Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικα ποσο βγαζει ενας ιατρος νεος? μεσαιος και γερος? 

επησης γιατι κα8εστε ελλαδα? εγω πηρα προσφορα απο Γερμανια 1700 μικτα, λιγα ναι αλλα αρκετα να ζεισεις μονος σου σαν ανθρωπος. Εδω ρουμανια και δινουν 1000 ευρω καθαρα στους ελληνες.

απο την αλλη και εγω επιστρεφω πισω, δεν αντεχω το εξωτερικο τελικα. εαν δεν βγαζεις 2500-3500 εξω δεν ζεις καλα. πως θα ταξιδευεις ελλαδα ? θελει γραγκα. 

14 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Στην Ελλαδα του 2018 ενας βασικος μισθος για τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ θα ηταν τα 700...και 2 ατομα που συζουν με 1400-1500 κανουν μια χαρα ζωη...

τηλεφωνο και με αγγλικα εαν πας τελεπερφορμανσε 1045 μοικτα. αλλα η ελληνες γουσταρουν να τρωνε με μαμα τα ετοιμα

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

επησης γιατι κα8εστε ελλαδα? εγω πηρα προσφορα απο Γερμανια 1700 μικτα, λιγα ναι αλλα αρκετα να ζεισεις μονος σου σαν ανθρωπος. Εδω ρουμανια και δινουν 1000 ευρω καθαρα στους ελληνες.

απο την αλλη και εγω επιστρεφω πισω, δεν αντεχω το εξωτερικο τελικα. εαν δεν βγαζεις 2500-3500 εξω δεν ζεις καλα. πως θα ταξιδευεις ελλαδα ? θελει γραγκα. 

I am so confused...

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, palasd είπε

και εγώ δεν την αντέχω την ξενιτιά και ας παίζουν γκαφρά 

Αν εισαι ανεργος στην Ελλαδα η αν παιρνεις 500ευρο και εχεις οικογενεια και στοματα να θρεψεις μια χαρα είναι η ξενιτιά...

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αν εισαι ανεργος στην Ελλαδα η αν παιρνεις 500ευρο και εχεις οικογενεια και στοματα να θρεψεις μια χαρα είναι η ξενιτιά...

εγω δεν εχω - αλλα 500 δεν θα γυρναγα ελλαδα με τιποτα. με 800-1000 ναι.

δοξα τον θεο βρηκα καλη δουλεια και επιτρεφω- ευχαριστω θεε μου

• Like 1
Δημοσ.
14 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Στην Ελλαδα του 2018 ενας βασικος μισθος για τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ θα ηταν τα 700...και 2 ατομα που συζουν με 1400-1500 κανουν μια χαρα ζωη...

Τι εννοείς "μια χαρά ζωή"; Γιατί ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια. Φιλικό ζευγάρι βγάζει παραπάνω από τόσα και χρειάζονται 8.000€ για μια επέμβαση, που αν δεν την κάνουν, κινδυνεύει η ζωή, χωρί το "μια χαρά".

8 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Η ξενιτιά είναι μια χαρά για πολλούς λόγους. Κανείς δε σε αναγκάζει να φύγεις (όχι εσένα προσωπικά), κανείς δε σε αναγκάζει να μείνεις.

6 minutes ago, APPLEGEEK said:

εγω δεν εχω - αλλα 500 δεν θα γυρναγα ελλαδα με τιποτα. με 800-1000 ναι.

δοξα τον θεο βρηκα καλη δουλεια και επιτρεφω- ευχαριστω θεε μου

Μακάρι να σου πάνε όλα όπως τα θέλεις. Ελλάδα πλέον, διακοπές μία φορά στα 2-3 χρόνια και ίσως όταν βγω σύνταξη, για να με βλέπει λίγο παραπάνω ο ήλιος. Διαφορετικά, καμία σχέση με το δρελομπού. Σε 2 χρόνια παίρνω και υπηκοότητα και ούτε καν θα έρχομαι για να ανανεώνω το διαβατήριο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zaytsev είπε

Τι εννοείς "μια χαρά ζωή"; Γιατί ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια. Φιλικό ζευγάρι βγάζει παραπάνω από τόσα και χρειάζονται 8.000€ για μια επέμβαση, που αν δεν την κάνουν, κινδυνεύει η ζωή, χωρί το "μια χαρά".

Η ξενιτιά είναι μια χαρά για πολλούς λόγους. Κανείς δε σε αναγκάζει να φύγεις (όχι εσένα προσωπικά), κανείς δε σε αναγκάζει να μείνεις.

Μακάρι να σου πάνε όλα όπως τα θέλεις. Ελλάδα πλέον, διακοπές μία φορά στα 2-3 χρόνια και ίσως όταν βγω σύνταξη, για να με βλέπει λίγο παραπάνω ο ήλιος. Διαφορετικά, καμία σχέση με το δρελομπού. Σε 2 χρόνια παίρνω και υπηκοότητα και ούτε καν θα έρχομαι για να ανανεώνω το διαβατήριο.

