Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω αν παρακολουθεί (τα site  που μπαίνω κλπ) κάποιος (εργοδότης) το pc που έχω στην δουλειά?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Anonymousx είπε

Καλησπέρα στην παρέα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω αν παρακολουθεί (τα site  που μπαίνω κλπ) κάποιος (εργοδότης) το pc που έχω στην δουλειά?

Γιατι δεν μπαίνεις από ανώνυμη περιήγηση; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Anonymousx είπε

Καλησπέρα στην παρέα.

Καλησπέρα,

όπως αναφέρει και ο @NikosKallithea αν στην εταιρεία που είσαι είναι μέσα σε domain (κυρίως) δεν έχεις τρόπο απόκρυψης από σελίδες που σερφάρεις. 

*τόσο περίεργες είναι οι σελίδες που μπαίνεις; Αν πάντως δεν ήθελε ο εργοδότης σου θα σου είχε κόψει την πρόσβαση...

Δημοσ.
Στις 2/9/2018 στις 8:14 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Με ποιον τρόπο συνδέεσαι στο ιντερνετ είναι εταιρικός υπολογιστής που βλέπει κάποιον σερβερ της επιχείρισης

Ναι είναι εταιρικός υπολογιστής και συνδέεται σε σέρβερ.Αλλα μπορείς να μπεις όπου θες χωρίς περιορισμούς 

Στις 2/9/2018 στις 9:03 ΜΜ, kormos είπε

Καλησπέρα,

όπως αναφέρει και ο @NikosKallithea αν στην εταιρεία που είσαι είναι μέσα σε domain (κυρίως) δεν έχεις τρόπο απόκρυψης από σελίδες που σερφάρεις. 

*τόσο περίεργες είναι οι σελίδες που μπαίνεις; Αν πάντως δεν ήθελε ο εργοδότης σου θα σου είχε κόψει την πρόσβαση...

Δεν είναι περίεργες οι σελίδες που μπαινω (κανα YouTube η τίποτα νέα διαβάζω )απλά θέλω να δω αν μπορούν να δουν  το ιστορικό αν μπω από ανώνυμη περιήγηση 

Στις 2/10/2018 στις 1:45 ΜΜ, fsbmaniac είπε

Φυσικα και μπορει...και ετσι πρεπει...οι υπαλληλοι πληρωνονται για να εργαζονται οχι για να σερφαρουν...

Οι υπάλληλοι έχουν και κάποια διαλείμματα που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν κατά την διάρκεια τους νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Anonymousx είπε

Ναι είναι εταιρικός υπολογιστής και συνδέεται σε σέρβερ.Αλλα μπορείς να μπεις όπου θες χωρίς περιορισμούς 

Δεν είναι περίεργες οι σελίδες που μπαινω (κανα YouTube η τίποτα νέα διαβάζω )απλά θέλω να δω αν μπορούν να δουν  το ιστορικό αν μπω από ανώνυμη περιήγηση 

Οι υπάλληλοι έχουν και κάποια διαλείμματα που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν κατά την διάρκεια τους νομίζω.

Απο τη στιγμή που συνδέεονται σε Server, σαφώς και έχουν πλήρη εικόνα :rolleyes:

Επεξ/σία από kormos
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/2/2018 στις 2:36 ΜΜ, Anonymousx είπε

Αφού μπαίνετε παντού χωρίς περιορισμούς τότε της πλάκας εγκατάσταση έχετε στην εταιρεία σου ή είναι όλα ξεκλείδωτα οπότε πάλι της πλάκας είναι.

Μπορούν να παρακολουθήσουν που μπαίνεις αν ασχοληθούν έτσι όπως το περιγράφεις όμως μάλλον δεν το κοιτάει κανένας.

Τώρα όσον αφορά τους υπαλλήλους το θέμα δεν είναι τι κάνετε στο διάλειμμα αλλά κυρίως σε τί site μπαίνετε και πόσο ασφαλή είναι αυτό για ολόκληρο το υπόλοιπο εταιρικό δίκτυο.

Δημοσ.

Τι θα πει διάλειμμα, οι εταιρικοί υπολογιστές δεν κάνουν διαλύματα.

Μπορείς να αφήσεις τον υπολογιστή και την θέση σου και να πας πχ για τσιγάρο, δεν μπορείς όμως στο διάλειμμα να ανοίξεις  τσόντες, to youtube ή το αγαπημένο σου παιχνίδι και να λιώσεις στο διάλειμμα, αυτό σε όλες τις επιχειρήσεις, όσο και μπάχαλο να είναι απαγορεύεται, ο υπολογιστής είναι εκεί για να τρεχει το λογισμικό της εταιρείας σου και τίποτα άλλο πέραν αυτού

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τι θα πει διάλειμμα, οι εταιρικοί υπολογιστές δεν κάνουν διαλύματα.

Μπορείς να αφήσεις τον υπολογιστή και την θέση σου και να πας πχ για τσιγάρο, δεν μπορείς όμως στο διάλειμμα να ανοίξεις  τσόντες, to youtube ή το αγαπημένο σου παιχνίδι και να λιώσεις στο διάλειμμα, αυτό σε όλες τις επιχειρήσεις, όσο και μπάχαλο να είναι απαγορεύεται, ο υπολογιστής είναι εκεί για να τρεχει το λογισμικό της εταιρείας σου και τίποτα άλλο πέραν αυτού

και μετα ξυπνησες, δεν ειναι καθολου ετσι, οι δουλειες γραφειου εχουν πεντε λεπτα διαλειμα καθε ωρα. και εννοειτε οταν δουλευεις μπορεις να εχεις στο μπακγραουντ να παιζει το youtube. Δουλεια γραφειου με 8 ωρες καθησιο αν δεν κανεις κατι αλλο θα σαλταρεις ετσι και αλλιως, αυτο το ξερουν οι εταιριες και ακομα και οι πιο μεγαλες αφηνουν τα σαιτ ελευθερα (εκτος απο τσοντες).

Επεξ/σία από NemeSis1990
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε

και μετα ξυπνησες, δεν ειναι καθολου ετσι, οι δουλειες γραφειου εχουν πεντε λεπτα διαλειμα καθε ωρα. και εννοειτε οταν δουλευεις μπορεις να εχεις στο μπακγραουντ να παιζει το youtube. Δουλεια γραφειου με 8 ωρες καθησιο αν δεν κανεις κατι αλλο θα σαλταρεις ετσι και αλλιως, αυτο το ξερουν οι εταιριες και ακομα και οι πιο μεγαλες αφηνουν τα σαιτ ελευθερα (εκτος απο τσοντες).

Μαλλον εσυ ΞΥΠΝΗΣΕΣ, συνεχίστε ετσι στις εταιρείες σας.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

Υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας μήπως κάνουμε καμμία αίτηση και εμείς εκεί..  ; :rolleyes:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/14/2018 στις 2:08 ΠΜ, NemeSis1990 είπε

Ακομα και ετσι να ειναι, μπες απο το κινητο σου ρε αδερφε, γιατι να "καταπονεις" τον εταιρικο υπολογιστη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...