Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Med_ss_ είπε

Άσχετο, το όνομα σου είναι εμπνευσμένο από τον γνωστό επιστήμονα?

Ναι, ανακάλυψε τις διόπτρες για όπλα...Για το Ζάιτσεφ δε λες;

7 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

εσυ εισαι παπατζης σταματα σκασε πια, μιλαω με μεγαλες εταιριες ελεος και μου λενε αυτοι ποσο θα χριαστω 

Εγώ που κοίταξα για πλάκα, βλέπω 3άρια κέντρο με 1800-2000 σε πολύ καλή κατάσταση στη φωτο. Αν είσαι ζευγάρι και δουλεύουν και οι 2, σίγουρα περνάς πολύ καλύτερα από εδώ.

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Εγώ που κοίταξα για πλάκα, βλέπω 3άρια κέντρο με 1800-2000 σε πολύ καλή κατάσταση στη φωτο. Αν είσαι ζευγάρι και δουλεύουν και οι 2, σίγουρα περνάς πολύ καλύτερα από εδώ.

Αυτό παίζει ναι 

Δημοσ.

Έτσι για την ιστορία, για τους ανοιχτόμυαλους που θα μπουν εδώ για να διαβάσουν 5 σωστά πράγματα, ο υψηλότερος μισθός για ΙΤ δουλειές (παράδειγμα, μπορείτε να τις βρείτε όλες στο site), είναι 145.000€ το χρόνο, μεικτά. Κι αφήστε τον άλλον να ψάχνει 200ρια...

https://www.morganmckinley.ie/article/2017-it-permanent-salary-guide

• Like 1
Δημοσ.

Αλλά και Ελλάδα με 2000 είσαι οι φίλε μου

Μόλις τώρα, Zaytsev είπε

Έτσι για την ιστορία, για τους ανοιχτόμυαλους που θα μπουν εδώ για να διαβάσουν 5 σωστά πράγματα, ο υψηλότερος μισθός για ΙΤ δουλειές (παράδειγμα, μπορείτε να τις βρείτε όλες στο site), είναι 145.000€ το χρόνο, μεικτά. Κι αφήστε τον άλλον να ψάχνει 200ρια...

https://www.morganmckinley.ie/article/2017-it-permanent-salary-guide

Καλά είναι σωστός μισθός 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Χαχα, τελικά όσο ζεις, μαθαίνεις.. 

Όχι, αναφερόμουν σε αυτόν: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alexander_Mikhaylovich_Zaytsev

Χημικός όπως βλέπεις.. Βεβαια, μόλις είδα και αυτόν με τις διοπτρες.. Τι όνομα και αυτό! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Med_ss_ είπε

Χαχα, τελικά όσο ζεις, μαθαίνεις.. 

Χημικός όπως βλέπεις.. Βεβαια, μόλις είδα και αυτόν με τις διοπτρες.. Τι όνομα και αυτό! 

Ελπίζω να κάνεις πλάκα.

Ρε συ AppleGeek, ποιό ζευγάρι παίρνει 2.000 εδώ; Ή έστω σε βάθος 5ετίας να πάρει τόσα;

Μόνο στατιστικά να το πάρεις, σε κάθε ζευγάρι υπάρχει χοντρικά πιθανότητα 44% να είναι τουλάχιστον ένας άνεργος. Και οι υπόλοιποι με μισθό χώμα. Οπότε, ποιά 2000;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Ελπίζω να κάνεις πλάκα.

Ρε συ AppleGeek, ποιό ζευγάρι παίρνει 2.000 εδώ; Ή έστω σε βάθος 5ετίας να πάρει τόσα;

Μόνο στατιστικά να το πάρεις, σε κάθε ζευγάρι υπάρχει χοντρικά πιθανότητα 44% να είναι τουλάχιστον ένας άνεργος. Και οι υπόλοιποι με μισθό χώμα. Οπότε, ποιά 2000;

Εγώ να κάνω πλάκα; 

Επεξ/σία από Med_ss_
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Ελπίζω να κάνεις πλάκα.

1045 μικτά βασικός μισθός με αγγλικά ποιος θέλει? Θα τον βάλω στην. Εταιρία άνετα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

1045 μικτά βασικός μισθός με αγγλικά ποιος θέλει? Θα τον βάλω στην. Εταιρία άνετα 

Ειδικά για τα αγγλικά.. 

Δεν είναι όλοι προβληματικοί και έτσι κάποιοι   ξ έ ρ ο υ ν   αγγλικά..

Δημοσ.

οποιος ξερει μια ξενη γλωσσα και θελει 1045 βασικο + μπονους εκαι ειναι αθηνα να μου στειλει πριβε. θα κανονισω να στειλω το βιογραφικο εκει που πρεπει. 

Μόλις τώρα, Med_ss_ είπε

Ειδικά για τα αγγλικά.. 

Δεν είναι όλοι προβληματικοί και έτσι κάποιοι   ξ έ ρ ο υ ν   αγγλικά..

δεν καταλαβα τι λες. 

και 700 + 700 να βγαζετε με τον ανθρωπω σου παλι βγαινεις πιο ευκολα απο ιρλανδια. ειδικα εαν δεν πλερωνεις ενοικιο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...