Alekos7575 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια!!!!! Θελω επιτοπου να βγαλω μια οnline visa virtual card και να την φωρτιζω απο τραπεζα,,καρτες αλλες κτλ... Υπαρχει λυση? Βρηκα το Entropay αλλα δεν μπορω να την φορτισω με mastercard πειρεως ,,δεν με αφηνει.
spartak1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Alekos7575 είπε Καλησπερα παιδια!!!!! Θελω επιτοπου να βγαλω μια οnline visa virtual card και να την φωρτιζω απο τραπεζα,,καρτες αλλες κτλ... Υπαρχει λυση? Βρηκα το Entropay αλλα δεν μπορω να την φορτισω με mastercard πειρεως ,,δεν με αφηνει. H leupay wallet ισως σου κάνει. Κατεβασε την στο κινητο και δες αν σου κάνει
Alekos7575 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Thanks!! Θα το δοκιμασω τωρα! Ευχαριστω Spartak1. Aλλα θελω να την βγαλω στο πσ επιτοπου online να μου στειλουν αμεσως τον μπροστινο και πισω αριθμο κτλ...(οπως στο entropay) Και επισεις να την φορτιζω με αλλες καρτες κανονικες. Το κανει αυτο το entropay αλλα εχει προβλημα η πειρεως. Κατι αλλο εχετε να μου προτεινετε παρακαλω?
theopan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, Alekos7575 είπε Κατι αλλο εχετε να μου προτεινετε παρακαλω? 'Οχι. Η καλύτερη λύση είναι η Leupay Wallet που σου προτάθηκε. Αμέσως τα παίρνεις τα στοιχεία της στη virtual. Και η μόνη που φορτίζει με Ελληνικές κάρτες. Άσε που η entropay έχει μεγάλες προμήθειες από όσο είδα.
sarantatessera Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλήθεια ρε παιδιά γιατί δεν δέχεται MasterCard η Entropay; Θέλω να βάλω χρήματα σε στοιχηματικό site και επειδή έχω μόνο MasterCard δεν μπορώ να βρω τρόπο να το κάνω. Ούτε στη Skrill ούτε Neteller δέχονται MasterCard, ήλπιζα στην Entropay μιας και δημιουργείς visual Visa Card αλλά δεν με αφήνει να βάλω χρήματα. Έχετε να προτείνετε κάτι; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από sarantatessera
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα