Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας και θα ήθελα για να με βοηθήσετε να ρωτήσετε και τις γυναίκες σας ΄΄τι κάνουν για να αφαιρούν την τριχοφυΐα από το πρόσωπό τους μόνιμα΄΄; Είμαι 26 χρονών και ξυρίζομαι 12 χρόνια και έχω σιχαθεί πια την όλη διαδικασία, το δε μούσι μου είναι σκληρό και μπουκώνει-κολλάει πάνω στο ξυραφάκι συνέχεια. Θέλω κάποιον τρόπο να το αφαιρέσω μόνιμα εκτός από λέιζερ μιας και είναι δαπανηρό και να έχω ένα ωραίο, ξυρισμένο προσωπάκι μια για πάντα. 

Επεξ/σία από NinjaMan
  • Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, NinjaMan είπε

Γεια σας και θα ήθελα για να με βοηθήσετε να ρωτήσετε και τις γυναίκες σας ΄΄τι κάνουν για να αφαιρούν την τριχοφυΐα από το πρόσωπό τους μόνιμα΄΄; Είμαι 26 χρονών και ξυρίζομαι 12 χρόνια και έχω σιχαθεί πια την όλη διαδικασία, το δε μούσι μου είναι σκληρό και μπουκώνει-κολλάει πάνω στο ξυραφάκι συνέχεια. Θέλω κάποιον τρόπο να το αφαιρέσω μόνιμα εκτός από λέιζερ μιας και είναι δαπανηρό και να έχω ένα ωραίο, ξυρισμένο προσωπάκι μια για πάντα. 

Άφησε μούσι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, NinjaMan είπε

Μουσι ή μουστακι? Ριχτου πυρ υγρο οπως και να χει 

Επεξ/σία από panosno1com
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι τιμές σου είπαν, που μένεις και που έχεις απευθυνθεί μέχρι τώρα για τιμές Laser Αποτρίχωσης;

Πχ για Αυτιά, Μεσόφρυδο, Ζυγωματικά, Αυχένας, Κολάρο, πάνω από Φρύδια και Μύτη (έξω και λίγο μέσα) το κόστος είναι:

40€ με ΦΠΑ κάθε επίσκεψη (η επανάληψη δωρεάν)

Αρχικά υπολογισμένες επισκέψεις - 10 (δεν μου φαίνεται να τις χρειαστώ και τις 10) με κενό 1,5 μήνα για την 2η επίσκεψη

Σε συμφέρει να κάνεις τώρα που έχεις όλες τις τρίχες σε μαύρο χρώμα μιας και οι άσπρες δεν φεύγουν εύκολα.

Επεξ/σία από HamerZ
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι ηλικια εχεις? δωσε πανελληνιες και περνα σε στρατιωτικη σχολη ! :D

Επεξ/σία από panosno1com
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...