? 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Γιατί δεν κοιτάζεις σε μεταχειρισμένο 2600k που έχει 8 threats ? 

Να σου πω την αληθεια ηταν μεσα στις σκεψεις μου, αν βεβαια εβρισκα 2700κ... Το θεμα ειναι οτι πριν απο λιγο που επαιζα ξανα ολα medium σε 64 servers δεν ειχα κανενα απολυτως θεμα απλως  η cpu usage εφτανε μεχρι και 98%... Ειναι φαινεται πολυ απαιτητικο το multiplayer του bf1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, prince_21 είπε

Εγώ πάντως φίλε μου με 3570k(στα 4.2 και εγω)  +r9 290  δεν πέφτω κάτω από 70 fps. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις τους drivers. Δεν νομίζω πως αξίζει η αναβάθμιση. Ίσως στην επόμενη κάρτα. 

Δες λίγο και τα settings του Bf1. Υπάρχουν οδηγοί στο YouTube 

Επεξ/σία από ToxicGarbage
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ToxicGarbage είπε

Εγώ πάντως φίλε μου με 3570k(στα 4.2 και εγω)  +r9 290  δεν πέφτω κάτω από 70 fps. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις τους drivers. Δεν νομίζω πως αξίζει η αναβάθμιση. Ίσως στην επόμενη κάρτα. 

Μα και μενα το θεμα ειναι οτι ειναι με τις ωρες του... Εχω διαβασει απειρα ποστς και πολλοι με πιο συγχρονους επεξεργαστες εχουν το ιδιο θεμα αναλογως με τους σερβερς... Drivers ειναι οι τελευταιοι. Ισως εχετε δικιο και να μην αξιζει να δωσω λεφτα ακομα για αναβαθμιση και απλως να κοιτουσα μονο τον 2600k που ειπε το παλικαρι απο πανω...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ToxicGarbage είπε

Προφανώς και ο 2600,2700 είναι άλμα και θα δεις διαφορά. Ακόμα και εγω που είμαι μια γενιά μπροστά αν έβρισκα την ευκαιρία θα πήγαινα μια γενιά πίσω αλλά σε i7. Το θέμα είναι ότι είναι πλέον δυσεύρετοι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ToxicGarbage είπε

Προφανώς και ο 2600,2700 είναι άλμα και θα δεις διαφορά. Ακόμα και εγω που είμαι μια γενιά μπροστά αν έβρισκα την ευκαιρία θα πήγαινα μια γενιά πίσω αλλά σε i7. Το θέμα είναι ότι είναι πλέον δυσεύρετοι.

Πιστευω θα βρω σε κανα ebay γιατι εδω που κοιταξα ενας εδινε 170 τον 2600κ! Εχουν βοηθησει πολυ ποστς και βιντεακια στο utube για ολες τις ρυθμισεις. Απλως αυτο που μου προκαλει εντυπωση ειναι οτι ενω σε καποιους σερβερς δεν πεφτει κατω απο τα 60 σε αλλους πεφτει αρκετα στα 45 ασχετα με τις ρυθμισεις. Δλδ ακομα και ολα low

Απο αλλους επεξεργαστες με αρκετα threads για 1155 τι επιλογες εχω; i7-3770 ?

Επεξ/σία από prince_21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, prince_21 είπε

115 βρισκω τον 2600κ και 150 τον 2700κ

Μην λέμε και ότι θέμε ρε παιδιά!!!! O 8400 έχει 200 ευρώ καινούριος και είναι 30% ισχυρότερος του 2700 και λίγο υποδεέστερος του 7700k. Για ένα πενηντάρικο παραπάνω ΑΞΙΖΕΙ η μετάβαση και θα είναι κομπλέ για την επόμενη πενταετία τουλάχιστον. Παίρνει την CPU 200, πουλάει παλιό επεξεργαστή μνήμες και mobo , και με τα χρήμα παίρνει μια καινούρια μητρική και DDR4 και είναι ΟΚ. 

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Μην λέμε και ότι θέμε ρε παιδιά!!!! O 8400 έχει 200 ευρώ καινούριος και είναι 30% ισχυρότερος του 2700 και λίγο υποδεέστερος του 7700k. Για ένα πενηντάρικο παραπάνω ΑΞΙΖΕΙ η μετάβαση και θα είναι κομπλέ για την επόμενη πενταετία τουλάχιστον. Παίρνει την CPU 200, πουλάει παλιό επεξεργαστή και mobo, και με τα χρήμα παίρνει μια καινούρια μητρική και είναι ΟΚ.

Δεν εχεις κ αδικο απλως αν ειναι να δωσω 115 να παρω τον 2600κ και να δωσω 50 τον δικο μου δεν ειναι ασχημη ιδεα. Αλλιως πρεπει να δωσω mobo cpu ram για να παρω 8400 + mobo +16 ram που ολα μαζι βγαινουν φανταζομαι πανω κατω 440;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, prince_21 είπε

Δεν εχεις κ αδικο απλως αν ειναι να δωσω 115 να παρω τον 2600κ και να δωσω 50 τον δικο μου δεν ειναι ασχημη ιδεα. Αλλιως πρεπει να δωσω mobo cpu ram για να παρω 8400 + mobo +16 ram που ολα μαζι βγαινουν φανταζομαι πανω κατω 440;

Ο 8400 200 ευρώ, μητρική 100 ευρώ ,  μνήμες 16gb 160 ευρώ σύνολο 460 ευρώ. Και πουλάς τα δικά σου περίπου 250 ευρώ και ναι, είναι τεράστια αναβάθμιση!!!!

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, black66.gr είπε

Ο 8400 200 ευρώ, μητρική 100 ευρώ ,  μνήμες 16gb 160 ευρώ σύνολο 460 ευρώ. Και πουλάς τα δικά σου περίπου 250 ευρώ και ναι, είναι τεράστια αναβάθμιση!!!!

250 για σετ με 2500Κ; Θα είναι τυχερός αν το δώσει 200€.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, leros2004 είπε

Το θέμα είναι ότι όσο ρίχνεις τα γραφικά τόσο περισσότερο δυσκολεύεται η cpu..... 

Δεν ισχύει αυτό που λες. Απλά αλλάζει το που βρίσκεται πλέον το bottleneck στο σύστημα σου. Κοινώς, πριν σε έκοβε η gpu και τώρα σε κόβει η cpu. Δεν δυσκολεύεται περισσότερο η cpu. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...