Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους, σας βρήκα μέσο του google αλλα είναι κλειδωμένο και θα ήθελα να σας πω την δικη m εμπειρία που έζησα με κοπέλα ευαγγελικh.

όλα ξεκίνησα πριν 4.5 χρονια.. είχα γνωρίσει μια κοπέλα και κατάτι την διάρκεια τις σχέσης μας, ήμουνα 29 και αυτή 25 στο ένα χρόνο μου ανακοίνωσε ότι είναι ευαγγελική... εγώ είμαι ορθόδοξος χριστιανός.. και σέβομαι όλες τις θρησκείες ανεξαιρέτως...είχαμε μιλήσει για το θέμα γάμου και βαφτίσει.. στην συνεχεια μου είπε ότι δεν την ενοχλούσε να παντρευτεί στην ορθόδοξη εκκλησια και να βαφτίσει.

πέρασαν ακόμη 3.5 χρονια μετά που μου ανακοίνωσε ότι ήταν ευαγγελική, εγώ δεν είχα κανένα απόλυτος πρόβλημα και όπως φαινότανε ούτε και αυτή. Από τότε μέναμε σχεδόν  3 χρονια μαζί με τους γονείς m. 

όταν ήρθε i στιγμή που θα "σιγγκατικουσαμε" μονη μας, με  χώρισε λόγο τις εκκλησιας τις. και όταν προσπάθησα να ρίξω γέφυρες και να βρεθώ μαζί τις, μου είχε pi όλα αυτά ήρθε και μου ανακοίνωσε ότι δεν ήθελε να παντρευτούμε στην ορθόδοξη αλλα  ούτε και να βαφτίσουμε παιδιά στην ορθόδοξη.

επίσης μου είπε ότι έπρεπε να πιστεύομε και i δυο το ίδιο,ήθελε να προσευχόμαστε μαζί και να μιλούμε με το theo, επίσης ήθελε να φέρνει στο σπίτι μας ευαγγελιστές και να μιλάνε για το theo. 

άλλο που μου είχε pi είναι ότι θα τις ερχότανε κάλεσμα για να πάει στη αφρική να διδάξει τον χριστιανισμό..

και τέλος μου είπε, πιστεύει ότι θα τις στήλη ο θεός εκείνο που πρέπει (ευαγγελικό άντρα) 

βασικά ήθελε να με προσηλυτίσει για να είμαστε μαζί... ο λόγος που έγραψα είναι για να ανοίξω τα ματια σε όσους μπορεί να τους τύχη στο δρόμο ένας "ευγγελικος"

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ενώ όλο το κείμενο είναι με ελληνικούς χαρακτήρες, τι κρύβεται από πίσω και πρέπει ο Θεός και το πει να γραφτούν με αγγλικούς; :unsure:

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, djapal είπε

μπήκες στο insomnia πριν μισή ώρα για να γράψεις αυτό; respect....

αφού τώρα μου έτυχε file

Μόλις τώρα, NT1G είπε

Ενώ όλο το κείμενο είναι με ελληνικούς χαρακτήρες, τι κρύβεται από πίσω και πρέπει ο Θεός και το πει να γραφτούν με αγγλικούς; :unsure:

χρησιμοποιώ greekilsh το greek μετατροπέα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σας πω την αλήθεια και εγώ παρατηρήσει πως τα Χριστούγεννα χτυπάνε τα κουδούνια παιδιά για να τραγουδήσουν για την γέννηση του Κυρίου.Αμφιβάλλω αν έχουν αγνές προθέσεις και δεν  αποσκοπούν κάπου.

Επεξ/σία από Muchacho
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Να σας πω την αλήθεια και εγώ παρατηρήσει πως τα Χριστούγεννα χτυπάνε τα κουδούνια παιδιά για να τραγουδήσουν για την γέννηση του Κυρίου.Αμφιβάλλω αν έχουν αγνές προθέσεις και δεν  αποσκοπούν κάπου.

ο λόγος που το έχω γράψει είναι να προστατεύσω κόσμο file και να δείξω ποσο φανατισμένη είναι μερικοί άνθρωποι.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, opcorsa είπε

κακομοιριες..

χαλασε σχεση λογω μιας φουσκας, μιας πλανης, μιας ουτοπιας, μιας φενακης

έτσι είναι όπως τα λες καλή άνθρωποι αλλα παραπλανημένοι

Δημοσ.

Φίλε συγνώμη κιόλας που θα στο πω αλλά μάλλον βρήκε άλλο γκόμενο και στο πετάει τώρα στην θρησκεία και σουξου μουξου μανταλάκια 

μπορεί κιόλας να βρήκε κάποιον ευαγγελιστή οπότε 2 σε 1 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...