tsioulak Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 52 λεπτά πριν, Αλικο είπε Ευχαριστώ! Και κάτι ακόμα παραπάνω που λέγατε για τα ιδιωτικα νοσοκομεια..υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά στον μισθο σε σχεση με τα δημόσια? Πάλι για νοσηλευτες Τει Αει και όλα τα παραπάνω που ανέφερες χωρίς προυπηρεσια, αγαμος και όλα αυτά...και μιλάμε και για 25 χρόνων. Δεν εχω ιδέα, τα λεφτά του δημοσίου δεν νομίζω να τα δίνουν μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν πολλοί νοσηλευτές. Τωρα αν δίνουν τον κατώτατο ή παραπάνω δεν ξέρω, καθώς επίσης δεν ξέρω κατα πόσο δινουν τα βαρέα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Στα ιδιωτικα δεν υπαρχει τιποτα στανταρ...αναλογα τι συμφωνια θα κλεισει ο καθενας.
tsioulak Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, TitanX είπε Στο δημόσιο δεν παίζουν και δώρα btw 13/14 μισθός Ναι όντως, ξεχασα να διευκρινίσω οτι μιλάμε για 12 μισθούς και οχι για 14.
Lily_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Γεια σας παιδιά!Πηγαίνω τρίτη λυκείου και είμαι θεωρητική κατεύθυνση.Σκεφτομαι να δώσω και βιολογία για να ανοίξω το 3ο επιστημονικό πεδίο με τα επαγγέλματα υγείας.Απο τα επαγγέλματα εκεί μου αρέσει η νοσηλευτική του ΕΚΠΑ ,αλλά δεν ξέρω αν έχει σημαντική επαγγελματική αποκατάσταση, ικανοποιητικό μισθό και τι δυνατότητες έχει εδώ στη χώρα μας, έχει κάνεις κάποια συμβουλή;;
doctorkostis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Το ΑΕΙ νοσηλευτικης μια χαρα αποκατασταση εχει, ειδικα στον ιδιωτικο τομεα. Στο εξωτερικο βεβαια ακομα καλυτερη, μιας και ολη η βορεια Ευρωπη εχει ελλειψη σε νοσηλευτικο προσωπικο. 1
blackhill66 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Το λοιπον μετα απο 27 χρονια ως νοσηλευτης ΤΕ σε δημοσιο νοσοκομειο και με 2 παιδια παιρνω 1300 τον μηνα χωρις νυκτερινα και αργιες.Αντε καλη αρχη και μην εχεις κατα νου ποσα θα παρεις πρωτο μισθο αν εισαι καλος και μαθεις την δουλεια σωστα θα μπορεις να αυξησεις τα προς το ζην ,ειναι επαγγελμα που εχει δυνατοτητες αν το αγαπας.Και το βασικο ειναι να αγαπησεις την δουλεια σου-λειτουργημα και αγαπη στον ασθενη.
tsioulak Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, blackhill66 είπε Το λοιπον μετα απο 27 χρονια ως νοσηλευτης ΤΕ σε δημοσιο νοσοκομειο και με 2 παιδια παιρνω 1300 τον μηνα χωρις νυκτερινα και αργιες.Αντε καλη αρχη και μην εχεις κατα νου ποσα θα παρεις πρωτο μισθο αν εισαι καλος και μαθεις την δουλεια σωστα θα μπορεις να αυξησεις τα προς το ζην ,ειναι επαγγελμα που εχει δυνατοτητες αν το αγαπας.Και το βασικο ειναι να αγαπησεις την δουλεια σου-λειτουργημα και αγαπη στον ασθενη. Καθαρά εννοείς;
eidikos33 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 510 μεικτά το 6 Ώρο είναι περισσοτερα από αυτά που προβλέπει η συλλογική σύμβαση?
fenrir Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 H γυναικά μου που δουλεύει σε Ιδιωτική κλινική μετά από 17 χρονιά παίρνει ανάλογα ποσά νυχτερινά αργίες κτλ γύρω στα 1050e το μηνά.Ειναι ΤE.
xgol Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Στη Λάρισα που υπάρχουν αρκετά κέντρα αποκατάστασης, ο μισθός είναι γύρω στο 500άρι, και τα ωράρια εξαντλητικά. Υπερωρίες πληρώνονται, αλλά με καθυστέρηση. Προσλαμβάνουν βέβαια εύκολα, καθώς μεγάλο κομμάτι του προσωπικού ανανεώνεται διαρκώς.
blackhill66 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, tsioulak είπε Καθαρά εννοείς; ναι
ElsakiElsaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που να ξέρει ποσα παίρνει ένας νεοπροσλαμβανόμενος απόφοιτος Αει σε ιδιωτικο νοσοκομείο ανω των 25 χωρις εμπειρια? 1
Ntora thess Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Ήθελα Και Εγω να ρωτήσω Και να μάθω για βοηθός νοσηλευτή ΔΕ 30+ Και τριτεκνος δίχως εμπειρία τι μισθό παίρνουν Και Γενικά εαν Είναι εύκολο να βρει δουλειά 4 λεπτά πριν, Ntora thess είπε Ήθελα Και Εγω να ρωτήσω Και να μάθω για βοηθός νοσηλευτή ΔΕ 30+ Και τριτεκνος δίχως εμπειρία τι μισθό παίρνουν Και Γενικά εαν Είναι εύκολο να βρει δουλειά
fsbmaniac Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Παιδια προσφορά και ζήτηση .... οι μισθοί στα ιδιωτικά ειναι στον κατώτατο ... και αναλογα την εμπειρία αντε να δώσουν κανα 750...
Προτεινόμενες αναρτήσεις