Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον. Ενας φιλος μου αρχιζει σιγα σιγα και ανοιγει καταστημα εστιασης. Θελει να εχει αποτι καταλαβα οθονη με touch για τις παραγγελιες οι οποιες θα γινονται και online. Μιλησε με μια εταιρια και του εστειλε αυτη την προσφορα. Πολλα τα λεφτα Αρη. Μου ειπε μηπως υπαρχει αλλος τροπος ωστε να εξοικονομισει καποια χρηματα. Μπορει να κανει κατι αλλο?

KCJGmgm.png

Δημοσ.

Τα fritz router είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν, μαζί με τα Draytek που είναι θηρία. Θα μπορούσε να είχε και cisco αλλά όσο έχει το σύνολο που θα δώσει, έχει 1 cisco router :P Το fritz, το αφήνεις να δουλεύει, και το ξεχνάς ! ούτε restart ούτε κολλήματα. Είναι αθάνατο.

Η τερματική συνοδεύεται με εγγύηση, οπότε τα 660Ευρώ δικαιολογούνται. Κάποτε είχα δώσει χιλιάρικο και δεν ήταν ΚΑΝ υπολογιστής !

Το software είναι υποχρεωμένος να το έχει original, το όλο πακέτο είναι σε καλή τιμή, αφού υπάρχει support. ;)
Το ότι η τερματική έχει SSD είναι μεγάλο συν γιατί δεν θα έχεις άγχος ότι θα βαρέσει δίσκο. Πολύ σημαντικό αφού θα δουλεύει μέρα-νύχτα συνέχεια.

Καλή αρχή από εμένα ^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα μια χαρα μου φαινεται..... απο που να κοψει; να παρει μεταχειρισμένο Pos? δε λεει...

σισως τους κανει ενα παζαρι να κοψει κατι απο την "εγκατασταση" και να πεσει στο διχιλιαρο

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Αυτό που θα κάνει ναι, πρωτότυπο.

Παω πασο τοτε. Ελπιζω να εχει προυπηρεσια στο χωρο,αλλιως και τη μπιγιονσε να φερνει καθε βραδυ να χορευει δε λεει τιποτα,το πιο βασικο ειναι η εμπειρια,οχι οι ιδεες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, webparts είπε

Παω πασο τοτε. Ελπιζω να εχει προυπηρεσια στο χωρο,αλλιως και τη μπιγιονσε να φερνει καθε βραδυ να χορευει δε λεει τιποτα,το πιο βασικο ειναι η εμπειρια,οχι οι ιδεες.

Εχει εχει. Εχει δουλεψει σε παρα πολλα μαγαζια, εχει δει τι γινεται και ειναι πολυ ξυπνιο παιδι. Το οτι ανοιγει και ο καθε πικραμενος μαγαζι, ναι το γνωριζω. Γεμισαμε με καφε και φαγαδικα απο αχρηστους ιδιοκτητες.

Επεξ/σία από Alex-V
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex-V είπε

Το οτι ανοιγει και ο καθε πικραμενος μαγαζι, ναι το γνωριζω. Γεμισαμε με καφε και φαγαδικα απο αχρηστους ιδιοκτητες.

Και μετα κλεινουνε,αφου εχουν ηδη κανει τη σχετικη ζημια στους υπολοιπους.

Οπως και να το κανεις,παρ'ολο που δε συγκεντρωνουν οσα χρειαζονται για να επιβιωσει το μαγαζι,παιρνουν ενα ποσοστο απο αλλους πιο σωστους επαγγελματιες,αναγκαζοντας τους να δουλευουν στο οριο..
Και μετα μας φταιει και η κριση..

• Like 2
Δημοσ.

Την τελευταία φορά που τσέκαρα αυτό λεγόταν ανταγωνισμός. Και όταν κλείνει κάποιος άσχετος το μαγαζί του, πες το θεία δίκη, πες το λογικό ή ό,τι θες.

Το πρόβλημα με τα παραπάνω πάντως δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεται

Δημοσ.

Alex, η τιμή για το hardware θεωρώ πως είναι μια χαρά.
Για το software δεν ξέρω, μια και δεν ξέρω τη συγκεκριμένη εταιρία.

Αυτό που δεν είναι politically correct είναι να δίνεις φόρα παρτίδα προσφορά στο internet.
Προσωπικά εμένα θα με ενοχλούσε να το έκαναν σε δική μου.

Εύχομαι στο φίλο σου καλή επιτυχία :)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...