Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια φορμα-αιτηση γραμμενη στο word και θελω σε καποια σημεια να τραβαει δεδομενα απο πινακα που εχω σχεδιασει και τηρω αρχειο στο excel. Ωστε να παταω το id και να μου συμπηρωνει τα υπολοιπα πεδια

ΠΧ εστω οτι ο πινακας στο excel εχει ονομα επωνυμο και ηλικια

Να υποδεικνύω στο word Ποια εγγραφη ειναι και να μου συμπληρωνει ολη τη γραμμη με τα στοιχεια της εισαγωγης

Δημοσ.

ΑΝ πρόκειται για κάτι απλό και σταθερό θα το κάνεις μια χαρά με συγχωνευση αλληλογραφίας

Ειδάλλως θες VBA .....form_fields  στο Word σου και φυσικά το μαγικό κουμπάκι που θα ξεκινάει την διαδικασία...

Σε Access που το δουλεύω δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο....φορτώνει το Word...και έχοντας συγκεκριμένες ονομασίες στα text fields που θελω να γεμίσω γίνεται όμορφα και ωραία η δουλειά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε το χω να φτιαξω vba. Δοκιμασα με mailing list, αλλα σε καθε γραμμη μου εβαζε την ιδια εγγραφη. Βασικα εχω μια φορμα κειμενου που σε ενα σημειο εχει 5 γραμμες (Πινακας 5x1 στο word) για να μπορεσεις να περασεις εως και 5 εγγραφες.

Εφτιαξα ενα excelaki και μετα απο τη χρηση υπαρχουσας λιστας εβαζα τα πεδια σε καθε γραμμη, αλλα καθε γραμμη παιρνει την πρωτη εγγραφη.

Σκεφτομαι μηπως απλα κανα ενα dropdown List και απλα εκει ξαναπερασω τις 100+ εγγραφες που εχω στο excel..

edit: Πως συνεχιζω στην αλλη γραμμη με το να παρει την επμενη εγγραφη

2018-02-03 00 29 04.jpg

2018-02-03 00 29 29.jpg

Ακυρο Επρεπε να κανω Κανονες->Επομενη Εγγραφη.

Επεξ/σία από therock
  • Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ομως ειναι οτι δε βολευει ετσι γιατι πρεπει να κανω προεργασια στο excel. Θελω πατωντας εκει, να ανοιγει ενα παραθυρο να βλεπω τις εγγραφες να παταω αυτη που θελω και να τη συμπληρωνει στη σειρα πχ Γιαννης Παπαδοπουλος 35

Δημοσ.

Πιο μπολυ θα μπλεξω ετσι, οποτε παιζω μπαλα με excel

Κατι αλλο, οταν βαζω dropdown list, η combo box, πως γινεται να μην εκτυπωνεται το prompt στην εκτυπωση. Σε περιπτωση δηλαδη που δεν εχω εγγραφη και βγαινει το "choose.." γκριζαρισμενο και καλα να σε προμπταρει να δωσει επιλογη, δε θελω να εκτπυνωεται αν αφησω το πεδιο κενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...