Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, ToxicGarbage said:

Εγώ πάντως φίλε μου με 3570k(στα 4.2 και εγω)  +r9 290  δεν πέφτω κάτω από 70 fps. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις τους drivers. Δεν νομίζω πως αξίζει η αναβάθμιση. Ίσως στην επόμενη κάρτα. 

Δες λίγο και τα settings του Bf1. Υπάρχουν οδηγοί στο YouTube 

Δεν παιζει αυτο που λες. Οταν λες δεν πεφτεις κατω απο τα 70 εννοεις οτι εχεις 1% low 70 fps? Απλα αποκλειεται.  Μιλαμε για 64αρι multiplayer, εδω οι φρεσκοι 7600k πεφτουν κατω απο 60. 

Οσο για τον TS, στο bf1 multiplayer οι 2 cpu ειναι ισα πανια ισα βαρκα. Απλα ο 8400 ειναι 10-15% καλυτερος στα υπολοιπα games που ειναι λιγοτερο multithreaded. Γενικα και οι 2 θα σε καλυψουν απολυτα, αλλα καλο θα ηταν να περιμενεις λιγο. Απο την μια ερχονται φτηνοτερες μητρικες για τον 8400 που θα τον κανουν τρελο value for money, απο την αλλη βγαινουν και οι Ryzen+.

Oσο για τον 2600 / 2700k, μονο αν τον βρεις σε τραγικα χαμηλη τιμη και εχεις σκοπο να τον κλοκαρις. Κατα την αποψη μου πανω απο 100-110 δεν αξιζει. Μιλαμε για επεξεργαστη 6ετιας ο οποιος κατα 99% θα δουλευε ολη του τη ζωη overclocked και overvolted. To μονο ατου ειναι οτι απλα τον κουμπωνεις στην πλατφορμα που ηδη εχεις χωρις πολλες αγοραπωλησιες. 

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tanasen01 είπε

250 για σετ με 2500Κ; Θα είναι τυχερός αν το δώσει 200€.

Εδώ στις αγγελίες παίζει ο 2500Κ από 80-100 ευρώ. Μια μητρική 1155 από 70-80 ευρώ και ddr3 16gb γύρω στο 100άρικο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες. Απλά αλλάζει το που βρίσκεται πλέον το bottleneck στο σύστημα σου. Κοινώς, πριν σε έκοβε η gpu και τώρα σε κόβει η cpu. Δεν δυσκολεύεται περισσότερο η cpu. 

Δεν το έγραψα σωστά μάλλον, εννοώ όταν ήδη έχεις cpu  στρεσαρισμενο και μειώνεις ακόμα περισσότερο το βάρος της gpu τότε το bottleneck είναι ακόμα πιο έντονο στα μάτια σου. Η cpu την ίδια δουλειά έχει να κάνει είτε τα γραφικά είναι low είτε ultra settings...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Με βοηθησατε πλήρως νομιζω. Μαλλον θα παω σε αγορά 2600 2700k βρηκα στα 115 και ο λογος είναι επειδη οπως λεει κ ο φιλος πιο πάνω θα γλιτωσω αγοραπωλησίες. Κουμπωνω και βλέπω τις διαφορες με τον δικο μου. Καποιος αλλος απο εσάς εχει αποψη για 64αρι bf1? Εννοώ με τa fps drops

Δημοσ.
4 ώρες πριν, black66.gr είπε

Εδώ στις αγγελίες παίζει ο 2500Κ από 80-100 ευρώ. Μια μητρική 1155 από 70-80 ευρώ και ddr3 16gb γύρω στο 100άρικο. 

Άλλο τι γράφουν, άλλο πόσο τα πουλάνε. Οι τιμές αυτές είναι μη ρεαλιστικές.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, prince_21 είπε

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Με βοηθησατε πλήρως νομιζω. Μαλλον θα παω σε αγορά 2600 2700k βρηκα στα 115 και ο λογος είναι επειδη οπως λεει κ ο φιλος πιο πάνω θα γλιτωσω αγοραπωλησίες. Κουμπωνω και βλέπω τις διαφορες με τον δικο μου. Καποιος αλλος απο εσάς εχει αποψη για 64αρι bf1? Εννοώ με τa fps drops

Να ρώταγες για το pubg θα μπορούσα να σου απαντήσω σίγουρα Ναι, είδα μεγάλη διαφορά από 4 core (i5 760) σε σε 4core με 8 threats (xeon 3440).

Πιστεύω όλα τα multi , open world και τέτοιου είδους παιχνίδια χρειάζονται τουλάχιστον τα παραπάνω threats

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ολα καλα τελικα εβαλα πανω 2600κ και δε μασαει μια! Υπάρχει διαφορά σε σχέση με τον 2500κ στους 64 παίχτες... Ολα high δεν πεφτει κατω απο 60! Σας ευχαριστώ όλους!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...