isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι ουτε εσύ θα χαρείς το gateway. Τον adaptor θα μπορούσες να το βρεις σε τοπικά μαγαζια 1-1,5ευρω. Θα σου πω τι ειδα εγω οτι εκανες. Βρήκες ένα αυτοκινητο που σου έκανε αλλα επειδή δεν σου εκαναν δώρο μια βεντουζα τζαμιου για να βαλεις το gps, ακυρωσες την παραγγελια του αυτοκινητου. Βεβαια εχει το καλο του το θεμα. Λογω gearbest μπορει να γλλυτωσες απο διαφορους μπελάδες Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από isay
antonisem Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 23 ώρες πριν, moumos είπε Εχω κάνει αρκετές αγορές από το GB και πρόσφατα είπα να αγοράσω ένα gateway από ευρωπαική αποθήκη. Αφού έκανα την αγορά, ζήτησα κ έναν αντάπτορα ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω κ μου απάντησαν ότι ένα τέτοιο εξάρτημα χρεώνεται και εάν συμφωνώ μπορούν να το αποστείλουν με απλό ταχυδρομείο από Κίνα. (Αναμονή δηλ. 3-4 μηνών.) Τελικά έκανα ένα cancel και να τον χαίρονται τον αντάπτορα. Πραγματικά! Και εγω ετσι μια φορα και μου λενε απο κινα δωρεαν θα στο στειλουμε (dont worry my friend). Του ειπα χαιρετισματα στην Τσου Λι
moumos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μα το πρόβλημα μου δεν ήταν το κόστος του αντάπτορα, αλλά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην επικοινωνία μαζί τους. Η presale question αφορούσε τον αντάπτορα κ εάν υπήρχε η δυνατότητα να τον συμπεριλάβουν στην αποστολή. Απάντησαν καταφατικά κ κατόπιν ακολούθησε η παραγγελία από EU. Εκεί διαπίστωσα ότι τελικά δεν υπάρχει αντάπτορας και μου είπαν να παραγγείλω από Κίνα αν θέλω κ όποτε έρθει.
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Που να δεις τις after sales απαντησεις αν σου κάτσει προβλημα ... Αν θες σοβαρό μαγαζί με παντελονια (αλλα 15-20% πιο ακριβές τιμές) κοιτάς μονο banggood με μέθοδο αποστολής priority direct mail. 2
aces Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/13/2018 στις 10:53 ΠΜ, moumos είπε Μα το πρόβλημα μου δεν ήταν το κόστος του αντάπτορα, αλλά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην επικοινωνία μαζί τους. Η presale question αφορούσε τον αντάπτορα κ εάν υπήρχε η δυνατότητα να τον συμπεριλάβουν στην αποστολή. Απάντησαν καταφατικά κ κατόπιν ακολούθησε η παραγγελία από EU. Εκεί διαπίστωσα ότι τελικά δεν υπάρχει αντάπτορας και μου είπαν να παραγγείλω από Κίνα αν θέλω κ όποτε έρθει. η επικοινωνια μαζι τους ειναι σκοπιμη, εσκεμμενη και προβληματικη. Με οσους κινεζους εχω μιλησει ή ρωτησει κατι απο ebay/ali κλπ για ερωτησεις παντοτε απαντουσαν to the point (οι περισσοτεροι) που λεμε εντος θεματος. Τo GB απανταει offtopic οτι και να τους ρωτησεις (9 στις 10 φορες) ειτε λεγεται ανταπτορας του 1,5 ευρω ειτε που ειναι η παραγγελια των 250 ευρω κλπ. Η ελλειψη καταστηματων πλεον ειναι εμφανεις για αγορες απο Κίνα οπως και οι ελαχιστοι τροποι αποστολης αλλα πολυ περισσοτερο η απιστευτη-απαλευτη αναμονή σε χρονους παραδοσης (παλαιοτερα δεν ητανε τετοιο χαλι). Ναι σιγουρα οι αγορες απο Κινα πρεπει να ειναι συνειδητη επιλογη (κ να εχουμε υπομονη κλπ) και δεν ειναι για ολους ομως εδω μιλαμε για ανομονες απο 2 με 2,5 μηνες και πανω που παλαιοτερα δεν επαιζαν τοσο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από aces 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα