Tomyb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα.Προσφατα βαλαμε στο σπιτι της αδερφης μου στο 2ο όροφο της πολυκατοικιας fiber 100 με τη λογικη να πιανω και εγω στο ισογειο μεσω repeater επειδή η δικη μ ταχυτητα ηταν τραγικη. Πηρα λοιπον το συγκεκριμένο ριπίτερ ( TP-LINK TL-WA855RE v3) και το εχω βαλει στον πρωτο οροφο ακριβως κατω απο το ρουτερ.Ενω το σήμα στο ισογειο ειναι παντα φουλ,η ταχύτητα που φτάνει σε εμένα ειναι maximum 20mbps. Υπάρχει κάτι που μπορω να κανω?Ειναι φυσιολογική τοσο μεγαλη απωλεια?
mpentenis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 πράγματα να έχεις στο μυαλό σου. Πρώτον τι σημα λαμβάνει το repeater και δευτερον ανάλογα το repeater, κάθε αναμετάδοση σου κόβει την αποδοση στο μισό (πολύ γενικά αυτα)
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 δοκιμαζεις αλλο καναλι.εναλλακτικα μια δοκιμη θα ηταν να παιξει σε client mode και να μπει ενα παλιο adsl router να κανει το ap μετα απο αυτο μηπως παιξει καλυτερα.εκτος αν μπορεις να ριξεις καλωδιο.channel width δοκιμασε και στα 2 να βαλεις 40 και εναλλακτικα και στα 2 να βαλεις 20 μηπως παιξει καλυτερα. 23 minutes ago, Tomyb said: Καλησπέρα.Προσφατα βαλαμε στο σπιτι της αδερφης μου στο 2ο όροφο της πολυκατοικιας fiber 100 με τη λογικη να πιανω και εγω στο ισογειο μεσω repeater επειδή η δικη μ ταχυτητα ηταν τραγικη. Πηρα λοιπον το συγκεκριμένο ριπίτερ ( TP-LINK TL-WA855RE v3) και το εχω βαλει στον πρωτο οροφο ακριβως κατω απο το ρουτερ.Ενω το σήμα στο ισογειο ειναι παντα φουλ,η ταχύτητα που φτάνει σε εμένα ειναι maximum 20mbps. Υπάρχει κάτι που μπορω να κανω?Ειναι φυσιολογική τοσο μεγαλη απωλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα