Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 2 χρόνια ήταν η Σαρλιζ Θερόν στην Ελούντα(Κρήτη) κ άφησε 500€ σε 2 σερβιτόρους σε ταβέρνα γνωστού μου.Οταν το είδε στο pos της είπε μηπως κάνατε λαθος;;

Επεξ/σία από xrist0s4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 2 3 gr μαγαζια οι εργαζομενοι + ιδιοκτητες μοιραζονται εκατονταδες χιλιαδες tips...

Φορολογικα δεν ξερω πως τα καλυπτουν .σε ενα φορουμ λενε οτι θα τα δηλωνουν σαν εισπραττόμενα έσοδα τρίτων χωρίς αποτελεσματικό λογαριασμό και ημερήσια εκαθάριση.αν ισχυει αυτο και οντως το κανουν νομιζω εχει φορολογηση κλιμακωτη αναλογα εσοδα μαγαζιου...

Λογικα στο pos θα επρεπε να δηλωνουν χειριστη και ισως ετσι θα βγαζουν ακρη...και θα επρεπε να τα δηλωνουν σαν εισοδημα στην εφορια τους

Επεξ/σία από kage
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αν μου επιτρέπετε και με την καλησπέρα μου

διαβάζοντας τα παραπάνω μου δημιουργήθηκε μια απορία και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Καλά ο διανομέας να λάβει φιλοδώρημα για να του πάει τα πράγματα σωστά όπως λέτε αν και σίγουρα δεν γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα πάρει φιλοδώρημα. Όμως για την παράδοση των φαγητών - καφέδων κλπ, δεν ευθύνεται μόνο ο διανομέας... Υποτίθεται ότι κάποιος τα προετοιμάζει, τα φτιάχνει, τα συσκευάζει και τα παραδίδει στον διανομέα... Αυτοί οι αφανείς "ήρωες" που ακριβώς κατούρησαν στο πηγάδι?

Δημοσ.

Αυτοι οι υπαλληλου οτι κανουν το κανουν σε συνθηκες πολυ καλυτερες απο τον διανομεα. Φυσικα και ειναι κι αυτοι συμμετοχοι αλλα στο μαγαζι τους με ολες τις ανεσεις ενω ο διανομεας ................

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, papvag είπε

Αν μου επιτρέπετε και με την καλησπέρα μου

διαβάζοντας τα παραπάνω μου δημιουργήθηκε μια απορία και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Καλά ο διανομέας να λάβει φιλοδώρημα για να του πάει τα πράγματα σωστά όπως λέτε αν και σίγουρα δεν γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα πάρει φιλοδώρημα. Όμως για την παράδοση των φαγητών - καφέδων κλπ, δεν ευθύνεται μόνο ο διανομέας... Υποτίθεται ότι κάποιος τα προετοιμάζει, τα φτιάχνει, τα συσκευάζει και τα παραδίδει στον διανομέα... Αυτοί οι αφανείς "ήρωες" που ακριβώς κατούρησαν στο πηγάδι?

O ιδιοκτήτης πάλι στην απέξω;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

και όχι μόνο. Αυτός που έφερε τις πρώτες ύλες στο κατάστημα και τις ξεφόρτωσε από το φορτηγό στην απ έξω; Πείτε μου ένα σοβαρό λόγο, γιατί να μείνει στην απ έξω αυτός. Κι αυτός φιλοδώρημα.

Μη πω και γι αυτόν τον τύπο στο συνεργείο, μέσα στα λάδια που έκανε service στο φορτηγό που μετέφερε τις πρώτες ύλες στο κατάστημα. Αυτός ο ήρωας που κατούρησε; Κι αυτός φιλοδώρημα.

Να το συνεχίσω;

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Εγώ που θα δοκιμάσω αυτά που μου φέρνουν με κίνδυνο να πάθω τίποτα δε θα μου δώσω φιλοδώρημα?

Δημοσ.

Παλι τα ιδια..

3 ώρες πριν, papvag είπε

Όμως για την παράδοση των φαγητών - καφέδων κλπ, δεν ευθύνεται μόνο ο διανομέας

Ο διανομεας ευθυνεται για την παραδοση,κανεις αλλος.

Δικο του μηχανακι,δικες του οι βενζινες ,δικο του και το ρισκο να σκοτωθει για να πιεις εσυ τον καφε σου.

Μπορει το μηχανακι και οι βενζινες να ειναι του καταστηματος,αλλα αυτο συνηθως ειναι η εξαιρεση στον κανονα,παρ'ολα αυτα αυτο δεν αναιρει το ρισκο του διανομεα.

Οταν θα πας εκει να παρεις το καφεδακι σου,μπορεις να αφησεις ενα 20λεπτο για το προσωπικο.

2 ώρες πριν, Bitbit είπε

Να το συνεχίσω;

Εαν τρολαρεις ναι,συνεχισε το,αν δεν τρολαρεις καλο ειναι να σταματησεις.

Εχει δεν εχει μιση μερα ζωη ακομα το thread.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...