Προς το περιεχόμενο

The Good Place - Netflix-NBC


mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετική σειρά με πανέξυπνες ατάκες και πολλά twists.

Εν συντομία: Η Eleanor Shellstrop (Kristen Bell) μετά απο ένα θανατηφόρο ατύχημα, βρίσκεται σε μια γειτονιά του "Παραδείσου". Την καλοσορίζει ο Michael (Ted Danson),  δημιουργός αυτής της γειτονίας στο ουτοπικό αυτό μέρος όπου ο καθένας θα περάσει την αιωνιότητα με την αδερφή ψυχή του, όπως όρισε ο Michael. Μόνο που με βάση τη συμπεριφορά της όσο ζούσε, θα έπρεπε να ήταν στην Κόλαση. Με αφορμή αυτό και στην προσπάθειά της να γίνει καλύτερη προκειμένου να μην την καταλάβουν και την διώξουν στην Κόλαση, βρίσκει βοήθεια από το έταιρο της ήμισυ, τον Chidi Anagonye (William Jackson Harper), καθηγητή σε θέματα ηθικής. Το καρέ συμπληρώνουν 2 ακόμα πρωταγωνιστές, η  Tahani Al-Jamil (Jamil), μια φιλάνθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να βοηθάει ανθρώπους σε ανάγκη και το έταιρον ήμισυ της, τον Jianyu Li (Manny Jacinto), έναν Βουδιστή μοναχό από την Ταιβάν.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Michael Schur (The Office, Parks and Recreation and Brooklyn Nine-Nine)

Εντυπώσεις: Η πρώτη σεζόν ειναι λίγο βαρετή αλλά βλέπεται ευχάριστα. Στο τελευταιο επεισόδιο όμως υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή και σε όσα επεισόδια έχουν παιχτεί μέχρι τώρα στη 2η σεζόν, η εξέλιξη είναι απρόβλεπτη.

Η αφορμή για τη δημιουργία του τόπικ, εκτός από το γεγονός οτι τη λάτρεψα και είναι απο τις κορυφαίες κωμωδίες που έχω δει, είναι το παρακάτω άρθρο απο Guardian για τη σειρά.

Προσοχή, το άρθρο έχει πολλά spoilers.

 

 

 

Επεξ/σία από mary
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Πολυ καλη σειρα, ειδικα η πρωτη σεζον ειναι κορυφη. Η δευτερη ενω δε με ενθουσιασε σχεδον καθολου στα πρωτα επεισοδια, παραδοξως γυρισε σε σχετικα καλη. Ειδικα τα τελευταια επεισοδια ηταν αρτια.  

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Κυκλοφόρησε και η 3η σεζόν, πάει για 4η και βλέπουμε. :)

Πολύ καλή συνολικά, άφθονο γέλιο αλλά περιέργως και πάρα πολλά ερωτήματα σχετικά με την ύπαρξη, την ελεύθερη βούληση, τις επιλογές, κλπ κλπ.

Βλέπετε μονορούφι καθώς το κάθε επεισόδιο είναι λιγότερο από 30 λεπτά σε διάρκεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...