di maria kun Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 αποτι καταλαβα περνεις πεισσοτερα μορια αν εισαι δημοτης μιας θεσης η οποια δινει εντοπιοτητα η απορια μου ειναι η εξης,αν πχ δινει εντοπιοτητα για καβαλα εγω ειμαι θεσσαλονικη αλλα εχουμε δευτερο σπιτι στην καβαλα μπορω να παρω αυτα τα μορια? το σπιτι ανηκει κανονικα στην οικογενεια οχι θειος η κατι τετοιο
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικά πρέπει να φαίνεται εκεί μόνιμη κατοικία, από το εκκαθαριστικό πχ. Ψαξ'το όμως γιατί μπορεί να γίνεται αλλαγή. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από zio10 1
3DJIN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 οχι δε μπορεις,επρεπε να ειχες μεταφερει εκλογικα δικαιωματα και εφορια ενα χρονο πριν την εκδοση της προκηρυξης 2
tsioulak Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Πήγαινε στο δημαρχείο του δήμου στο οποίο θέλεις να πάρεις την εντοπιότητα και ρώτα τι χρειάζεται για βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (ο κάθε δήμος μπορεί να ζητήσει οτι θέλει), στον δικό μου θέλει εκκαθαριστικό εφορίας που να δείχνει διεύθυνση κατοικίας στον δήμο. 1
Miracle Worker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πλεον δεν απαιτειται να εισαι γραμμενος στο δημοτολογιο. Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4057/2012 (άρθρο ένατο) στις διαγωνιστικές διαδικασίες του ΑΣΕΠ το κριτήριο εντοπιότητας συνδέεται με την ιδιότητα του μόνιμου κάτοικου και αποδεικνύεται με την βεβαίωση μόνιμης κατοικίας [σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 279 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006, ΦΕΚ Α’)] και επομένως αποσυνδέεται από την ιδιότητα του δημότη ( σχετικό έγγραφο αριθμ. πρωτ. 14324/8-8-2012 του ΑΣΕΠ). Σε αυτή τη περίπτωση, δεν χορηγείται πιστοποιητικό εντοπιότητας, πρότυπο του οποίου είχε σταλεί στους δήμους με την υπ’ αριθμ. 44/24-9-2008 εγκύκλιο της υπηρεσίας μας «Καθιέρωση ενιαίων προτύπων πιστοποιητικών Εθνικού Δημοτολογίου». Κατα τα αλλα οτι ειπε ο tsioulak, συνηθως σου ζητανε το τελευταιο εκκαθαριστικο. Σημ: Για προγραμματα οαεδ, πχ κοινωφελη, παιρνουν αυτοματα τη διεθυνση που εχεις δηλωσει κατα την εγγραφη. Με λιγα λογια, μετραει σε ποιον ΟΑΕΔ εχεις γραφτει. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από Miracle Worker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα