fragostafullo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 καλησπερα φορουμιτες, ανοιξα το thread για να σας ζαλισω αλλο λιγο με το pc μου... σε ενα προηγουμενο κατεληξα στις ραμ τελικα..τωρα εχω ενα αλλο θεμα... αυτο ειναι το παρον pc https://pcpartpicker.com/list/mymX9W και αυτο ειναι το πιθανον τελικο https://pcpartpicker.com/list/xTbnm8 οι αλλαγες ειναι η ψυχτρα, οι μνημες ειναι ηδη καθοδον, η καρτα γραφικων και απλα τα φανακια θα γινουν ολα ιδια... θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν αξιζει η καινουργια γραφικων η αν απο το μπουκαλι θα ειμαι στα ιδια κυβικα με την υπαρχων... δεν εχω καποιο θεμα με την 5870 αλλα αν υπαρχει καποια καλυτερη (amd) gigabyte η sapphire δοκιμασμενη...οπως και με την ψυχτρα δν εχω καταληξει... ακουω συμβουλες λοιπον... (μην μου πειτε οτι δν αξιζει τα λεφτα το cpu, το γνωριζω απλα θελω να το φτασω στα μεγιστα!) οπως επισης και αν γινει αλλαγη σε psu... ευχαριστω για τον χρονο σας!
tanasen01 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Σαν καθαρή ωμή δύναμη η RX550 είναι στα ίδια περίπου. Απλά έχει καλύτερη απόδοση σε καινούρια παιχνίδια (dx12+vulkan). Αλλά γενικά δεν συμφωνώ με την αναβάθμιση που πας να κάνεις. Είναι πολύ παλιό το pc σου για να του ρίξεις τόσα λεφτά. Ειλικρινά δεν θα άλλαζα τίποτα και θα μάζευα σιγά σιγά για να κάνω ολική αλλαγή πλατφόρμας. 4
EddieObscurant Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Βρες στα μεταχειρισμένα καμια radeon 7850/7870 2gb με 50-60 ευρώ και θα σε οκ αφου παιρνει ακομα drivers και εχει dx12/vulkan support Απο καινουρια μπορεις να πας σε radeon rx560 , nvidia 1050 αν και θα τις κοβει ο επεξεργαστής αρκετα αν δεν του κανεις overclock. Bεβαια στις τιμες που έχουν τώρα αυτες οι κάρτες δεν θα πήγαινα. Aν ήταν στο κατοστάρι θα το σκεφτομουν. 3
Duck Dodgers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στις 13/2/2018 στις 8:32 ΜΜ, tanasen01 είπε Σαν καθαρή ωμή δύναμη η RX550 είναι στα ίδια περίπου. Απλά έχει καλύτερη απόδοση σε καινούρια παιχνίδια (dx12+vulkan). Αλλά γενικά δεν συμφωνώ με την αναβάθμιση που πας να κάνεις. Είναι πολύ παλιό το pc σου για να του ρίξεις τόσα λεφτά. Ειλικρινά δεν θα άλλαζα τίποτα και θα μάζευα σιγά σιγά για να κάνω ολική αλλαγή πλατφόρμας. Ότι είπε ο tanaesn1!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα