Goriillaki5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημέρα σας! τρεχει νεα καθαρη εγκατασταση και εχω τον "C" φυσικα. 250GB (192 free) πως τωρα (χωρις φορματ και να χασω ότι εχει μεσα) ,μπορω να τον χωρισω στα δύο? ώστε στον c να εχω φυσικα το λειτουργικο πχ 60GB ΚΑΙ να εχω έναν "D" με τα υπολοιπα GB Ως BACKUP εκει. γινετε? αν ναι πως,χρειιαζομαι καποιο πρόγραμμα? δινω καποια εντολη cmd? βαζω δισκακι windows και επιλεγω κατι? αναλυτικα βηματα παρακαλω καθοτι ψιλοαρχαριος με τα windows10 pro ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ -ευχαριστω! ελληνικα εχω pro ( intel core 2 duo quad μηχανημα) * ntfs δισκος φυσικα 3,5 εσωτερικος Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από Goriillaki5
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Γίνεται και μάλιστα μέσα από τα windows. Δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας->Διαχείριση και επιλέγεις από τα αριστερά το Διαχείριση δίσκων. Εκεί θα επιλέξεις τον C στο κάτω δεξιά μέρος και θα κάνεις δεξί κλικ->συρρίκνωση τόμου. Θα κάνει ένα ερώτημα και θα σου προτείνει κάποιο μέγεθος. Πάντως τα 60Gb ξέχνα τα για σύστημα. Καλύτερα κάπου στα 100 είναι καλά. 1 1
Goriillaki5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημέρα! το εκανα όπως ειπατε! σας ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από Goriillaki5
D___G Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από D___G
D___G Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Χαίρεται. Ήθελα κι εγώ να το κάνω, και το έκανα βλέποντας τις οδηγίες. Για να το εμφανίσω έκανα κάποιες επιπλέον ενέργειες αλλά τις βρήκα πολύ εύκολα και ευχαριστώ γιατί δεν ήξερα πως. Μία ερώτηση: Επειδή το έκανα όπως μου το πρότειναν τα windows μισό και μισό χώρο, υπάρχει τρόπος να αλλάξω τα μεγέθη; Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Αν δεν έχεις αρχεία στον d γίνεται πάλι μέσα από τα win καταργόντας το d και ξανακάνοντας από την αρχή την διαδικασία. Αλλιώς πας σε πρόγραμμα όπως το δωρεάν aomei partition manager ή το easeus partition manager και τα δύο δωρεάν. Αυτά τα προγράμματα έχουν το καλό ότι σε αφήνουν να παίξεις με την διαμόρφωση όσο θέλεις και δεν κάνουν καμία αλλαγή μέχρι να κάνεις commit τις αλλαγές. Μέχρι να το κάνεις μπορείς να αλλάζεις και να αναιρείς ότι έκανες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα