Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια ειχα θεματα με τον υπολογιστη και ειχα ιο τελικα τον εβγαλα  εκανα φορματ στο πλαισιο με κανονικα windows  αλλα παλλη μου κολαει .Συνδεομαι στο ιντερνετ με στικακι εχω αριθμο κινητου το IP  ΤΗς ΑΡΧΙΚΗς Σελίδας δεν αλαζη είναι το ιδιο  οποτε μπαινω είναι δυνατον να υποκλεψαν το ιp /? και ναμε παρακολουθούνε?

Δημοσ.

υποκλοπη σηματος απο στικακι ?μηπως λεω

Δημοσ.
1 hour ago, athanasin said:

καλησπέρα παιδια ειχα θεματα με τον υπολογιστη και ειχα ιο τελικα τον εβγαλα  εκανα φορματ στο πλαισιο με κανονικα windows  αλλα παλλη μου κολαει .Συνδεομαι στο ιντερνετ με στικακι εχω αριθμο κινητου το IP  ΤΗς ΑΡΧΙΚΗς Σελίδας δεν αλαζη είναι το ιδιο  οποτε μπαινω είναι δυνατον να υποκλεψαν το ιp /? και ναμε παρακολουθούνε?

Η ΔΗΕ ας πούμε; Αν μόλις το πήρες από το Πλαίσιο όπως λες μετά από format γιατί δεν επικοινωνείς μαζί τους να τους πεις πως το πρόβλημα υπάρχει ακόμα;

Για κάνε τον κόπο να μας δώσεις παραπάνω στοιχεία ή screenshot από αυτά που αναφέρεις...

Δημοσ.

σε ευχαρηστω για την απαντηση σου απλα εχω προβλημα με ανταγωνηστες και μου καναν ζημια μου κλεψαν κωδικους και το φυσαω ακομα το πλαισιο μου λεει οτι δεν υπαρχη προβλημα απλα φταιει η συνδεση η συνδεση ηταν μια χαρα πριν ουτε επεφτε ουτε κολουσε τωρα εχει θεμα .απλα το στικακι με το ιντερνετ ρωτησα και στην wind μου ειπαν δεν εχη θεμα .....απλα ρωταω αν μπορει να γινει υποκλοπη σηματος χωρις να φταιει ο υπολογιστης η να εχει δικτυο χωρις να το γνωριζο και αν κανω cmd και γραψω netstat ano πια εφαρμογη θα μου δειξη οτι ειναι δικτυο

Δημοσ.
On 2/3/2018 at 8:21 PM, athanasin said:

σε ευχαρηστω για την απαντηση σου απλα εχω προβλημα με ανταγωνηστες και μου καναν ζημια μου κλεψαν κωδικους και το φυσαω ακομα το πλαισιο μου λεει οτι δεν υπαρχη προβλημα απλα φταιει η συνδεση η συνδεση ηταν μια χαρα πριν ουτε επεφτε ουτε κολουσε τωρα εχει θεμα .απλα το στικακι με το ιντερνετ ρωτησα και στην wind μου ειπαν δεν εχη θεμα .....απλα ρωταω αν μπορει να γινει υποκλοπη σηματος χωρις να φταιει ο υπολογιστης η να εχει δικτυο χωρις να το γνωριζο και αν κανω cmd και γραψω netstat ano πια εφαρμογη θα μου δειξη οτι ειναι δικτυο

Πάλι μπερδεμένα τα λες... Πως σου είπε το Πλαίσιο πως δεν έχει τίποτα αφού λες πχ ότι η αρχική δεν μπορεί να αλλάξει...;

Ελλειπής στοιχεία πάλι... Δύσκολο να αφιερώσει χρόνο κάποιος για να σε βοηθήσει ;) 

Καλώς ήρθες στο forum :) 

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε μια σωστή περιγραφή, γιατί νόημα δεν βγαίνει.

Απο την άλλη γιατί "μπλέκεις" τον Η/Υ με τη σύνδεση μέσω κινητής τηλεφωνίας?

Προφανώς το ΠΛΑΙΣΙΟ, αλλά και κάθε ΠΛΑΙΣΙΟ, με τον υπολογιστή ασχολήθηκε.

Απο την άλλη αν υποψιάζεσαι το USB stick ή/και την υφιστάμενη σύνδεσή σου, γιατί δεν δοκιμάζεις να αλλάξεις SIM και στοιχεία σύνδεσης?

Δημοσ.

απλα θα αλαξω συνδεση και θατο δω

Μόλις τώρα, athanasin είπε

απλα θα αλαξω συνδεση και θατο δω

ευχαρηστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...