δρελομπού.?????????????

οποτε θελω φευγω δεν εχω κατι να με κρατησει απλα βρηκα φοβερη εργασια και τρομερο μισθω. 

διακοπες δεν εχω παει ουτος συ αλλιως 5 χρονια τωρα 

Δημοσ.
7 minutes ago, APPLEGEEK said:

οποτε θελω φευγω δεν εχω κατι να με κρατησει απλα βρηκα φοβερη εργασια και τρομερο μισθω. 

Αν εσένα σου αρκούν αυτά, εμένα δε μου πέφτει λόγος. Προσωπικά δεν έφυγα για τα λεφτά. Έφυγα, γιατί σιχάθηκα τους Ελληνάρες που είναι η πλειοψηφία. Κι επειδή δε φαίνεται να εκλείπουν ως είδος στο προσεχές μέλλον, δεν πρόκειται να επιστρέψω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zaytsev είπε

Αν εσένα σου αρκούν αυτά, εμένα δε μου πέφτει λόγος. Προσωπικά δεν έφυγα για τα λεφτά. Έφυγα, γιατί σιχάθηκα τους Ελληνάρες που είναι η πλειοψηφία. Κι επειδή δε φαίνεται να εκλείπουν ως είδος στο προσεχές μέλλον, δεν πρόκειται να επιστρέψω.

ειναι δυσκολη η ζωη στην Ελλαδα, οποιος ζει Ελλαδα μπορει παντου ανετα. ειμαι σε πολυ μεγαλη εταιρεια. αλλα και παλι οποτε θελω την κανω αλλου. παιδια σκυλια δεν εχω .  σε ποια χωρα εισαι δεν καταλαβα καν. εγω τωρα ειμαι βουκουρεστι, μια μερα Ελληνας δεν θα αντεχε εδω 

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, APPLEGEEK said:

ειναι δυσκολη η ζωη στην Ελλαδα, οποιος ζει Ελλαδα μπορει παντου ανετα. ειμαι σε πολυ μεγαλη εταιρεια. αλλα και παλι οποτε θελω την κανω αλλου. παιδια σκυλια δεν εχω .  σε ποια χωρα εισαι δεν καταλαβα καν. εγω τωρα ειμαι βουκουρεστι, μια μερα Ελληνας δεν θα αντεχε εδω 

Βουκουρέστι; Και δε σου αρέσουν οι Ρουμάνες...; Κάτι δεν κάνεις καλά :)

Εγώ είμαι Ιρλανδία. Γνωρίζω πολλούς Έλληνες Ρουμανία πάντως, ειδικά άτομα που πήγαν για ιατρικές σπουδές κι έχουν μείνει ή έφυγαν για αλλού και δεν επέστρεψαν Ελλάδα. Ειδικά αν φύγεις μικρός και πας για σπουδές, όπου κάνεις παρέες, είναι σαφώς καλύτερα από εμάς που φύγαμε με οικογένεια και δεν είναι το πιό εύκολο να γνωρίσουμε άλλους εδώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zaytsev είπε

Βουκουρέστι; Και δε σου αρέσουν οι Ρουμάνες...; Κάτι δεν κάνεις καλά :)

Εγώ είμαι Ιρλανδία. Γνωρίζω πολλούς Έλληνες Ρουμανία πάντως, ειδικά άτομα που πήγαν για ιατρικές σπουδές κι έχουν μείνει ή έφυγαν για αλλού και δεν επέστρεψαν Ελλάδα. Ειδικά αν φύγεις μικρός και πας για σπουδές, όπου κάνεις παρέες, είναι σαφώς καλύτερα από εμάς που φύγαμε με οικογένεια και δεν είναι το πιό εύκολο να γνωρίσουμε άλλους εδώ.

δεν λεει τιποτα σαν πολη φιλε τιποτα μηδενικο. αλλες πολεις λενε παραπανω

ρουμανα? 8ες πολλα για να την ταισεις - παραπανω απο ελληνιδα για πλακα. Ιρλανδια ε? σε μικρη πολη θα εισαι 

Δημοσ.

Ήμουν Galway. Όμορφη, αλλά την έχεις γυρίσει όλη σε 6 μήνες. Χώρια που είναι μακρυά το αεροδρόμιο. Η πτήση για Ελλάδα φεύγει 8 το πρωί. Για να φύγουμε, ή να πάμε πχ τους γονείς μας που ήρθαν επίσκεψη, έπρεπε να φύγουμε 3 το πρωί, για να φτάσουμε Αεροδρόμιο 5:30-6:00 για να πετάξουμε 8. Και μετά, άντε πάλι πίσω.

Μετακομίσαμε Δουβλίνο, κάναμε παρέες και περνάμε μια χαρά. Σπίτι-αεροδρόμιο-σπίτι είναι λιγότερο από 1 ώρα. Μέρη για να πας; Δεκάδες. Ποιότητα ζωής; Εξαιρετική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...