papad1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Έχω μια ερώτηση σχετικά με μία παραγγελία που έκανα μέσω του αγγλικού ebay. Ο πωλητής είχε ως μέθοδο αποστολής του δέματος το ''Royal Mail International Standard'', και η ερώτηση είναι: το δέμα το παραλαμβάνει τα ΕΛΤΑ, και αν ναι σε ενημερώνουν ότι έχει έρθει ή πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους για να μάθω; Οι ερωτήσεις μου το ξέρω ότι είναι πολύ ''πρωτάρικες", απλά είναι οι πρώτες μου αγορές από εξωτερικό. Ευχαριστώ.
moutsa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Παραλαμβάνεις από ΕΛΤΑ και νομίζω στο φέρνει ο ταχυδρόμος.
papad1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Μήπως γνωρίζεις με ποια μεταφορική στην Ελλάδα συνεργάζεται συνεργάζεται η dpd; Και αυτή η παραγγελία από Αγγλία έγινε. Διάβασα σε διάφορα φόρουμ πως είναι η acs, αλλά τα άρθρα είναι παλιά.
vngls7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Αν έχει tracking number από εκεί ενημερώνεσαι για το που βρίσκεται το δέμα. Συνήθως τα φέρνει ο ταχυδρόμος, χωρίς να σε ενημερώσουν, μαζί με την αλληλογραφία. Αν είναι συστημένο επειδή πρέπει να υπογράψεις αφήνουν ειδοποιητήριό αν δεν σε βρουν και πας και το παίρνεις από το κατάστημα(θεωρητικά πάντα). Αν είναι βαρύ/μεγάλο δέμα πας και το παίρνεις εσύ αλλά το κατά πόσο θα σε ειδοποιήσει κάποιος εξαρτάται από το κατάστημα. Μια φορά με ειδοποίησαν εμένα σε όσα χρόνια ψωνίζω από έξω.
papad1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Σε επικοινωνία που είχα με τον πωλητή μου είπε ότι αυτή η μέθοδος αποστολής δεν έχει tracking number. Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης ο πωλητής λέει είναι 28/1 με 1/2. Πως μπορώ να ξέρω αν συστημένο ή όχι;;
vngls7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Χωρίς tracking number δεν είναι συστημένο. Σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης δεν είναι και τόσο ακριβής, υπάρχουν τρομερές καθυστερήσεις στα τελωνεία /ελτα. Μην αγχωθείς αν δεν έρθει μέχρι παρασκευή-δευτέρα δηλαδή.
papad1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Ήρθε σήμερα το πακέτο, αρκετά γρήγορα θα έλεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα