Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εγώ και η κοπέλα μου σκεφτόμαστε τον τελευταίο καιρό να μετακομίσουμε απο μια γκαρσονιέρα σε κάτι πιο μεγάλο. 
ψάχναμε κάτι γύρο στα 70 τμ max αλλα στην αναζήτηση βρήκαμε ένα πολύ ωραίο σπίτι στην περιοχή άνω πατησιά το οποίο είναι στα 103τμ.
αυτό που με φοβίζει είναι βέβαια ο λογαριασμός της ΔΕΗ και δεν ξέρω εάν έχουν κριτήρια βάση τον τετραγωνικών στις χρεώσεις και λοιπούς φόρους. 

Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει στο περίπου πόσα θα βγαίνει το μήνα (4μηνο); αξίζει να κάνουμε παροχή ρεύματος με κάποιον άλλον πάροχο εκτος ΔΕΗ; 

• Super Moderators
Δημοσ.

Βάση των τετραγωνικών είναι μόνο τα δημοτικά τέλη αν δεν κάνω λάθος. Σε όποιον πάροχο και να πας θα είναι ίδια...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, lazlo1992 είπε

Καλησπέρα εγώ και η κοπέλα μου σκεφτόμαστε τον τελευταίο καιρό να μετακομίσουμε απο μια γκαρσονιέρα σε κάτι πιο μεγάλο. 
ψάχναμε κάτι γύρο στα 70 τμ max αλλα στην αναζήτηση βρήκαμε ένα πολύ ωραίο σπίτι στην περιοχή άνω πατησιά το οποίο είναι στα 103τμ.
αυτό που με φοβίζει είναι βέβαια ο λογαριασμός της ΔΕΗ και δεν ξέρω εάν έχουν κριτήρια βάση τον τετραγωνικών στις χρεώσεις και λοιπούς φόρους. 

Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει στο περίπου πόσα θα βγαίνει το μήνα (4μηνο); αξίζει να κάνουμε παροχή ρεύματος με κάποιον άλλον πάροχο εκτος ΔΕΗ; 

Ο λογαριασμός της ΔΕΗ θα είναι ο ίδιος , θα αλλάζουν τα δημοτικά τέλη τα οποία, νομίζω, ότι είναι ίδια (άνα τεραγωνικό) για τον ίδιο δήμο.

Έτσι, αν ψάχνετε στον ίδιο δήμο με αυτό που μένετε ήδη δες σε έναν λογαριασμό ρευματός σου ποιά είναι η χρέωση του τετραγωνικού (το γράφει πάνω) και κανε τον πολλαπλασιασμό/

ΥΓ: ίσως να εξαρτάται για μεγάλους δήμους και από τη δημοτική ενότητα (πχ άλλη τιμή το Κολωνάκι και άλλη τα Πετράλωνα).

Επεξ/σία από DrLo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...