kats7rvGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Εχω μια ερωτηση,μπορω να βαλω ενα μικρο ποσο σε χρεωστικη καρτα συγγενικου προσωπου α' βαθμου σε τραπεζα πειραιως χωρις να ειναι παρον?Χωρις να εχω καποιο βιβλιαριο η καποιο iban για να κανουν μεταφορα,μονο με την χρεωστικη και την ταυτοτητα μου.Επισης υπαρχει χρεωσει καταθεσης χρηματων?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ονομα. επίθετο και ιβαν είναι απαραίτητα, και εσυ πρέπει να εχεις τραπεζικό λογαριασμό απο οπου θα γινει η μεταφορά προς τον αλλο λογαριασμό, ο βαθμός συγγένειας δεν εχει να κανει τίποτα με την συναλλαγη, μεταφορά χρημάτων μπορείς να κάνεις σε οποιοδήποτε λογαριασμο Χρεώσεις δεν υπάρχουν μόνο αν ο λογαριασμός σου και ο λογαριασμός του άλλου ειναι στην ιδια τράπεζα. (Τις χρεωστικές ξεχνατες δεν συμμετέχουν πουθενά στην παραπάνω διαδικασία)
kats7rvGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα δεν θελω να κανω καποια μεταφορα,απλος θελω να καταθεσω καποιο ποσο για να βγαλω τα λεφτα απο το ατμ μιας και δεν μπορω να μπω στην τραπεζα και να κανω αναληψη των χρηματων αφου η καρτα ειναι σε αλλο ονομα. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από kats7rvGR
Adrian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Το να πας να ψωνίσεις με κάρτα αλλουνού πάει και έρχεται.. Να πας σε ταμείο τράπεζας να χρησιμοποιήσεις κάρτα που δεν σου ανήκει δεν το βλέπω
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 ...και γιατι δεν το λες απο την αρχη οτι θέλεις η συναλλαγη να γίνει απο ατμ, τα νύχια μας θα μυρίσουμε Η χρεωστική που εχεις ανησει σε αυτον που θελεις να κανεις την καταθεση?
Adrian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Θέλει να καταθέσει 3€ στο ταμείο να συμπληρωθούν στα 17€ που έχει μέσα για να μπορεί να κάνει ανάληψη τα 20€ από το ΑΤΜ.. αυτό κατάλαβα εγώ
kats7rvGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Adrian είπε Θέλει να καταθέσει 3€ στο ταμείο να συμπληρωθούν στα 17€ που έχει μέσα για να μπορεί να κάνει ανάληψη τα 20€ από το ΑΤΜ.. αυτό κατάλαβα εγώ Κατι τετοιο, φοιτητικες αφραγκιες Η καρτα ειναι στο ονομα της μανας μου και εχει μεσα 39,54...
Adrian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μπορίς να κάνεις κατάθεση 5€ στο ΑΤΜ, αν είναι με BNA (χωρίς φάκελο) θα φανούν άμεσα και στο καπάκι βγάζεις τα 40 1
kats7rvGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Adrian είπε Μπορίς να κάνεις κατάθεση 5€ στο ΑΤΜ, αν είναι με BNA (χωρίς φάκελο) θα φανούν άμεσα και στο καπάκι βγάζεις τα 40 Πως θα ξερω αν το ατμ υποστηριζει ΒΝΑ ομως?Αφου δεχεται 5€ θα το κανω ετσι αμα ειναι,ευχαριστω! edit: βρηκα απο το δικτυο καταστηματων της πειραως ατμ με online καταθετηριο Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από kats7rvGR
Adrian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Το λέει για online κατάθεση (κατάθεση χωρίς φάκελο).. Εαν πας να κάνεις κατάθεση και δεν σου βγάζει φάκελο τότε είναι online.. Βασικά όλο και κάπου θα το δεις εκεί να το γράφει. Εαν το κάνεις σε ΑΤΜ με φάκελο υπολογίζεις την επομένη εργάσιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα