science Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Kαλημερα παιδια!Λοιπον,αγορασα πριν απο 2 βδομαδες απο αυτο το site ενα le max2 ηρθε σημερα το κουτακι και οταν το ανοιξα προς τεραστια μου εκπληξη δεν ειχε μεσα κινητο αλλα ενα mobile telesope αξιας 8 δολλαριων. Επικοινωνησα με το site σε πρωτη φαση μου εκαναν refund τα 44 ευρω του τελωνειου!Μου ζητησαν φωτογραφιες απο το πακετο και απο το αντικειμενο που παρελαβα μου ζητησαν συγγνωμη βεβαια αλλα αρνουνται να μου κανουν refund αν δεν στειλω πισω το λαθος πακετο που κοστιζει 8 δολλαρια στο site τους.Τους ζητησα ευγενικα οτι μπορω να πληρωσω το λαθος προιον και να μου κανουν refund τα υπολοιπα!Να απευθυνθω στο paypal? Αυτη η διαδικασια εχει παρει 15 μερες απο τοτε που ηρθε το δεμα.
moutsa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Όταν παρέλαβες το πακέτο σου είχε σημάδια ότι είχε ανοιχτεί? Το περιεχόμενο του κουτιού σίγουρα δεν αντιστοιχεί στην χρέωση του τελωνείου εκτός και αν βασίστηκαν στην στην τιμή που είχαν δηλώσει. Αν θες πες μας την αναγραφόμενη τιμή για να δούμε αν αντιστοιχεί με την χρέωση του τελωνειου .
isay Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Και το paypal θα σου πει να το στειλεις πίσω (κρατώ μια επιφύλαξη οτι ίσως σου πληρώσει και τα έξοδα) και μετα θα γινει refund. Αν δεν ειχες παραλαβει θα εβαζες μπροστά το paypal.
science Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ειχε ανοιχτει μου το επιβεβαιωσαν στα ελτα!Βασιστηκαν στη αναγροφομενη τιμη και στα αναγραφομενα προιοντα.Δλδ θα πληρωσω και μεταφορικα επειδη μου εστειλαν λαθος προιον και ταλαιπωρουμαι 2 μηνες??
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Ελπίζω να είχες κάνει unboxing video... Το λέω πάντα να κάνετε πάντα όταν ειδικά περιμένετε πακέτα αξίας.
science Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 οχι δεν εχω κανει παρολο αυτα η τρυπα στο πακετο που εκανα ειναι τοσο μικρη που φαινεται οτι εχει βγει απο μεσα η αυτο που μου εστειλαν καιι μονο..
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, science είπε οχι δεν εχω κανει παρολο αυτα η τρυπα στο πακετο που εκανα ειναι τοσο μικρη που φαινεται οτι εχει βγει απο μεσα η αυτο που μου εστειλαν καιι μονο.. Τι να σ πω Ελπίζω να βγάλεις άκρη. Πάντως να βγάζετε παιδιά γενικά unboxing video,θα βρίσκεται μετά εύκολα το δίκιο σας και όλα θα είναι πιο ωραία αν γίνει μια στραβή
moutsa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Το θετικο ειναι ότι έχουν παραδεχτεί το λάθος αλλά ζητάνε επιστροφή του πακέτου. Αναγκαστικά θα πρέπει να κάνεις dispute ώστε να είσαι καλυμμένος και αν επιμένουν στην επιστροφή του πακέτου να αξιώσεις το κόστος των μεταφορικών που είναι τουλάχιστον 15€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα