Tzimmys Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: βαριά 200, θα προτιμούσα παρακάτω. 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Σερφάρισμα, φωτογραφίες, βίντεο, kodi 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5" και πάνω.... 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, (nfc, ραδιόφωνο... δύσκολα να τα έχει όλα αυτά, αλλά λέω εγώ), πάντως σίγουρα τα δακτυλικά.... 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΝΑΙ 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι για 800άρα, χωρίς να τρελαίνομαι... 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Από παντού... 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Και για μεταχειρισμένο... Μπαίνω στο kimovil και βλέπω κινητά που να πληρούν αυτά που θέλω, αλλά θέλω την βοήθειά σας στο εξής. Τελευταία δουλεύω συνεχώς xiaomi, και μου φαίνεται δύσκολη η μετάβαση σε άλλο gui. (εκεί που στην αρχή το συχαινόμουν...) Επίσης, με ενδιαφέρει πολύ που υπάρχει τόσο ενεργή κοινότητα από π΄/ισω και πέραν των συνεχών αναβαθμίσεων, όλα δουλεύουν πιο γρήγορα.... Ποιο γρήγορα βγουν ενημερώσεις, πιο γρήγορα θα ρουταριστούν, πιο γρήγορα (και εύκολα) θα επιδιορθωθούν μπρικαρίσματα, πιο γρήγορα θα κυκλοφορίσουν mods για κάμερες, ήχους κτλ.... Κυκλοφορεί σε τέλεια τιμή το nubia z17 mini, αλλά παρότι κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 17 (ούτε χρόνο), είναι ακόμα με android 6.... Σε γειτονικό forum που άνοιξα θέμα για το συγκεκρημένο, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Στο xda, ελάχιστα πράγματα. Κανα δυο rom ακόμα, μέχρι εκεί. Στο 4pda παλεύουν να κάνουν κάτι, αλλά όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά με αποθαρρύνουν.... Υπάρχουν κινητά που να έχουν καλή υποστήριξη, σαν της xiaomi? Με τα κριτήρια που θέλω? Σας ευχαριστώ!!
saruman123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html Για φωτογραφίες την νύχτα όχι και τόσο καλή,την ημέρα ικανοποιητική. Μην ξεχνάς ότι δίνεις για μια μεσαία κατηγορία. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Υποστήριξη + μεσαία κατηγορία= xiaomi. 2
Tzimmys Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Φίλε saruman123 Καταρχήν σε ευχαριστώ, τ'οσο για εμένα, όσο και επειδή βλέπω ότι το forum το έχεις πάρει παραμάσχαλα και προσπαθείς να βοηθήσεις τους πάντες, στο θέμα κινητό. Το redmi note 2, λοιπόν, το πήρε ο αδερφός της γυναίκας μου και δεν μου άρεσε καθόλου στην βραδινή φωτογράφηση και για αυτό έψαχνα κάποιο άλλο.... Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, είμαι κάθε μέρα στο kimovil και μετά youtube και γκουγκλάρισμα για να δω κυρίως αποτελέσματα φωτογραφικής, ηχεία, και υποστήριξη... Έψαξα LeRee Le 3, LeeCo Max 2, Huawei Honor 6x, Nubia M2, Meizu M6 Note, Nubia z17 mini, Huawei Honor 9 lite, , Huawei Honor 7x, Xiaomi Mi Max 2..... Ε τελικά, κατέληξα, ότι η πρόταση που έκανες εξαρχής, είναι η καλύτερη... Έχει τα πάντα, εκτός από nfc και η νυχτερινή κάμερα δεν είναι πολύ καλή. Στα χρήματα που ζητάει, είναι δύο θεματάκια που μπορώ να παραβλέψω. Και πάλι σε ευχαριστώ..... Τώρα μένει να μιλήσω με τα σκρουτζομάγαζα, γιατί πολλοί λένε ότι δίνουν το global, και δεν έχουν την 800άρα. Παραμυθιάζουν τον κόσμο με το ότι και καλά δίνουν Ελληνική rom.
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Tzimmys είπε Φίλε saruman123 Καταρχήν σε ευχαριστώ, τ'οσο για εμένα, όσο και επειδή βλέπω ότι το forum το έχεις πάρει παραμάσχαλα και προσπαθείς να βοηθήσεις τους πάντες, στο θέμα κινητό. Το redmi note 2, λοιπόν, το πήρε ο αδερφός της γυναίκας μου και δεν μου άρεσε καθόλου στην βραδινή φωτογράφηση και για αυτό έψαχνα κάποιο άλλο.... Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, είμαι κάθε μέρα στο kimovil και μετά youtube και γκουγκλάρισμα για να δω κυρίως αποτελέσματα φωτογραφικής, ηχεία, και υποστήριξη... Έψαξα LeRee Le 3, LeeCo Max 2, Huawei Honor 6x, Nubia M2, Meizu M6 Note, Nubia z17 mini, Huawei Honor 9 lite, , Huawei Honor 7x, Xiaomi Mi Max 2..... Ε τελικά, κατέληξα, ότι η πρόταση που έκανες εξαρχής, είναι η καλύτερη... Έχει τα πάντα, εκτός από nfc και η νυχτερινή κάμερα δεν είναι πολύ καλή. Στα χρήματα που ζητάει, είναι δύο θεματάκια που μπορώ να παραβλέψω. Και πάλι σε ευχαριστώ..... Τώρα μένει να μιλήσω με τα σκρουτζομάγαζα, γιατί πολλοί λένε ότι δίνουν το global, και δεν έχουν την 800άρα. Παραμυθιάζουν τον κόσμο με το ότι και καλά δίνουν Ελληνική rom. Σε ευχαριστώ ,το χαβαλε και το χόμπι μου κάνω . Για να μην ταλαιπωρεισαι δες τα στάνταρ που ξέρω που δεν θα έχεις θέμα phonegallery.gr e-deal.gr mymegastore.gr youhou.gr mygad.gr Υπόψην τα δύο τελευταία έχουν δυο χρόνια εγγύηση καταστήματος. 1
Tzimmys Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ωραίος. Κοιτάω το 3/32, νομίζω πως το μεγαλύτερο είναι υπερβολή, ιδίως από την ώρα που παίρνουν και micro sd. Τα 3 gb ram, τα θεωρώ αρκετά για τώρα αλλά και για κάμποσο καιρό ακόμα. Θα τους πάρω και τηλ αύριο και βλέπουμε. Να είσαι καλά !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα