Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 To sequel του Ant-man, φέτος τον Ιούλιο. Ελπίζω να μην φάει κάνα μήνα καθυστέρηση στην Ελλάδα λόγο "καλοκαιριού". http://www.imdb.com/title/tt5095030/reference 2 1
Metaksas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) χμμμ... July 18? αν και νομιζω ιστορικα θα ειναι πριν το infinity και μετα το civil war! Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από Metaksas
jpaokx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Το περιμένω πως και πως. Ελπίζω να είναι εξίσου καλό όπως το προηγούμενο
D4rkshadow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δυστυχως το βλεπω να ερχαιτε με καθυστερηση σε εμας Παντως εγω δεν το χανω
Getta Robo Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Για την πρωτη ταινια ειχα πολυ χαμηλες προσδοκιες, καθότι ο Ant-Man ειναι απο τις πιο βλακωδεις ιδεες για υπερ-ηρωα. Τελικα ομως, ειδαμε μια εξαιρετικη ταινια, οπου ειναι και απο τις αγαπημενες μου στο κοσμο της Marvel. Ελπιζω να ειναι σε αντιστοιχα επιπεδα η συνεχεια, και να δουμε κατιτις πανω και γυρω απο το infinity war.
skiabox Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, Getta Robo είπε Για την πρωτη ταινια ειχα πολυ χαμηλες προσδοκιες, καθότι ο Ant-Man ειναι απο τις πιο βλακωδεις ιδεες για υπερ-ηρωα. Τελικα ομως, ειδαμε μια εξαιρετικη ταινια, οπου ειναι και απο τις αγαπημενες μου στο κοσμο της Marvel. Ελπιζω να ειναι σε αντιστοιχα επιπεδα η συνεχεια, και να δουμε κατιτις πανω και γυρω απο το infinity war. Εμένα ότι έχει σχέση με ant-man μου φαίνεται λίγο παιδικό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Εγώ το έχω σαν GotG: Over the top με αστείες καταστάσεις. Καλύτερα εδώ, παρά π.χ. Ragnarok.
coffeex Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Το Ant-Man είναι μακράν η χειρότερη ταινία της Marvel, τουλάχιστον σε αυτή θα έχει ενδιαφέρον μόνο για τις σκηνές με την Evangeline Lilly.
Getta Robo Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 7 hours ago, skiabox said: Εμένα ότι έχει σχέση με ant-man μου φαίνεται λίγο παιδικό. Ισως, αλλα το αποτελεσμα ειναι καλο. Εκανε πολλα πραγματα σωστα και τουλαχιστον ειναι διασκεδαστικη. 5 hours ago, coffeex said: Το Ant-Man είναι μακράν η χειρότερη ταινία της Marvel, τουλάχιστον σε αυτή θα έχει ενδιαφέρον μόνο για τις σκηνές με την Evangeline Lilly. Black panther και Iron Man 3 δεν τις λες και ταινιαρες..
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Στις 3/5/2018 στις 2:13 ΜΜ, coffeex είπε Το Ant-Man είναι μακράν η χειρότερη ταινία της Marvel, τουλάχιστον σε αυτή θα έχει ενδιαφέρον μόνο για τις σκηνές με την Evangeline Lilly. Δεν ηταν κακη ρε συ γιατι? Iron man 2 iron man 3 thor 2 ειναι ολες χειροτερες απο το ant man.
Metaksas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 σημερα την ειδα,μ αρεσε αρκετα περισοτερο απο την πρωτη + το σποιλερ που σε προιδεαζει για το επομενο avengers τι θα γινει :P 1
Pakmanis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Στις 3/5/2018 στις 12:13 ΜΜ, coffeex είπε Το Ant-Man είναι μακράν η χειρότερη ταινία της Marvel, τουλάχιστον σε αυτή θα έχει ενδιαφέρον μόνο για τις σκηνές με την Evangeline Lilly. Οχι και χειροτερη. Οπως ειπε πιο πανω ο @Heybro Iron man 2 και 3 ηταν προσωπικα τα χειροτερα. Το Thor 2 μου αρεσε μονο το οτι εβαλαν μεσα και Svartalfheim. Αλλα το ant-man ηταν καλο addition.
najinblue3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 και εγω την ειδα σημερα, μου αρεσε περισσοτερο απο την 1η οπως τον Μεταξα, αρκετα καλη που δε το περιμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα