Προς το περιεχόμενο

Ant-Man and the Wasp (Marvel, 2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χμμμ... July 18? αν και νομιζω ιστορικα θα ειναι πριν το infinity και μετα το civil war!

Επεξ/σία από Metaksas
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για την πρωτη ταινια ειχα πολυ χαμηλες προσδοκιες, καθότι ο Ant-Man ειναι απο τις πιο βλακωδεις ιδεες για υπερ-ηρωα. Τελικα ομως, ειδαμε μια εξαιρετικη ταινια, οπου ειναι και απο τις αγαπημενες μου στο κοσμο της Marvel. Ελπιζω να ειναι σε αντιστοιχα επιπεδα η συνεχεια, και να δουμε κατιτις πανω και γυρω απο το infinity war.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Για την πρωτη ταινια ειχα πολυ χαμηλες προσδοκιες, καθότι ο Ant-Man ειναι απο τις πιο βλακωδεις ιδεες για υπερ-ηρωα. Τελικα ομως, ειδαμε μια εξαιρετικη ταινια, οπου ειναι και απο τις αγαπημενες μου στο κοσμο της Marvel. Ελπιζω να ειναι σε αντιστοιχα επιπεδα η συνεχεια, και να δουμε κατιτις πανω και γυρω απο το infinity war.

Εμένα ότι έχει σχέση με ant-man μου φαίνεται λίγο παιδικό.

Δημοσ.

Το Ant-Man είναι μακράν η χειρότερη ταινία της Marvel, τουλάχιστον σε αυτή θα έχει ενδιαφέρον μόνο για τις σκηνές με την Evangeline Lilly.

Δημοσ.
7 hours ago, skiabox said:

Εμένα ότι έχει σχέση με ant-man μου φαίνεται λίγο παιδικό.

Ισως, αλλα το αποτελεσμα ειναι καλο. Εκανε πολλα πραγματα σωστα και τουλαχιστον ειναι διασκεδαστικη.

5 hours ago, coffeex said:

Το Ant-Man είναι μακράν η χειρότερη ταινία της Marvel, τουλάχιστον σε αυτή θα έχει ενδιαφέρον μόνο για τις σκηνές με την Evangeline Lilly.

Black panther και Iron Man 3 δεν τις λες και ταινιαρες..

Δημοσ.
Στις 3/5/2018 στις 2:13 ΜΜ, coffeex είπε

Δεν ηταν κακη ρε συ γιατι? Iron man 2 iron man 3 thor 2 ειναι ολες χειροτερες απο το ant man. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

σημερα την ειδα,μ αρεσε αρκετα περισοτερο απο την πρωτη + το σποιλερ που σε προιδεαζει για το επομενο avengers τι θα γινει :P

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/5/2018 στις 12:13 ΜΜ, coffeex είπε

Οχι και χειροτερη. Οπως ειπε πιο πανω ο @Heybro Iron man 2 και 3 ηταν προσωπικα τα χειροτερα. Το Thor 2 μου αρεσε μονο το οτι εβαλαν μεσα και Svartalfheim. Αλλα το ant-man ηταν καλο addition.

Δημοσ.

και εγω την ειδα σημερα, μου αρεσε περισσοτερο απο την 1η οπως τον Μεταξα, αρκετα καλη που δε το περιμενα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...