Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα από τα jumbo πριν 20 μέρες ένα μπλέντερ μάρκας avec για τις κρέμες του μωρού.Ενώ δουλευε κανονικά παρατήρησα μια μαυρίλα μεσα στη φρουτόκρεμα.Στην αρχή θεώρησα ότι είναι από τα φρούτα που αλέθονται με την έννοια ότι μαυρίζουν όταν τα κόψεις και τα αφήσεις εκτεθειμένα.Μετα όμως ψιλίαστικα ότι κατι άλλο συμβαίνει και έβαλα να δουλέψει με σκέτο νερό και προς μεγάλη μου έκπληξη έγινε μαύρο!!.Έπαθα ένα σοκ.Ακριβώς έκει που ενώνονται οι λεπίδες με τη βάση έβγαζε μαυρίλα γράσου-λαδιού.Κατευθείαν το πήγα πίσω μαζί με το μαύρο νερό και αφούν έπεσε το ανάλογο μπινελίκι πήρα τα χρήματα πίσω.Το θέμα όμως δεν είναι τα χρήματα αλλά ότι η συσκευή αυτη είναι επικίνδυνη και πρέπει να αποσυρθει και ανοίγω το θέμα για όποιον το έχει αγοράσει να το ελένξει.Το μωρό πάντως πρέπει να έφαγε λάδι δυστυχώς......Το μπλέντερ είναι αυτό της εικόνας.ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ!

μπλέντερ.jpg

• Like 2
  • Thanks 5
  • Confused 1
  • Sad 3
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραία, τράβα βίντεο αυτό με το νερό και ξεκίνα καταγγελίες και μηνύσεις. Δημοσιοποίησέ το και στο internet και θα γίνει viral.

Δεν είναι δυνατόν να παίζουν με την υγεία μας για να βγάλουν λεφτά με τα κινεζοπροιόντα τους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι μωρο εφαγε γρασσο ?

:blink:

* Οτι λεει ο φιλος απο πανω  ΑΜΕΣΑ

Επεξ/σία από buuren
Δημοσ.

Πανω στα νεύρα μου δυστυχώς δεν έχω ούτε βίντεο ούτε φωτο λάθος μου αλλά εκείνη την ώρα το μόνο που ήθελα ήταν να παώ και να τους βρίσω.

Μωρό 6,5 μηνών ,τι να λέμε τωρα...

Δημοσ.

Εδω χρειαζεται προστασια του καταναλωτη και επισης να το πας το μαυρονερο στο χημειο του κρατους να μαθεις τι εχει μεσα κ να εχεις αποδειξεις στα χερια σου. Μετα μιλας με τζαμπο κ αναφερεις τις λεξεις 'τηλεοραση' και 'δικαστηριο'. 

• Like 2
Δημοσ.

Τους το είπα οτι θα το βγάλω στα forum.Σκέφτομαι και τη προστασία καταναλωτη  1520 αλλα δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι.Βασικα έπρεπε να τους το παώ να το δουν και να το πάρω πάλι πίσω αλλα είπαμε εκεινη την ώρα δεν ήμουν ήρεμος-ψύχραιμος.

Δημοσ.

Ζήτησες νά μιλήσεις μέ τόν διευθυντή τοῦ καταστήματος;Πήρες ἐπίσης στήν γραμμή παραπόνων γιά νά ἐνημερὠσεις;

Ἡ σελίδα τοῦς ἔχει ἐπιλογή ἀξιολόγησης προϊόντος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι οκ δικαιολογημενη αντιδραση αλλα τωρα...

Αγοραζεις αλλο, βγαζεις βιντεο με τα ζουμια (αλεσε μπανανα) περιμενεις ενα δυο μηνες κανεις καταγγελιες και βαζεις ενα δικηγορο να μιλησει με το jumbo.

Αναλυση κτλ οτι ειπαν τα παιδια πισω.

Κυριοι το μωρο εφαγε 100 φορες μεχρι να το ανακαλυψουμε!

Λες στο δικηγορο τα παμε μισα- μισα...;)

Αυτο θα εκανα

Αααα και κοιτα μην τα αρπαξει ξεχωρα ο δικηγορος χαχα

Επεξ/σία από buuren
Δημοσ.

Ναι ήρθε ο υπευθυνος του καταστήματος και οι μισες πωλήτριες αφου μας άκουγε όλος ο κόσμος.Η μια πωλήτρια κιόλας είπε <<ωχ !το έχω πάρει κι εγώ, λες να έχει το ίδιο πρόβλημα?>>:o.Ο υπευθυνος δεν έκανε κάτι απλώς άνοιξε τη βάση της λεπίδας που ήταν μέσα στο γράσο.Μου δώσανε κι ένα καρτελάκι με email και fax για να κάνω παράπονα.

Δημοσ.
1 hour ago, giorgosvet said:

Πανω στα νεύρα μου δυστυχώς δεν έχω ούτε βίντεο ούτε φωτο λάθος μου αλλά εκείνη την ώρα το μόνο που ήθελα ήταν να παώ και να τους βρίσω.

Μωρό 6,5 μηνών ,τι να λέμε τωρα...

Ε γιατί αν ξανακάνεις το πείραμα δεν θα ξαναβγεί γράσσο;

Ναι ήρθε ο υπευθυνος του καταστήματος και οι μισες πωλήτριες αφου μας άκουγε όλος ο κόσμος.Η μια πωλήτρια κιόλας είπε <<ωχ !το έχω πάρει κι εγώ, λες να έχει το ίδιο πρόβλημα?>>:o.Ο υπευθυνος δεν έκανε κάτι απλώς άνοιξε τη βάση της λεπίδας που ήταν μέσα στο γράσο.Μου δώσανε κι ένα καρτελάκι με email και fax για να κάνω παράπονα.

α δεν ήξερα πως το πήγες πίσω.

Άρα έχεις μάρτυρες για όλο αυτό που έγινε αν και δεν νομίζω να μιλήσει κανείς αν το προχωρήσεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Ε γιατί αν ξανακάνεις το πείραμα δεν θα ξαναβγεί γράσσο;

Πρέπει να αγοράσω καινούριο και να έχει το ίδιο προβλημα.Αυτό που είχα το πήγα πίσω.

Δημοσ.

Πρέπει να αγοράσω καινούριο και να έχει το ίδιο προβλημα.Αυτό που είχα το πήγα πίσω.

Μαλακία μεγάλη. Κι αν πάρεις ίδιο δεν είμαστε σίγουροι πως θα έχει το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

:(

Μην στενοχωριεσαι δεν τρεχει τιποτα. Εχεις το μωρακι σου τωρα καλα,  αυτο σκεψου.

Φαντασου να εβγαζε λιγο λιγο και να μην το ειχες παρει χαμπαρι ποτε. Τυχερος εν μερει .

Εγω παντως θα εκανα μια δοκιμη με ενα δευτερο ετσι για το γαμωτο της υποθεσης.

Υποθετω θα ειναι φθηνο αλλωστε.

Αν εχεις τη διαθεση να το ψαξεις περαιτερω κάντο.

Επεξ/σία από buuren
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...