KilliK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτο εδω ειναι με ενα τεραστιο πλαστικο πωμα. πως στο κορακα το ανοιγουμε; το παρακατω βιντεο λεει βλακειες, ουτε ενα χιλιοστο δεν γυρναει το πωμα. καμια αλλη ιδεα; βρηκα λυση Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από KilliK 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Αυτά τα πώματα δεν ανοίγουν από όποιον να 'ναι. Χρειάζεται τεχνική που την αποκτάς μετά από χρόνια προσπαθειών κλπ. 2
KilliK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 και γιατι τα πουλανε τοτε με αυτο το πωμα;
opcorsa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 σιγουρα ανοιγει με σφυρι ή με χτυπημα (δυνατο ομως ) στο πατωμα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Just now, KilliK said: και γιατι τα πουλανε τοτε με αυτο το πωμα; Για να περιορίσουν το κοινό το οποίο μπορεί να τα απολαύσει. Δεν είναι για όλους! 3
KilliK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι το σκεφτηκα αλλα δεν ειχα ευκαιρο. 17 λεπτά πριν, billdanos είπε Για να περιορίσουν το κοινό το οποίο μπορεί να τα απολαύσει. Δεν είναι για όλους! σιγα το κοινο Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από KilliK
Fubar.gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Ξετυλίγεις το αλουμινόχαρτο και βγάζεις το προστατευτικό σύρμα. Στη συνέχεια πιάνεις το πάνω μέρος του φελού και το στρίβεις. Ακόμα και με ελάχιστο στρίψιμο, πχ 1/6 της στροφής, θα νοιώσεις το φελλό να βγαίνει απο μόνος του προς τα έξω. Συνεχίζεις σιγά-σιγά το στρίψιμο και θα βγεί απο μόνος του, απο την πίεση του ανθρακικού. Αν ο φελλός δέν βγαίνει προς τα έξω με το στρίψιμο, μάλλον το κρασί έχει μείνει πάρα πολύ καιρό και έχει ξεθυμάνει. Μπορείς να του δώσεις μία απαλή "σφαλιάρα" στο πλάι με το χέρι, αυτό θα το ανακατέψει λίγο και θα ανέβει η πίεση, όπως πχ η κουνημένη coca cola και ο φελός θα βγεί πιό εύκολα. Το παρακάτω βίντεο δείχνει τη διαδικασία: 1
άκουσε φίλε εμιγκρέ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε Στη συνέχεια πιάνεις το πάνω μέρος του φελού και το στρίβεις και μόνο που το διαβάζω, πόνεσα 1
KilliK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Fubar.gr είπε Ξετυλίγεις το αλουμινόχαρτο και βγάζεις το προστατευτικό σύρμα. Στη συνέχεια πιάνεις το πάνω μέρος του φελού και το στρίβεις. Ακόμα και με ελάχιστο στρίψιμο, πχ 1/6 της στροφής, θα νοιώσεις το φελλό να βγαίνει απο μόνος του προς τα έξω. Συνεχίζεις σιγά-σιγά το στρίψιμο και θα βγεί απο μόνος του, απο την πίεση του ανθρακικού. Αν ο φελλός δέν βγαίνει προς τα έξω με το στρίψιμο, μάλλον το κρασί έχει μείνει πάρα πολύ καιρό και έχει ξεθυμάνει. Μπορείς να του δώσεις μία απαλή "σφαλιάρα" στο πλάι με το χέρι, αυτό θα το ανακατέψει λίγο και θα ανέβει η πίεση, όπως πχ η κουνημένη coca cola και ο φελός θα βγεί πιό εύκολα. Το παρακάτω βίντεο δείχνει τη διαδικασία: δεν εχει τετοιο πωμα το μπουκαλι. δες το βιντεο που ποσταρα, ειναι ενα μεγαλο πλαστικο καλυμα.
Fubar.gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε δεν εχει τετοιο πωμα το μπουκαλι. δες το βιντεο που ποσταρα, ειναι ενα μεγαλο πλαστικο καλυμα. Τα φτηνά σαμπανοειδή δέν έχουν τον κλασσικό φελλό που μοιάζει με μανιτάρι: Αλλά ένα αντίστοιχο πώμα απο πλαστικό: Δέν έχει σημασία, ο τρόπος ανοίγματος είναι ακριβώς ο ίδιος. Ο φελλός σε αυτά τα κρασιά βγαίνει απο την πίεση του ανθρακικού, το στρίψιμο απλά το βοηθά να ξεπεράσει το sticktion του πώματος με το μπουκάλι. Αν το πώμα δέν περιστρέφεται με τίποτα, τότε το κρασί είναι παλιό και έχει ξεθυμάνει.
giorgolavos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Η Asti Martini 200ml εχει βιδωτο πωμα, οπως των πλαστικων αναψυκτικων, απλα το ξεβιδωνεις. Η Asti Martini 750ml εχει το κλασσικο πωμα αφρωδη οινου, φελος με συρματινη ασφαλεια.
duende Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/3/2018 στις 3:32 ΜΜ, Fubar.gr είπε Ξετυλίγεις το αλουμινόχαρτο και βγάζεις το προστατευτικό σύρμα. Στη συνέχεια πιάνεις το πάνω μέρος του φελού και το στρίβεις. Ακόμα και με ελάχιστο στρίψιμο, πχ 1/6 της στροφής, θα νοιώσεις το φελλό να βγαίνει απο μόνος του προς τα έξω. Συνεχίζεις σιγά-σιγά το στρίψιμο και θα βγεί απο μόνος του, απο την πίεση του ανθρακικού. Αν ο φελλός δέν βγαίνει προς τα έξω με το στρίψιμο, μάλλον το κρασί έχει μείνει πάρα πολύ καιρό και έχει ξεθυμάνει. Μπορείς να του δώσεις μία απαλή "σφαλιάρα" στο πλάι με το χέρι, αυτό θα το ανακατέψει λίγο και θα ανέβει η πίεση, όπως πχ η κουνημένη coca cola και ο φελός θα βγεί πιό εύκολα. Το παρακάτω βίντεο δείχνει τη διαδικασία: και κατα προτιμηση σημαδευοντας τη πεθερα καθε χρονο το κανω αλλα εχει αντανακλαστικα neo στο matrix η ρουφιανα
status Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Στις 3/2/2018 στις 2:59 ΜΜ, billdanos είπε Αυτά τα πώματα δεν ανοίγουν από όποιον να 'ναι. Χρειάζεται τεχνική που την αποκτάς μετά από χρόνια προσπαθειών κλπ. Αν ήμασταν στα 80'ς, όλοι μάστερ θα είχανε σε αυτό.;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα