APPLEGEEK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Ιρλανδια φαντασου ο μεσος ορος μισθου ειναι 55.000 ευρω ανα ετος και μιλαμε με αυτα ζεις ισα ισα ουτε καν μονος σου. για να πεις σε οτι στο δουβλινο ζεις θες 100.000 για ανετη ζωη και αυτο μονος σου! το εχω ψαξει για να παω, ηθελα 2000 ενοικιο και αυτο οχι κατι τρομερο ενα υπνοδωματιο. απο την αλλη ομως περα απο ενοικιο ναι εχεις δυναμη χρηματος αυτο ειναι αληθεια! https://ie.thesalarycalculator.co.uk/salary.php πες οτι δινεις ενοικιο 2000 για να ζεις μονος, εξοδα σπιτιου αλλα 100-200, εξοδα μετακινιζεις 100? δεν θυμαμαι. ιντερνετ 50-100? με 55.000 σου μενουν 1000 ευρω για φαει. πες θες 100--200 για φαει εγω τρωω εξω πολλες φορες. δεν θες και ρουχα? δεν θα πας και ελλαδα? απο τα 3200 μενειες στο τελος με 600-800 εαν μαγιρευιεις. καλα ειναι παιδια καλα ειναι...αλλα το εξωτερικο ειναι δυσκολο παρα πολυ . πρεπει να εισαι ηρωας
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Ιρλανδια φαντασου ο μεσος ορος μισθου ειναι 55.000 ευρω ανα ετος και μιλαμε με αυτα ζεις ισα ισα ουτε καν μονος σου. για να πεις σε οτι στο δουβλινο ζεις θες 100.000 για ανετη ζωη και αυτο μονος σου! το εχω ψαξει για να παω, ηθελα 2000 ενοικιο και αυτο οχι κατι τρομερο ενα υπνοδωματιο. απο την αλλη ομως περα απο ενοικιο ναι εχεις δυναμη χρηματος αυτο ειναι αληθεια! https://ie.thesalarycalculator.co.uk/salary.php πες οτι δινεις ενοικιο 2000 για να ζεις μονος, εξοδα σπιτιου αλλα 100-200, εξοδα μετακινιζεις 100? δεν θυμαμαι. ιντερνετ 50-100? με 55.000 σου μενουν 1000 ευρω για φαει. πες θες 100--200 για φαει εγω τρωω εξω πολλες φορες. δεν θες και ρουχα? δεν θα πας και ελλαδα? απο τα 3200 μενειες στο τελος με 600-800 εαν μαγιρευιεις. καλα ειναι παιδια καλα ειναι...αλλα το εξωτερικο ειναι δυσκολο παρα πολυ . πρεπει να εισαι ηρωας Στα 55000 σου μένουν 4583 το μήνα. Βγάζεις τα 2000 για το ενοίκιο και μένουν 2583, τα υπόλοιπα που ξοδεύονται ? Το μέσο κόστος για να φας έξω να μαγειρέψεις σπίτι ή να αγοράσεις κάποιο ρούχο πόσο είναι περίπου?
APPLEGEEK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Στα 55000 σου μένουν 4583 το μήνα. Βγάζεις τα 2000 για το ενοίκιο και μένουν 2583, τα υπόλοιπα που ξοδεύονται ? Το μέσο κόστος για να φας έξω να μαγειρέψεις σπίτι ή να αγοράσεις κάποιο ρούχο πόσο είναι περίπου? 55000 3259 ευρω μιλαμε παντα για μοικτα φιλε μου- εαν ηταν καθαρα εισαι ανετος στο εξωτερικο οταν σου λενε μισθο ειναι ΠΑΝΤΑ μικτα !!!! Salaries And Financing [ Edit ] Average Monthly Net Salary (After Tax) 2,314.76 € https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Dublin Rent Prices in Dublin are 373.96% higher than in Athens https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Greece&country2=Ireland&city1=Athens&city2=Dublin&tracking=getDispatchComparison βασικα με 1000 ευρω ελλαδα και ενικιο να δινεις εισαι αρχοντας παιδια - και στο κατω κατω ζεις Ελλαδαρα....ζωαρα κανεις με την φραπεδαρα σου
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Ναι έχεις δίκιο για τα μεικτά και τα καθαρά, δεν τα έλαβα υπόψη.
APPLEGEEK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Ναι έχεις δίκιο για τα μεικτά και τα καθαρά, δεν τα έλαβα υπόψη. εκανα και λαθος ο μεσος ορος ειναι στα 46.000. 55.000 παιρνουν μανατζερ σε καλη θεση. εμενα με πηραν 10 φορες αυτην την εβδομαδα και μιντ μανατζερ στα 35.000 μικτα παντα. τους ειπα ουτε καν ! στα 50.000 αρχιζω και το σκεπτομαι.
Lanike71 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε 55000 3259 ευρω μιλαμε παντα για μοικτα φιλε μου- εαν ηταν καθαρα εισαι ανετος στο εξωτερικο οταν σου λενε μισθο ειναι ΠΑΝΤΑ μικτα !!!! Salaries And Financing [ Edit ] Average Monthly Net Salary (After Tax) 2,314.76 € https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Dublin Εγώ πάντως βλέπω ότι τα πάντα είναι ίδια με Ελλάδα, εκτός του ενοικίου. Το οποίο, σου επιτρέπει να ζεις χωρίς πρόβλημα.
APPLEGEEK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Lanike71 είπε Εγώ πάντως βλέπω ότι τα πάντα είναι ίδια με Ελλάδα, εκτός του ενοικίου. Το οποίο, σου επιτρέπει να ζεις χωρίς πρόβλημα. ναι αλλα το ενικιο ειναι μινιμουμ μονος σου 2000- τα εξοδα σπιτιου ειναι δηλαδη 2500 , + φαει . στο τελος μενεις με τα ιδια λεφτα Indices Difference Consumer Prices in Dublin are 32.68% higher than in Athens Consumer Prices Including Rent in Dublin are 87.52% higher than in Athens Rent Prices in Dublin are 373.96% higher than in Athens Restaurant Prices in Dublin are 44.96% higher than in Athens Groceries Prices in Dublin are 36.61% higher than in Athens Local Purchasing Power in Dublin is 71.80% higher than in Athens 1
bilya Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 33 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Το μονο που ηθελανα να πω με τα post μου ειναι οτι ναι μεν στο εξωτερικο με πολυ μεγαλυτερο μισθο απο την ελλαδα να μπορεις πιο ευκολα να κανεις ενα χειρουργειο των 10k ευρο...Η να πληρωσεις μια ασφαλεια που να στο καλυπτει. Ομως αντισταθμιζεται απο πολλα αλλα πραγματα που στο εξωτερικο τα πληρωνεις πολυ πολυ πιο ακριβα απο την Ελλαδα. Οπως το ενοικιο,το φαγητο και γενικα η ζωη εξω...Ακομα και οι ηλεκτρικες συσκευες ειναι πιο ακριβες εξω...Ισως και τα αμαξια δεν το εχω ψαξει...Αυτο ηθελα να πω μονο. θα μιλήσω μονο για το UK για να καταλάβεις οτι στην ελλάδα είναι όλα ακριβά κ απλά νομίζεις οτι είναι ακριβά έξω. Δεδομένα βασικός μισθός ελλάδα 600Ε , UK £1,200 ενοίκιο: ελλάδα --> 200Ε = 1/3 του βασικού μισθού UK (πλην λονδινου) £600=1/2 του βασικού μισθού [το 600 είναι ακριβό μιας κ πάντα θα μπορείς να πας να ζήσεις σε κάποιο χωρίο λίγο πιο έξω απο την πόλη με λιγότερο ενοίκιο. φαγητό/καφές : ελλάδα-->2Ε πιτογυρο £3 σαντουιτζ απο τα greggs , καφές -->1-1,5Ε σε πλαστικό , £2-£3 ανάλογα το μαγαζί πάλι η Ελλάδα αναλογικά είναι πιο ακριβή πλην του καφέ. ηλεκτρικες συσκευες: οι τιμές ειναι ίδιες είτε ελλάδα είτε uk άρα πάλι στην ελλάδα είναι πιο ακριβή η ζωή αμάξια: στο uk τουλάχιστον είναι πάμφθηνα σε σχέση με ελλάδα. ΑΛΛΑ αυτό που πάρα μα πάρα πολλοί που κάνετε τέτοιες συγκρίσεις δεν καταλαβαίνετε το εξής ο ΒΑΣΙΚΟΣ μισθός είναι μόνο για συγκεκριμένες δουλειές, αλλά ακόμα κ αυτό παίζεται. Εγώ πχ σαν σερβιτόρος έπαιρνα £1,5 παραπάνω απο τον βασικό. Στην ελλάδα ακόμα κ της καλές μέρες η αύξηση ήταν ανέκδοτο σε πολλούς πόσο μάλλον σήμερα. 1
Zaytsev Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 hour ago, Αλεξανδρος A.92 said: Δεν ψαχνω τιποτα...θεωριες καλες ειναι,η πραγματικοτητα ειναι αλλο πραγμα. Over and out! Η πραγματικότητα είναι κάτι με το οποίο δεν έχεις καμία επαφή. Εγώ μιλάω με στοιχεία, εσύ γράφεις θεωρίες που έχεις πλάσει στο μυαλό σου. 50 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Ακομα και οι ηλεκτρικες συσκευες ειναι πιο ακριβες εξω...Ισως και τα αμαξια δεν το εχω ψαξει... Τίποτα δεν έχεις ψάξει. Να σου συγκρίνω ΙΚΕΑ πχ; 10-30% φθηνότερα από Ελλάδα, για το ΙΔΙΟ προϊόν. Υπολογιστές; Οι ΙΔΙΕΣ τιμές με Ελλάδα. Κουζίνες; Πλυντήρια; Ψυγεία; ΤΑ ΙΔΙΑ. Βενζίνη; ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ. Τέλη κυκλοφορίας; ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Τι ακριβώς έχεις ψάξει; 47 minutes ago, APPLEGEEK said: για να πεις σε οτι στο δουβλινο ζεις θες 100.000 για ανετη ζωη και αυτο μονος σου! το εχω ψαξει για να παω, ηθελα 2000 ενοικιο και αυτο οχι κατι τρομερο ενα υπνοδωματιο. απο την αλλη ομως περα απο ενοικιο ναι εχεις δυναμη χρηματος αυτο ειναι αληθεια! Sorry κιόλας, αλλά τα έχεις χαμένα... Εντελώς όμως... 2.000€ στο Δουβίνο νοικιάζεις ρετιρέ στα Docks με θέα τη θάλασσα σε μέτρια κατάσταση και με 3.000€, φρεσκοανακαινισμένο. Δίνω 1700€ για μονοκατοικία 120τμ σε οικισμό (ησυχία και οικογένειες μόνο) 15' από το κέντρο. Δεν ξέρω ποιός στα είπε αυτά τα στοιχεία, αλλά είναι ηλίθιος. 36 minutes ago, APPLEGEEK said: Rent Prices in Dublin are 373.96% higher than in Athens Πολύ σωστά. 3 φορές πάνω τα ενοίκια, 3 φορές πάνω και οι μισθοί. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; 27 minutes ago, APPLEGEEK said: ναι αλλα το ενικιο ειναι μινιμουμ μονος σου 2000- τα εξοδα σπιτιου ειναι δηλαδη 2500 , + φαει . στο τελος μενεις με τα ιδια λεφτα Indices Difference Consumer Prices in Dublin are 32.68% higher than in Athens Consumer Prices Including Rent in Dublin are 87.52% higher than in Athens Rent Prices in Dublin are 373.96% higher than in Athens Restaurant Prices in Dublin are 44.96% higher than in Athens Groceries Prices in Dublin are 36.61% higher than in Athens Local Purchasing Power in Dublin is 71.80% higher than in Athens Αυτό λοιπόν δεν καταλαβαίνεις.... Ότι, ενώ οι μισθοί είναι 3 φορές πάνω στο Δουβλίνο, όλα τα άλλα είναι λίγο ακριβότερα. Που σημαίνει ότι για το νοίκι πληρώνεις τα ίδια (αναλογικά), αλλά ΟΛΑ τα άλλα είναι φθηνότερα. Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά, που λένε τα Ημισκούμπρια; Η τελευταία γραμμή, είναι αυτό που ανέφαρα πριν στον @Αλεξανδρος A.92, που λέει μια απλά λόγια, πως στο Δουβλίνο η αγοραστική σου δύναμη είναι 71.80% ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ από την Αθήνα. Ξεκολλάτε. 3
bilya Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 38 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε ναι αλλα το ενικιο ειναι μινιμουμ μονος σου 2000- τα εξοδα σπιτιου ειναι δηλαδη 2500 , + φαει . στο τελος μενεις με τα ιδια λεφτα Indices Difference Consumer Prices in Dublin are 32.68% higher than in Athens Consumer Prices Including Rent in Dublin are 87.52% higher than in Athens Rent Prices in Dublin are 373.96% higher than in Athens Restaurant Prices in Dublin are 44.96% higher than in Athens Groceries Prices in Dublin are 36.61% higher than in Athens Local Purchasing Power in Dublin is 71.80% higher than in Athens https://www.rent.ie/houses-to-let/Apmt-6-49-Blessington-Street-Dublin-1-Dublin-City-Centre/1861366/ έψαξες πάρα πολύ. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Access Denied! Client: 84.117.72.88 is not authorized to access this page! 2 λεπτά πριν, bilya είπε https://www.rent.ie/houses-to-let/Apmt-6-49-Blessington-Street-Dublin-1-Dublin-City-Centre/1861366/ έψαξες πάρα πολύ. φιλε μου μιλαω με ατομα που μενουν εκει 2000 ειναι το ελαχιστο για σοβαρο σπιτι χωρις να εχεις θεματα ειναι πολυ παλια τα σπιτια εκει μπορεις να μινεις με αλλο κοσμο εγω δεν υπαρχει περιπτωση βεβαια
Med_ss_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Η πραγματικότητα είναι κάτι με το οποίο δεν έχεις καμία επαφή. Εγώ μιλάω με στοιχεία, εσύ γράφεις θεωρίες που έχεις πλάσει στο μυαλό σου. Τίποτα δεν έχεις ψάξει. Να σου συγκρίνω ΙΚΕΑ πχ; 10-30% φθηνότερα από Ελλάδα, για το ΙΔΙΟ προϊόν. Υπολογιστές; Οι ΙΔΙΕΣ τιμές με Ελλάδα. Κουζίνες; Πλυντήρια; Ψυγεία; ΤΑ ΙΔΙΑ. Βενζίνη; ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ. Τέλη κυκλοφορίας; ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Τι ακριβώς έχεις ψάξει; Sorry κιόλας, αλλά τα έχεις χαμένα... Εντελώς όμως... 2.000€ στο Δουβίνο νοικιάζεις ρετιρέ στα Docks με θέα τη θάλασσα σε μέτρια κατάσταση και με 3.000€, φρεσκοανακαινισμένο. Δίνω 1700€ για μονοκατοικία 120τμ σε οικισμό (ησυχία και οικογένειες μόνο) 15' από το κέντρο. Δεν ξέρω ποιός στα είπε αυτά τα στοιχεία, αλλά είναι ηλίθιος. Πολύ σωστά. 3 φορές πάνω τα ενοίκια, 3 φορές πάνω και οι μισθοί. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Αυτό λοιπόν δεν καταλαβαίνεις.... Ότι, ενώ οι μισθοί είναι 3 φορές πάνω στο Δουβλίνο, όλα τα άλλα είναι λίγο ακριβότερα. Που σημαίνει ότι για το νοίκι πληρώνεις τα ίδια (αναλογικά), αλλά ΟΛΑ τα άλλα είναι φθηνότερα. Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά, που λένε τα Ημισκούμπρια; Η τελευταία γραμμή, είναι αυτό που ανέφαρα πριν στον @Αλεξανδρος A.92, που λέει μια απλά λόγια, πως στο Δουβλίνο η αγοραστική σου δύναμη είναι 71.80% ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ από την Αθήνα. Ξεκολλάτε. Άσχετο, το όνομα σου είναι εμπνευσμένο από τον γνωστό επιστήμονα?
bilya Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Access Denied! Client: 84.117.72.88 is not authorized to access this page! ένα στην τύχη που βρήκα. φαντάζομαι με αρκετό ψάξιμο θα υπάρχουν κ πιο φθηνά . 2
APPLEGEEK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, bilya είπε ένα στην τύχη που βρήκα. φαντάζομαι με αρκετό ψάξιμο θα υπάρχουν κ πιο φθηνά . εχει σημασια που βρισκεται το σπιτι. εαν εισαι σε χωριο ναι. εγω σε λεω για κεντρο κοντα χωρις ιντερνετ αυτο χωρις τα εξοδα του σπιτιου μεσα αυτο το σπιτι. χωρις ιντερνετ πακετο και 1500 πες + εξοδα πες 1800 ευρω , 8ες 3500-4000 ευρω μισθο - πανε βρες τετοιο μισθο για να σε δω......για να σε ΔΩ!!! 1
Zaytsev Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Ναι, έχεις δίκιο. Συγνώμη. Μην έρθεις ποτέ. Είναι πανάκριβα. Αν δεν το κατάλαβες, δε σε θέλουμε εδώ. Για κάτι τέτοιους ξερόλες φύγαμε από Ελλάδα. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις