Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε 2800 λογαριασμος στο κοινοχρηστο νερο.η διαρροη ηταν καπου σε ενα σωληνα σε καποιο ντεποζιτο του καλοριφερ .το νερο πηγαινε στην αποχετευση...

Καπου διαβαζα για ενσταση για αφανης διαρροη και μειωση 60% ισχυει αυτο? Γιατι εκαναν ηδη διακανονισμο σε ολοκληρο ποσο  και μου κανε εντυπωση!!!

https://www.eydap.gr/userfiles/47614413-661a-4fba-ba7c-a14f00cfa261/miosi_logariasmou.pdf

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Πρεπει να ισχυει. Μου ειχε τυχει πριν χρονια και μας το ειπε ο υδραυλικος, αλλα τελικα το ποσο ηταν μονο 170 ευρω και δεν το κυνηγησα. Λογικα οι υδραυλικοι ξερουν, γιατι σου δινουν καποιο χαρτι για πιστοποιηση. Βεβαια εγω νομιζα οτι απλα σου χρεωνουν τα κυβικα με την χαμηλη τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

40% είναι η μείωση για αφανή διαρροή, αλλά αν ξεπέρασε η διαρροή τα 500 κυβικά μέτρα το τρίμηνο τότε περνάει επιτροπή για προσαρμογή της τιμολόγησης, που η απάντηση θα είναι κατά 90% αρνητική. Στην περίπτωσή σου προφανώς την ξεπέρασε, οπότε από την επιτροπή μην περιμένεις πολλά.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση παίρνεις βεβαίωση επαγγελματία που προχώρησε στην επισκευή και κάνεις αίτημα στην ΕΥΔΑΠ μαζί με Υ.Δ.1599/86.

Φυσικά αίτημα θα κάνεις. Μπορεί να γίνει δεκτό και δεν κοστίζει τίποτα.

Επεξ/σία από God
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωωωω φίλε, τσούζει το ποσόν......

Σε εμάς πριν χρόνια είχαμε παρόμοιο πρόβλημα σε σωλήνα στον ακάλυπτο, το νερό έτρεχε και πήγαινε στο φρεάτιο της αποχέτευσης, υπήρχε μια μικρή λιμνούλα και γενικά βλέπαμε νερό αλλά εμείς οι χαζοί νομίζαμε οτι ήταν τίποτα νερά της βροχής ή από κάτι νερά που έριχνε η μάνα μου. Μια μέρα μας είχε κολλήσει χαρτάκι ο άνθρωπος που πέρασε για καταμέτρηση και έλεγε οτι η ένδειξη του μετρητή είναι υπερβολική, μετά περιμέναμε να δούμε τι κεραμύδα θα μας έρθει στον λογαριασμό, ήταν 550ευρώ.

Έχω ακούσει και εγώ για την αφανή διαρροή, αλλά θέλει να έρθει υδραυλικός να κάνει αυτοψία και να σου υπογράψει χαρτί οτι η διαρροή ήταν αφανής. Σου κάνουν μια έκπτωση, τώρα δεν γνωρίζω πόσο. Καλά ξεμπερδέματα με το θέμα σας.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

77 μερες και καταναλωση 479 κυβικα...θα δω τον λογαριασμο αυριο

Γιατι δεν τους ειπαν ουτε απο ευδαπ ουτε ο υδραυλικος καντε αυτο με την αφανη διαρροη!??!?! Μηπως επειδη ειναι κοινοχρηστο νερο?

----------

Το ποσο αυτο ειναι η καταναλωση για πολλα χρονια :P

http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/reports/2014-06-04.%CE%A3%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%95%CE%A5%CE%94%CE%91%CE%A0.pdf&

Μαλλον θελει τρεχαματα ..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτιαχνεις την διαροη με αποδειξη απο υδραυλικο που να την αναφερει και πας στην ΕΥΔΑΠ . Σου κανει 40% εκπτωση και σε δοσεις το υπολοιπο .Αρκει η διαροη να ειναι πανω απο ενα κυβικο την ημερα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχω ξαναπεί παλαιότερα.

Θα φωνάξεις υδραυλικό να επισκευάσει,μετά θα σ κόψει χαρτί για αφανής διαρροή στο έδαφος και με αυτό θα πας ΕΥΔΑΠ. (Μόνο ο υδραυλικός μπορεί να το κάνει και φρόντισε να επισκευαστεί γιατί μπορεί να περασουν να ελέγξουν,μου το έχουν κάνει πολλές φορες σε αρκετές διαρροές για να δουν αν όντως έγινε επισκευή)

Τα υπόλοιπα θα τα κάνουν αυτοί.

Προσοχη,μόνο για μια φορά ισχύει αυτό.μετα αν γίνει κάτι ή δεν το επισκευάσεις και ξανατρέχει πληρώνεις ολόκληρο το ποσό όσο και αν είναι αυτό.

(Και αυτό δεν είναι τίποτα,έχω πάει σε διαρροή αξίας 8700€ :P :P επειδή έλειπε διακοπές στο εξωτερικό και η κατοικία του ήταν απόμερα από άλλες και κάνεις δεν είδε την διαρροή.οταν γύρισε και είδε το ποσό έπαθε μίνι εγκεφαλικό,κριμα το νεράκι που χάθηκε..πλήρωσε 5200€ σε δόσεις και από τότε πάντα αφήνει άτομο πίσω να πηγαίνει μια στο τόσο σπίτι του να ελέγχει τα πάντα + το ρολόι του μήπως χάνει.) 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, God είπε

40% είναι η μείωση για αφανή διαρροή, αλλά αν ξεπέρασε η διαρροή τα 500 κυβικά μέτρα το τρίμηνο τότε περνάει επιτροπή για προσαρμογή της τιμολόγησης, που η απάντηση θα είναι κατά 90% αρνητική. Στην περίπτωσή σου προφανώς την ξεπέρασε, οπότε από την επιτροπή μην περιμένεις πολλά.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση παίρνεις βεβαίωση επαγγελματία που προχώρησε στην επισκευή και κάνεις αίτημα στην ΕΥΔΑΠ μαζί με Υ.Δ.1599/86.

Φυσικά αίτημα θα κάνεις. Μπορεί να γίνει δεκτό και δεν κοστίζει τίποτα.

αυτο επαθα εγω πριν 6 χρονια. επεσε αρνητικη απαντηση απο καποια επιτροπη. (δεν ξερω αν μιλαμε για την ιδια ακριβως).

900€ λογαριασμος. απευθειας εξοφληση 700€. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφανης διαρροη ειναι μονο στο εδαφος?γενικα δεν εννοουν κατι που δεν ειναι εμφανες?

γιατι αυτο ειπαμε ειναι σε καποιο σωληνα ή ντεπόζιτο νερου του καλοριφερ σε καποιο σημειο της ταρατσας

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...