noobogadgetakias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα σε ολους. βλεπω συνεχεια που λενε καθε μηνα για κατι κληρωσεις Των 1000 € και δεν ξέρω Που πρέπει να μπω για να το δω αν έχω κερδίσει κάτι..Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
eidikos33 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 το πιστευεις δηλαδη οτι υπαρχε εστω μια % πιθανοτητα να εχεις κερδισει?
Green Dragon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πας εδώ: http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi Είσοδος στην εφαρμογή.... Βάζεις τους κωδικούς σου και ακολουθείς τις οδηγίες. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από Green Dragon 1
Lelouch Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, eidikos33 είπε το πιστευεις δηλαδη οτι υπαρχε εστω μια % πιθανοτητα να εχεις κερδισει? Κέρδισε ένας γνωστός μου. Ποτέ δεν ξέρεις.
Green Dragon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Lelouch είπε Κέρδισε ένας γνωστός μου. Ποτέ δεν ξέρεις. Σωστό και αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις. Το πιο πιθανό είναι αν ο ts είχε κερδίσει σε κάποια κλήρωση, να είχε ενημέρωση στο mail του.
cupra20vt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Αληθεια ειναι εχω κερδισει και εγω στην κληρωση που εγινε τον Ιανουαριο του 2018, αλλα το ποσο χρονο θελει για να καταβαλουν τα χρηματα στον λογαριασμο δεν το γνωριζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Τις προάλες είχε βγει είδηση ότι 3 εκατ δεν είχαν δωθεί επειδή κάποιοι από τους τυχερούς δεν είχαν δηλώσει ΙΒΑΝ ή είχαν δηλώσει λανθασμένο αριθμό...ffs!
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δηλαδή αν κερδίσεις και δεν έχεις δώσει IBAN ή έχεις δώσει λάθος, αυτομάτως «χάνεις» και παίρνει τη θέση σου κάποιος επιλαχών; Ούτε καν ενημερώνεσαι ότι κέρδισες, στείλε IBAN κ.λπ.;
cupra20vt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, phanispal είπε Δηλαδή αν κερδίσεις και δεν έχεις δώσει IBAN ή έχεις δώσει λάθος, αυτομάτως «χάνεις» και παίρνει τη θέση σου κάποιος επιλαχών; Ούτε καν ενημερώνεσαι ότι κέρδισες, στείλε IBAN κ.λπ.; Σου δίνει προθεσμία μετά από μήνυμα που σου έχουν στειλει οτι έχεις περιθώριο 3 μήνες να δηλώσεις iban. 1 1
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Άρα τα 3 μύρια που λέει ο ThReSh (η είδηση τέλος πάντων), μάλλον δεν έχουν δοθεί ακόμα, όχι ότι «χάθηκαν» ή τα πήραν οι επιλαχόντες.
logokrimenos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, phanispal είπε Άρα τα 3 μύρια που λέει ο ThReSh (η είδηση τέλος πάντων), μάλλον δεν έχουν δοθεί ακόμα, όχι ότι «χάθηκαν» ή τα πήραν οι επιλαχόντες. Ναι αλλα αν το έγραφε έτσι πως θα την έλεγε στην κυβέρνηση οτι μας κοροϊδεύει κλπ.... Παραπληροφόρηση μόνο απο site της πλάκας
cupra20vt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 ρε παιδια στις προηγουμενες που εγιναν πληρωθηκαν στις 29 Δεκεμβριου οι τυχεροι , τελος Ιανουαριου 2018 εγνε η κληρωση για τις αγορες του Δεκεμβριου 2017 , αυτα δεν εχουν πιστωθει ακομη στους λογαριασμους των τυχερων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 14 hours ago, logokrimenos said: Ναι αλλα αν το έγραφε έτσι πως θα την έλεγε στην κυβέρνηση οτι μας κοροϊδεύει κλπ.... Παραπληροφόρηση μόνο απο site της πλάκας Δεν την είπα στην κυβέρνηση, αλλά σε αυτούς που δεν έχουν ενδιαφερθεί να δηλώσουν IBAN (ή να checkάρουν ότι είναι σωστό)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα