Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω σκοπό να αγοράσω έναν Γενειοφόρο Δράκο σε μικρή ηλικία ώστε να τον μεγαλώσω εγώ. Φυσικά θα αγοραστεί με τερράριουμ μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο ώστε να έχει άνεση και αυτό και η τσέπη μου και να μη τα σκάσω για μεγαλύτερο μετά. Πρόσφατα έκανα αρκετό ψάξιμο ώστε να μπώ στο λούκι του χόμπυ των ερπετοειδών. Οπότε επέλεξα ένα σαυροειδές του οποίου μπορώ να υπερκαλύψω τις ανάγκες και σε θέμα εξόδων και σε θέμα ασχολίας.

Το θέμα είναι, υπάρχει στο Ηράκλειο κάποιο κατάστημα εξειδικευμένο; Επειδή είδα και διάβασα πολλά, υπάρχουν περιπτώσεις (σε όλα σχεδόν τα κοινά πετ σοπ) που τα κακομεταχειρίζονται με αποτέλεσμα να βγάζουν μετέπειτα προβλήματα και εν τέλει να πεθαίνουν δυστυχισμένα. πχ όταν τα ταϊζουν μόνο έτοιμες ζωικές τροφές με αποτέλεσμα μετά να μην λαμβάνουν σωστές πρωτεϊνες και να μην τρώνε φυτά για τη σωστή ανάπτυξη τους. Ή να μην βάζουν τις κατάλληλες λάμπες και να μην τις αντικαθιστούν όποτε πέφτει η απόδοση. Ή που βάζουν ολα τα αρσενικά σε ένα τερράριουμ με αποτέλεσμα να κανιβαλίζονται.

Εγώ θέλω αρχικά να συνεργαστώ με κάποιο σοβαρό κατάστημα, να πάρω ένα υγειές ζωάκι και να υπάρχουν γνώσεις από το καταστημα για τη μετέπειτα υποστήριξη μου (τροφές, λαμπες, συμβουλές κλπ κλπ κλπ)

Ευχαριστώ, περιμένω προτάσεις!!

Δημοσ.

"Εξειδικευμένο" στα ερπετά pet shop στο Ηράκλειο δεν έχω στο νου μου.

Ένα μόνο ξέρω στην 62 Μαρτύρων (απέναντι περίπου απ'τις 62 Γεύσεις) που έχει terrarium με κάτι τέρατα μέσα. :P

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ guys! Εξυπηρετήθηκα από το ΔΑΜΙΓΟΣ pet Shop πάρα πολύ καλά θα έλεγα στην Λεωφόρο Ούλωφ Πάλμε. Ορίστε και μία σαύρα που εκδήλωσε εξ αρχής το είδος της!

sayra.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου τα ερπετα δεν σου δινουν καμια χαρα και δεν ειναι οικοσιτα ζωα,ταλαιπωρια γιαυτο και για σενα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...